CAGarfia je napisao/la: ↑19 jun 2026, 12:44
Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑19 jun 2026, 12:40
CAGarfia je napisao/la: ↑19 jun 2026, 12:33
De ba ohani ljudino.
imas problem neki ramize zmaju? od cega da ohanem? od jednog komentara izvini?
mi smo podanicki narod, kao u svemu tako i u fudbalu. rezonovanje, postavljanje prioriteta i pronalazak motiva ne postoji kao pojam.
de ba, **** te barbarez i ti njega
Sve što trebaš je pobijediti najgoru reprezentaciju turnira da bi prošao u nokaut fazu.
Ali ono, prosječnom navijaču FK Sarajevo je svakako sinusoida od treba sve tjerati do osvajamo ligu. Favoriti smo u meču protiv Arapa i sve je na nama. Imamo kvalitetniji tim i s pobjedom idemo dalje. Ali teško da možemo parirati bilo kome u nokaut fazi.
to je vec nesto.. akoBog da, da se se mozemo nositi sa arapima. Ovo sto smo do sada gledali ne ulijeva optimizam, realno.
ceka demketa, nema ga sta cekati. on je za hoklice. jovu vadis protiv kanade, lik duela nije izgubio. sad ne starta, lako je biti general poslije bitke.
pa vezni red, vidis da je na izdisaju.. sta jos cekas? daj svjezu krv, mahmic koji je nepoznanica svima je mogao dosta vise.
sta je fazon u benji? sklonij ga i zastiti ga, isto kao i demketa.
hajmo dobiti arape, ali mi smo jednostavno bolji kad dignemo ruke. jel se pojavio promil sanse nekog iskoraka, mi gubimo.. i to kao sinoc, raspad sistema, dozvolimo da ispadne gangbeng do kraja, a niti je bio niti je zasluzen.
MOTIV, zelja Stav, a ne inat nekom, nesto..
zato kazem ispali smo vec, sto manje ocekujemo to vise pokazemo.. valjda smo to mi, takvi.. pocevsi od mene, do tebe, svakog obicnog covjeka i na kraju to je energija