24.06.2026: Bosna i Hercegovina - Katar
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
Re: 24.06.2026: Bosna i Hercegovina - Katar
I ovo što se neko pita šta se to desilo s našim reprezentativcima.... nije se ništa desilo, ovako su igrali čitave kvalifikacije. Samo neki pogrešno iščitavaju utakmicu protiv Italije. Borbeni duh je tu, što je najvažnije. Ako bude ove borbe protiv Katara, ja ne vidim problem, ali nadigravanja Katara neće biti ... znači nikakvog.
Slažem se i nadam se da neće samo tako biti i protiv Katara.dena24 je napisao/la: ↑19 jun 2026, 21:07I ovo što se neko pita šta se to desilo s našim reprezentativcima.... nije se ništa desilo, ovako su igrali čitave kvalifikacije. Samo neki pogrešno iščitavaju utakmicu protiv Italije. Borbeni duh je tu, što je najvažnije. Ako bude ove borbe protiv Katara, ja ne vidim problem, ali nadigravanja Katara neće biti ... znači nikakvog.
Ako to budu Amerikanci treba ići u bitku pa šta bude.
„Prava misterija svijeta je ono što vidimo, a ne ono što ne vidimo.“ Oscar Wilde
Željezničar za život cijeli !
SiggiSmallz a sad En...
SiggiSmallz a sad En...
Kako igraju ove dvije utakmice,ne bi me cudio i zijan.protiv Katara..
Mi ionako nemamo igre,nemamo plan B,sve nesto nazor i usporeno,ostali smo bez najboljeg igraca za ovaj mec..
Kongo otkine bod Portugalu,Arabija Urugvaju uzme bod,nekakvi otoci ne prime gol i uzmu bod od Spanije,Katar Svicarskoj otkine bod,samo nasi ne mogu nista i user.u se prije izlaska iz svlacionice
Sreca nisu nas kanadjani natrpali,a imali su prilika za to,imali bi goru gol.razliku od Kurasaa
Mi ionako nemamo igre,nemamo plan B,sve nesto nazor i usporeno,ostali smo bez najboljeg igraca za ovaj mec..
Kongo otkine bod Portugalu,Arabija Urugvaju uzme bod,nekakvi otoci ne prime gol i uzmu bod od Spanije,Katar Svicarskoj otkine bod,samo nasi ne mogu nista i user.u se prije izlaska iz svlacionice
Sreca nisu nas kanadjani natrpali,a imali su prilika za to,imali bi goru gol.razliku od Kurasaa
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
-
Helemnejse
- Kontakt:
Vijore se ljljani na skoro svakom stanu u onim rubnim područjima lukavice
Imaju sad priliku da demantuju što mnogi misle. Sve je u našim nogama. 
„Prava misterija svijeta je ono što vidimo, a ne ono što ne vidimo.“ Oscar Wilde
SiggiSmallz a sad En...
SiggiSmallz a sad En...
-
KosevoZove
- Kontakt:
Jeste i da se drugi rezultati poklope, iskreno slabe sanse imamo za prolaz dalje, kako god trebamo biti ponosni sto smo se uopste plasirali.
Limvo te Rajvosa 🇱🇻🇱🇻
-
napapijri1987
- Kontakt:
Ma tako je svugdje nije to samo kod nas. Turci samo sto nisu objesili svoje igrace zbog poraza od Australije. Njemci hoce da kolju Nagelsmana zbog toga sto igra Sane.Wolffire je napisao/la: ↑19 jun 2026, 21:02Evolucija ovog foruma. Prije dvije godine se j… matar Barbarezu sto mu Esmir ne igra od prve minute. Kad je poceo igrati redovno j… mu se sve po spisku sto ne igra Kerim. Eh sad kad je proigrso Kerim j… mu se sve po spisku jer ne igra Mahmic. I tako cemo ici dok ne ode sa klupe repreznetacije.
Nismo mi jedini u tom ludilu
Sa 4 boda vrlo dobre šanse imaš, skoro pa sigurno ideš dalje.KosevoZove je napisao/la: ↑19 jun 2026, 21:26Jeste i da se drugi rezultati poklope, iskreno slabe sanse imamo za prolaz dalje, kako god trebamo biti ponosni sto smo se uopste plasirali.
Gledam Amerikance trenutno, dobri i to pravo dobri.
SiggiSmallz a sad En...
SiggiSmallz a sad En...
Gasimo Amere ko opušak 

Ne treba nikakva "roba". Ja navijam iz emocije i ljubavi i ona nije objektivna u tom momentu.
Nada zadnja umire !
SiggiSmallz a sad En...
SiggiSmallz a sad En...
Akobogda izgubiti sa sto manje razlike i polako kuci a kockar u las vegas
-
Edincapitano
- Kontakt:
Cuj slabe sanse, s pobjedom protiv Katara, nasa sansa da idemo dalje je 99,2 posto po statistici, googlaj ako mi ne vjerujes.KosevoZove je napisao/la: ↑19 jun 2026, 21:26Jeste i da se drugi rezultati poklope, iskreno slabe sanse imamo za prolaz dalje, kako god trebamo biti ponosni sto smo se uopste plasirali.
Sigurno idemo dalje s 4 boda.
Nek stavi Kerima, Mahmica, Esmira i Memica u sredini i iza njih Sunjic. Naprijed Tabak i onda Dzeko nek udje u 60 minuti.
Tahir i Demirovic trebaju da odmore. I samo sa klupe da ulaze
Steta za Tarika al sta se moze
Tahir i Demirovic trebaju da odmore. I samo sa klupe da ulaze
Steta za Tarika al sta se moze
Pa taj njegov otac i on su seljoberi teski. Oni se ne mogu pomiriti sa tim da dok je ova garnitura u strucnom stabu nece vidjeti velikog takmicenja. To znaci minimalno jos jedno ako Bog da Europsko prvenstvo. Ja mislim da se oko njega vise pita Emir nego Barbarez, dok je Spahic u timu nema od seljobera nista!GIBRA je napisao/la: ↑19 jun 2026, 20:53Otac od Ahmedhodžića dijeli storye i piše "ko je ovdje ispo", lik ismijava dva najbolja pojedinca na SP Tarika i Katića....
Kakav smo mi narod to je za izučavanje,standardno opet nemamo mjeru, poslije baraža smo ih digli u nebesa, sinoć su ubjedljivo najgori
Malo konstruktivne rasprave i kritike, ona fraza da puno pratimo fudbal kao narod a malo znamo o istom je fascinantna
Promjena formacije je podhitna
Kakav Otac takav sin, daleko mu kuća bila.Kljukusar je napisao/la: ↑19 jun 2026, 21:38Pa taj njegov otac i on su seljoberi teski. Oni se ne mogu pomiriti sa tim da dok je ova garnitura u strucnom stabu nece vidjeti velikog takmicenja. To znaci minimalno jos jedno ako Bog da Europsko prvenstvo. Ja mislim da se oko njega vise pita Emir nego Barbarez, dok je Spahic u timu nema od seljobera nista!GIBRA je napisao/la: ↑19 jun 2026, 20:53Otac od Ahmedhodžića dijeli storye i piše "ko je ovdje ispo", lik ismijava dva najbolja pojedinca na SP Tarika i Katića....
Kakav smo mi narod to je za izučavanje,standardno opet nemamo mjeru, poslije baraža smo ih digli u nebesa, sinoć su ubjedljivo najgori
Malo konstruktivne rasprave i kritike, ona fraza da puno pratimo fudbal kao narod a malo znamo o istom je fascinantna
Promjena formacije je podhitna
Radije gubiti ako treba 5 razlike nego ponos dati.
SiggiSmallz a sad En...
SiggiSmallz a sad En...
-
Matterhorn22
- Kontakt:
pa ljudi jel moguce da ovaj sto komentarise govori Sijetle
Nabrajaš sve to i ispade kao da mi imamo 0 bodova nakon dva kola, a ne bod protiv ekipe koja je nabila nekoga 6 0.harry_90 je napisao/la: ↑19 jun 2026, 21:12Kako igraju ove dvije utakmice,ne bi me cudio i zijan.protiv Katara..
Kongo otkine bod Portugalu,Arabija Urugvaju uzme bod,nekakvi otoci ne prime gol i uzmu bod od Spanije,Katar Svicarskoj otkine bod,samo nasi ne mogu nista i user.u se prije izlaska iz svlacionice![]()
Sreca nisu nas kanadjani natrpali,a imali su prilika za to,imali bi goru gol.razliku od Kurasaa![]()
Pa šta je ovim ljudima više yebote život, kakva smo to očekivanja imali sa ovim rosterom? Imamo najgori vezni red na prvenstvu odgovorno to tvrdim, mlada i neiskusna krila, matoru klasu u napadu i jedino od svega solidnu odbranu tj.samo petorku pozadi.
Od početka znamo da nam je Katar utakmica za sve ili ništa, ali mi pravimo tragediju nakon poraza od Švicarske. To može samo bošnjo koji je očekivao polufinale Mundijala sa Tahirovićem u sredini kao najgorim individualcem na turniru. Znam i ja da ne bi trebao igrati, ali on igra kod Barbareza i ja nemam tu šta puno sr.ati, s obzirom da su i ostale pozicije kud i kamo slične, ali se slažem da nisu gore od Tahirovića.
Katar neće biti jednostavna utakmica, ali se nadam da će igrači pokazati mu.da kao i do sada što su, jer su ovo momci koji su nakon dugo vremena istakli mentalitet ispred svega da se konačno ne us.eremo prilike koja nam se ponudi. Zato vjerujem u pobjedu i mislim da idemo dalje, a najmanje me zanima na kakav način će to biti. Cheers momci, uživajte u svojoj reprezentaciji koja igra na najvećoj sceni.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Pa da nam onda Trump ugasi državu na isti način.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
-
Brazzzoo123
- Kontakt:
Kao prvo mi nismo zasluzili reprezentaciju, jer Bosna se bodri i kad se gubi
a nije da u zadnjih godina nije bilo vecih sranja.Jbg ne znamo uzivati, a nismo realni gdje su nam limiti, zalaganje i borbenost su nas dovele na SP, ali samo to sad vise nije dovoljno, kad drugi isto to imaju plus fudbalski i atletski, fizicki jaci. Od govana se pita ne moze praviti, iako ima tu i treme,neiskustva na SP, ali treba nam jos vise kvaliteta, imamo najvise prosjecne igrace, od kojih ni jedan nije kompletan. Uz to dolazi da imamo igrace koje izlaze iz povreda (Dzeko,Sunjic), plus koji nisu u formi niti su jos za ovoga nivoa i koji su podbacili(Esmir,Kerim...). Ovo svjetsko pokazuje da fudbal postao nauka, gdje atletika i fizika igraju veliku ulogu. Utakmica protiv Svice samo moze biti skola ta Ligu Nacija jer bice muke.
Trenutno korisnika/ca: FerdinandF, invincible1921, Wolffire i 67 gostiju.