Tarik Muharemović
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
-
tuzlanskinacin
- Kontakt:
Re: Tarik Muharemović
Bravo Tare, ebes levate sutnuli lopte nisu, a tek uklizali i oni znaju zasto si sta i kako to polovi tvoj ucinak. Momku svaka cast.
#CarsijaOdjebi
Unofficialpage je napisao/la: ↑19 jun 2026, 10:00Tariče ne izvinjavaj se, odigrao si brutalno a crveni se dešava. Bravo majstore.
Zato sto ima nesto sto se zove obraz i sto voli ovu državu i sveti dres
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Gledajuci slike, moze se vidjeti da je isao na loptu, ne igraca tako da diskutabilno je. Sekunda je falila da bude samo clearance bez kartonaArtemisFowl je napisao/la: ↑19 jun 2026, 17:09Potencira se samo taj dio. Napravio je glupost zbog kojeg ga nema protiv Katara. Crvenim kartonom je prepolovio sav svoj učnak prije tog.
Nema potrebe da se izvinjava zato sto nije nista ni pogresio. Pa ono svakako nije bilo ni lose uklizavanje. ono je 50/50 da dobijes loptu, a tu sansu uvijek uzmes na tu situaciju. ako je nerjeseno ili vodimo, drugacija prica. al onaj rezultat i onu minutu, svaki put moras uzeti tu sansu. a da se neprica od utakmice do tad, Tarik sam pokrivao cijelu odbranu, kao i sto radi svaku utakmicu.
Bas poginuo na terenu. Moj naklon
Igracina.
Igracina.
- ArtemisFowl
- Kontakt:
Pa nije diskutabilno da je išao na loptu, već da je na kraju napravio kardinalnu grešku koja se zanemaruje zbog dobre igre ranije. Ne može se pričati o savršenoj utakmici nakon takve greške.soccerfan je napisao/la: ↑19 jun 2026, 17:47Gledajuci slike, moze se vidjeti da je isao na loptu, ne igraca tako da diskutabilno je. Sekunda je falila da bude samo clearance bez kartonaArtemisFowl je napisao/la: ↑19 jun 2026, 17:09Potencira se samo taj dio. Napravio je glupost zbog kojeg ga nema protiv Katara. Crvenim kartonom je prepolovio sav svoj učnak prije tog.
Ja mogu ti nemoj. Decko je uz savršenu odbranu isao i pokusati kreirati za nas i vise puta slao duge lopte nebil islreirali nesto naprijed
najbolji jucer bio.
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine
- ArtemisFowl
- Kontakt:
Ja pričam o činjenicama. Možeš ti odigrati savršenu utakmicu, zabiti 3 gola u 80 minuta i onda primiti 4 do kraja i izgubiti. Krajnji ishod se gleda. Ne može se utakmica gledat samo kroz prizmu onog što je valjalo.
Isto tako se ne može pričati o njegovoj savršenoj utakmici zbog crvenog kartona. Nije morao onako rizikovati u toj situaciji, samo se bespotrebno isključio iz sljedeće utakmice. Svaki rizik mora da nosi posljedice.
-
zeljovolimte
- Kontakt:
Najbolji su ovi koji nikad nikakvu odgovornost ne preuzimajum. Tipa Tahirovica.. ne moze ni dobiti crveni kad nije ni uklizao.
Muharemovicu kapa do poda!
Katar se mora dobiti i bez tebe.
-
zeljovolimte
- Kontakt:
Ma i onako je **** kao sto kazes. Lakse ce nam biti bez njega protiv Katra.ArtemisFowl je napisao/la: ↑19 jun 2026, 19:06Ja pričam o činjenicama. Možeš ti odigrati savršenu utakmicu, zabiti 3 gola u 80 minuta i onda primiti 4 do kraja i izgubiti. Krajnji ishod se gleda. Ne može se utakmica gledat samo kroz prizmu onog što je valjalo.
Isto tako se ne može pričati o njegovoj savršenoj utakmici zbog crvenog kartona. Nije morao onako rizikovati u toj situaciji, samo se bespotrebno isključio iz sljedeće utakmice. Svaki rizik mora da nosi posljedice.
zeljovolimte je napisao/la: ↑19 jun 2026, 19:09Najbolji su ovi koji nikad nikakvu odgovornost ne preuzimajum. Tipa Tahirovica.. ne moze ni dobiti crveni kad nije ni uklizao.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- Wilshere10
- Kontakt:
Mosquera je odigrao top utakmicu protiv PSGa. I onda je napravio penal. Izgubili smo zbog toga ali ja kazem da je on i dalje odigrao top utakmicu. Soker je mnogo komplikovanija igra od jednog crvenog kartona ili penala.ArtemisFowl je napisao/la: ↑19 jun 2026, 19:06Ja pričam o činjenicama. Možeš ti odigrati savršenu utakmicu, zabiti 3 gola u 80 minuta i onda primiti 4 do kraja i izgubiti. Krajnji ishod se gleda. Ne može se utakmica gledat samo kroz prizmu onog što je valjalo.
Vi ste svoju nafaku posrkali, sad je na nas red.
Nema veze sada da li je trebao ići na onaj start ili nije morao. Mi ako mislimo da trebamo ići dalje iz grupe Katar moramo pobjediti bez njega.
- ArtemisFowl
- Kontakt:
Gdje sam to rekao?zeljovolimte je napisao/la: ↑19 jun 2026, 19:10Ma i onako je **** kao sto kazes. Lakse ce nam biti bez njega protiv Katra.ArtemisFowl je napisao/la: ↑19 jun 2026, 19:06Ja pričam o činjenicama. Možeš ti odigrati savršenu utakmicu, zabiti 3 gola u 80 minuta i onda primiti 4 do kraja i izgubiti. Krajnji ishod se gleda. Ne može se utakmica gledat samo kroz prizmu onog što je valjalo.
- ArtemisFowl
- Kontakt:
Ako zanemariš penal, da. I Kariusu kad zanemariš one dvije greškice 2018. bude top utakmica.Wilshere10 je napisao/la: ↑19 jun 2026, 19:14Mosquera je odigrao top utakmicu protiv PSGa. I onda je napravio penal. Izgubili smo zbog toga ali ja kazem da je on i dalje odigrao top utakmicu. Soker je mnogo komplikovanija igra od jednog crvenog kartona ili penala.ArtemisFowl je napisao/la: ↑19 jun 2026, 19:06Ja pričam o činjenicama. Možeš ti odigrati savršenu utakmicu, zabiti 3 gola u 80 minuta i onda primiti 4 do kraja i izgubiti. Krajnji ishod se gleda. Ne može se utakmica gledat samo kroz prizmu onog što je valjalo.
Isto tako se ne može pričati o njegovoj savršenoj utakmici zbog crvenog kartona. Nije morao onako rizikovati u toj situaciji, samo se bespotrebno isključio iz sljedeće utakmice. Svaki rizik mora da nosi posljedice.![]()
Tarik je bez konkurencije trenutno naš najbolji igrač...
-
zeljovolimte
- Kontakt:
Sama pomisao bilo koga da je bespotrebno. Bukvalno je sekunda odlucila da li ce on stici do lopte i bio bi fantastican start. Da je spasio to bi bilo na 1:0. Jednostavno imas takve ljude koji ce ginuti uvijek bez kalkulisanje. Bez razmisljanja bi bilo da ga je nekim namjernim faulom..ArtemisFowl je napisao/la: ↑19 jun 2026, 19:34Gdje sam to rekao?zeljovolimte je napisao/la: ↑19 jun 2026, 19:10Ma i onako je **** kao sto kazes. Lakse ce nam biti bez njega protiv Katra.ArtemisFowl je napisao/la: ↑19 jun 2026, 19:06
Ja pričam o činjenicama. Možeš ti odigrati savršenu utakmicu, zabiti 3 gola u 80 minuta i onda primiti 4 do kraja i izgubiti. Krajnji ishod se gleda. Ne može se utakmica gledat samo kroz prizmu onog što je valjalo.
Da su ostali na 50% ovog pokazali ne bi mi imali problema.
Demirovic, Alajbegovic i Esmir moraju glave namjestiti.
Selektor mora izbaciti Tahirovica svako svoje nek preuzme.
A Katar cemo dobiti svakako, Muharemovica imamo odmornog protiv SAD.
-
bordobijeli
- Kontakt:
Zasto Nalic na areni govori da je 2 utakmice kazne ??zeljovolimte je napisao/la: ↑19 jun 2026, 20:20Sama pomisao bilo koga da je bespotrebno. Bukvalno je sekunda odlucila da li ce on stici do lopte i bio bi fantastican start. Da je spasio to bi bilo na 1:0. Jednostavno imas takve ljude koji ce ginuti uvijek bez kalkulisanje. Bez razmisljanja bi bilo da ga je nekim namjernim faulom..ArtemisFowl je napisao/la: ↑19 jun 2026, 19:34Gdje sam to rekao?zeljovolimte je napisao/la: ↑19 jun 2026, 19:10
Ma i onako je **** kao sto kazes. Lakse ce nam biti bez njega protiv Katra.
Da su ostali na 50% ovog pokazali ne bi mi imali problema.
Demirovic, Alajbegovic i Esmir moraju glave namjestiti.
Selektor mora izbaciti Tahirovica svako svoje nek preuzme.
A Katar cemo dobiti svakako, Muharemovica imamo odmornog protiv SAD.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Drum, Edbh21, FerdinandF, Maverick, MiranGlasnic i 35 gostiju.