24.06.2026: Bosna i Hercegovina - Katar
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Re: 24.06.2026: Bosna i Hercegovina - Katar
Da ponovim, ako ne dobiju Katar oduzeti im pasoše. To bi bila veća sramota od "samo" 1-0 u Zenici protiv San Marina.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
sve je moguce brate moj danas svi igraju, razlika je trud igraca.
E ljudi pisu koga bi htjeli u drugom krugu, jbt niste normalni. Daj da prvo vidimo mogu li nasa telad na noge i pobjediti katar
Mi protiv bilo koga u nokaut fazi nismo favoriti. Tako da, ko god dođe daj da što manje se obrukamo. Katar ćemo rutinski dobiti, nemam ni 1% sumnje u to.
Zadnja izmjena: CAGarfia, dana/u 19 jun 2026, 12:40, ukupno mijenjano 1 put.
- Wilshere10
- Kontakt:
Sa formacijom od sinoc, BiH nece dobiti Katar, kakav god Katar bio. Jos niko zapravo ne zna sta smo igrali sinoc. 
Vi ste svoju nafaku posrkali, sad je na nas red.
- Shategabri
- Kontakt:
Racunica je jasna, i nama i Kataru igra samo pobjeda.
I oni kao i mi racunaju da im je ovo najbolja sansa za prolaz.
Svakako se vec ne moze nista procitati osim defetizma onih koji su jedva docekali poraz da istresu sve na reprezentaciju.
Nesretni ljudi koji tako lijece komplekse, kompenzacija i odusak za sve zivotne probleme. Psovaci sa tribina. Nesretnici.
I oni kao i mi racunaju da im je ovo najbolja sansa za prolaz.
Svakako se vec ne moze nista procitati osim defetizma onih koji su jedva docekali poraz da istresu sve na reprezentaciju.
Nesretni ljudi koji tako lijece komplekse, kompenzacija i odusak za sve zivotne probleme. Psovaci sa tribina. Nesretnici.
Koševo Zapad
Pa pošto se igra KO faza i na jednu utakmicu ništa nije nemoguće. Prvo pobijediti Katar pa onda gledati na koga idemo.
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
imas problem neki ramize zmaju? od cega da ohanem? od jednog komentara izvini?
mi smo podanicki narod, kao u svemu tako i u fudbalu. rezonovanje, postavljanje prioriteta i pronalazak motiva ne postoji kao pojam.
de ba, **** te barbarez i ti njega
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
-
napapijri1987
- Kontakt:
Problem je sto nismo agresivni,ne trazimo duel igru,druga lopta je bila svaka izgubljena.
Znaci bukvalno sve ono sto smo dobro radili protiv Rumunije, Austrije, Velsa i Italije smo u ove dvije tekme lose radili.
Da bismo pobjedili moramo popravit te segmente a ti segmenti igre su pitanje volje a ne kvalitete.
Znaci bukvalno sve ono sto smo dobro radili protiv Rumunije, Austrije, Velsa i Italije smo u ove dvije tekme lose radili.
Da bismo pobjedili moramo popravit te segmente a ti segmenti igre su pitanje volje a ne kvalitete.
- prisonbreak
- Kontakt:
Ovo bi i ja izveo. I nema logike nista drugo.
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
Samo godine bola i nadanja..
Dvojka na Katar, opasno me lozi. 
Isto sam primijetio samo se bojim da to nije do naboja vec da nas oni crnci u odbranama raznesu kao i mi njih u nasoj odbrani. Krila nam nisu duel igraci, vezni red osim Sunjica nije, Demirovic je prenizak i on tu ceka kiks protivnika i dobro to radi samo ga sinoc nije docekao i ekipa ti se svede da kad je nabijemo, ako nije na Dzeku, izgubljena je lopta. I onda novi napad koji se branis.napapijri1987 je napisao/la: ↑19 jun 2026, 12:41Problem je sto nismo agresivni,ne trazimo duel igru,druga lopta je bila svaka izgubljena.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
malo su se nasi usrali ovog svjetskog prvenstva, drugacija ekipa skroz u kvalifikacijama i barazu
Sve što trebaš je pobijediti najgoru reprezentaciju turnira da bi prošao u nokaut fazu.Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑19 jun 2026, 12:40imas problem neki ramize zmaju? od cega da ohanem? od jednog komentara izvini?
mi smo podanicki narod, kao u svemu tako i u fudbalu. rezonovanje, postavljanje prioriteta i pronalazak motiva ne postoji kao pojam.
de ba, **** te barbarez i ti njega
Ali ono, prosječnom navijaču FK Sarajevo je svakako sinusoida od treba sve tjerati do osvajamo ligu. Favoriti smo u meču protiv Arapa i sve je na nama. Imamo kvalitetniji tim i s pobjedom idemo dalje. Ali teško da možemo parirati bilo kome u nokaut fazi.
Na kraju ce sa Katarom biti neki X, i obje ce reprezentacije ispasti, zasluzeno.
- FKS -
-
Mostarac12345
- Kontakt:
Sa kim igraju belgija ili egipat u 1/6 finalu sa kim se
Oni križaju od ovih trecoplasiranih
VOLIM OVU DRŽAVU KAKVA GOD BILA
S kim god se krizaju proci ce i idu na nas, tj.pobjednika BIH - AustralijaMostarac12345 je napisao/la: ↑19 jun 2026, 12:48Sa kim igraju belgija ili egipat u 1/6 finalu sa kim se
Jos nesto sto nam mozda odgovara, i Kataru nista ne znaci nerijeseno a imaju sansu da eventualnom pobjedom odu dalje. Zato ocekujem i od njih otvoreniju igru, sto bi nama dalo vise prostora da ugrozimo njihov gol.
Treba se dogovorit ako bude X do 90e da u nadoknadi ekipa koja je imala manji XG zabije sama sebi
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Trenutno korisnika/ca: adrenaline323 i 38 gostiju.