Joj tebe...Pa koga bolan interesuje, Zrinjski, Borac, Zeljo, a redakcije vrve od strumfova koji na onu vijest trce po mustuluk, a na ovu grizu sebi mhuda...,
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Sreća pa Klix poslao Kusturu na svjetsko prvenstvo, da je u BiH već bi ga poljevali vodom na ovu vijest.Vanja8 je napisao/la: ↑18 jun 2026, 10:01Joj tebe...Pa koga bolan interesuje, Zrinjski, Borac, Zeljo, a redakcije vrve od strumfova koji na onu vijest trce po mustuluk, a na ovu grizu sebi mhuda...,
Doktor za retardaciju.
PSIHIJATRIJSKA BOLNICA KANTONA SARAJEVO
DoktorXabaras je napisao/la: ↑18 jun 2026, 10:04Sreća pa Klix poslao Kusturu na svjetsko prvenstvo, da je u BiH već bi ga poljevali vodom na ovu vijest.
Neka grickaju i moja halal im bilo,yebem im majke neokupaneVanja8 je napisao/la: ↑18 jun 2026, 10:01Joj tebe...Pa koga bolan interesuje, Zrinjski, Borac, Zeljo, a redakcije vrve od strumfova koji na onu vijest trce po mustuluk, a na ovu grizu sebi mhuda...,
Najdraze mi je citati tvoje postove...
Isijavaju iskrenoscu...
Jbt ja se nisam logirao par dana vidim I suspendovani I odsuspendovani I svasta nesta, a jesu se ponadali anamooni
Nasem ZZtopu neka je sa srecom drugi mandat I aBd da 20godisnjicu titule 2007. Proslavimo Jos jednom titulom I aBd da I ja budem pred vjecnom kao I 23.5.2007.
Pozdravi svima I sretno nasima veceras
Pozdravi svima I sretno nasima veceras
.. jer Stari je volio Sarajevo...
Svaka casrDoktorXabaras je napisao/la: ↑18 jun 2026, 10:00Naravno da nije dobro kad ti FIFA razvlaći ime u kontekstu nekih kazni i suspenzija ali reakcija kluba na cjelu situaciju mi je nevjerovatna. Da li zbog tog što nismo navikli i što smo gotovo zaboravili kako "normalni" klubovi reaguju u ovakvom situacijama ali meni je baš po mjeri.
Izdali saopštenje, objasnili u vezi ćega je problem i kad će biti riješen, što se na kraju i desilo. Dal' to pušu neki novi vjetrovi vidjet ćemo, opreza nikad dosta ali ako je nešto dobro to onda treba pohvaliti.
Sve tačno od riječi do riječi. Mene najviše boli što naši navijači jedva dočekaju takve vijesti i saspu drvlje i kamenje po Klubu a bez da sačekaju da "prenoći" ono što se kaže.HeavyBassBlues je napisao/la: ↑18 jun 2026, 09:54Kao sto sam vec napisao, novinari su gowna koja zive od zutila. Njih uopste ne intersuju cinjenice. Interesuje ih senzacionalizam. Kao da je uopste vazno da li nesto utemeljeno ili nije. Niko kao dnovinar ne zna posrat pa pojest i to je sav sretan kad to radi.
Zapravo se radilo o najobicnijem azuriranju podataka i uplata. Cim je FIFA zaprimila potvrdu o izmirenim obavezama, zabrana je ukinuta. Na godisnjem nivou se na toj listi pojavi oko 1000 klubova i niko nikada ne pravi problem oko toga osim neobrazovanih novinara podvucenih zutim.
Nedajboze da odu do kampa, naprave izvjestaj, obiđu opstinu upitaju o stadionu, napisu clanak... NE! Ta bagra povazdan sjedi u svojim tzv redakcijama i najveca im je dilema hoce li pitu ili cevape za dorucak. A hipokrizija novinarska vizija.
Sutra, kad Sarajevo prode ove Fince, isti ti dnovinari ce se jatiti ko lešinari i takmiciti ko ce ga Zekicu posrkat ispod stola, da bi vec prekosutra ako izgubimo od Bašakšehira, gostili se i razvlacili njegovu lešinu i traziili po tik toku negativne komentare i pisali naslove tipa; navijaci tjeraju zekica i sl.
STOKA!
Ovo nije ni prenoćilo a već riješeno. Niko od ovih što su pljuvali i prozivali "bruka i sramota" da se izvine npr.
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
-
johntravolta123
- Kontakt:
Ima li iko info oko ove prijateljske sa Velezom
Kad sta kako
Trening sam fulio radi puta vani a tu prijateljsku ni pod razno da fulim
Kad sta kako
Trening sam fulio radi puta vani a tu prijateljsku ni pod razno da fulim
-
HeavyBassBlues
- Kontakt:
Druze, kod nas su najgledanije emisije Farma i Zadruga, ili kako se zovu vec te bljuvotine. Ne mozes onda ocekivati od novinara ni trunku profesionalizma, provjere info, sakupljanje podataka, analizu i objavu clanka.Pendulum je napisao/la: ↑18 jun 2026, 11:25Sve tačno od riječi do riječi. Mene najviše boli što naši navijači jedva dočekaju takve vijesti i saspu drvlje i kamenje po Klubu a bez da sačekaju da "prenoći" ono što se kaže.HeavyBassBlues je napisao/la: ↑18 jun 2026, 09:54Kao sto sam vec napisao, novinari su gowna koja zive od zutila. Njih uopste ne intersuju cinjenice. Interesuje ih senzacionalizam. Kao da je uopste vazno da li nesto utemeljeno ili nije. Niko kao dnovinar ne zna posrat pa pojest i to je sav sretan kad to radi.
Zapravo se radilo o najobicnijem azuriranju podataka i uplata. Cim je FIFA zaprimila potvrdu o izmirenim obavezama, zabrana je ukinuta. Na godisnjem nivou se na toj listi pojavi oko 1000 klubova i niko nikada ne pravi problem oko toga osim neobrazovanih novinara podvucenih zutim.
Nedajboze da odu do kampa, naprave izvjestaj, obiđu opstinu upitaju o stadionu, napisu clanak... NE! Ta bagra povazdan sjedi u svojim tzv redakcijama i najveca im je dilema hoce li pitu ili cevape za dorucak. A hipokrizija novinarska vizija.
Sutra, kad Sarajevo prode ove Fince, isti ti dnovinari ce se jatiti ko lešinari i takmiciti ko ce ga Zekicu posrkat ispod stola, da bi vec prekosutra ako izgubimo od Bašakšehira, gostili se i razvlacili njegovu lešinu i traziili po tik toku negativne komentare i pisali naslove tipa; navijaci tjeraju zekica i sl.
STOKA!
Ovo nije ni prenoćilo a već riješeno. Niko od ovih što su pljuvali i prozivali "bruka i sramota" da se izvine npr.
Svi su podaci digitalizovani. Njima upravlja AI. Ako se iz nekog razloga zakasni, ili nesto ne prođe u tom momentu, sistem ga detektuje kao gresku. Isto kao npr sto sistem moze detektovati kao pogrdnu rijec: " hljebati" u komunikaciji na recimo ovom.pdf-u, pa umjesto "hljebati", moze pisati "hl******, odnosno prikriti zadnjih sest slova radi konotacije.
Sva jad i bijeda novinara se upravo ogleda u ovih sest zvjezdica, gdje ce senzacije gladan a intelektom neopterecen novinar napisati: Haos na temi Sarajeva. Korisnjci psuju jedni drugima. Cilj je da se clanak.otvori i tako se sponzoru i/ili finansijeru pokaze kako je portal posjecen i kako se njihobo stivo cita. Potpuno je svejedno da li to tacno ili ne i da li su korisnici zaista psovali jedni drugima. Bitan je broj klikova, a ne nacin kako se do njih doslo. Ako se neko izvini, ko ce to citati?! Oprostite je najteza i najomrazenija rijec na svijjetu.
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Jel se ovo i kod nas radi u tišini
Hvala ti dragi Bože što navijam za najbolji i najveći klub u BiH.
Doktor za retardaciju.
Sljedeća sedmica.DoktorXabaras je napisao/la: ↑19 jun 2026, 12:07Jel se ovo i kod nas radi u tišini![]()
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Klix jeste supacki portal ali su objavili da smo skinuti sa liste
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Kad bi samo i mi poćeli cijeniti ono što imamo.Pendulum je napisao/la: ↑19 jun 2026, 12:19Sljedeća sedmica.DoktorXabaras je napisao/la: ↑19 jun 2026, 12:07Jel se ovo i kod nas radi u tišini![]()
Hvala ti dragi Bože što navijam za najbolji i najveći klub u BiH.![]()
Doktor za retardaciju.
-
johntravolta123
- Kontakt:
Zamijenjena domacinstva za 2 pretkolo
UEFA je odobrila zamjenu domaćinstva potencijalnog drugog pretkola UEFA Konferencijske lige protiv Istanbul Başakşehir FK. U slučaju plasmana dalje, prvi susret igrao bi se u Sarajevu 23. jula, dok je revanš zakazan za 30. juli u Istanbulu.
Zahvaljujemo se RAMS Başakşehir na razumijevanju i izuzetnoj saradnji tokom cijelog procesa.
Sada je fokus na prvom pretkolu i predstojećim evropskim izazovima.
UEFA je odobrila zamjenu domaćinstva potencijalnog drugog pretkola UEFA Konferencijske lige protiv Istanbul Başakşehir FK. U slučaju plasmana dalje, prvi susret igrao bi se u Sarajevu 23. jula, dok je revanš zakazan za 30. juli u Istanbulu.
Zahvaljujemo se RAMS Başakşehir na razumijevanju i izuzetnoj saradnji tokom cijelog procesa.
Sada je fokus na prvom pretkolu i predstojećim evropskim izazovima.
-
NajvecaRadosti
- Kontakt:
Svaka cast za ovo
Idemo proci fince i onda napunit Kosevo protiv turaka
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ova zamjena domaćinstva samo može biti gore po nas, nešto kao prošle godine sa Krajovom, al eto projekti Dino Merlin i njegov usrani koncertNajvecaRadosti je napisao/la: ↑19 jun 2026, 14:28Svaka cast za ovo![]()
![]()
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO

.png)