24.06.2026: Bosna i Hercegovina - Katar
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
Re: 24.06.2026: Bosna i Hercegovina - Katar
Mi nemamo trke u sredini. Svaki put kad Švicarci povuku loptu sa svojih 30/40m niko ne izlazi. Jedan igrač prenese loptu sa svoje polovine duboko u našu bez da ga iko isprati. Dedić sinoć ili umoran ili prepadnut svaku ga je pretrčao onaj crnjo a kasnije i Vargas.
Sredina mora biti trkačka.. Benjo izadje ispadne i lagano se vraća ne pokriva niti prostor niti igrača.
Memić kriv za 3 gola. Sredina mora šunjić, Hadzija, Mahmić i Bašić .
Dzekson nek udje pola sata....
Sredina mora biti trkačka.. Benjo izadje ispadne i lagano se vraća ne pokriva niti prostor niti igrača.
Memić kriv za 3 gola. Sredina mora šunjić, Hadzija, Mahmić i Bašić .
Dzekson nek udje pola sata....
Hadziahmetovic mora biti tu
Vjerovatno zato sto smo taj bod digli vise sretno nego spretno, mogli jos 2 primit dok smo se okrenuli.Poligon10 je napisao/la: ↑19 jun 2026, 21:47Nabrajaš sve to i ispade kao da mi imamo 0 bodova nakon dva kola, a ne bod protiv ekipe koja je nabila nekoga 6 0.harry_90 je napisao/la: ↑19 jun 2026, 21:12Kako igraju ove dvije utakmice,ne bi me cudio i zijan.protiv Katara..
Mi ionako nemamo igre,nemamo plan B,sve nesto nazor i usporeno,ostali smo bez najboljeg igraca za ovaj mec..
Kongo otkine bod Portugalu,Arabija Urugvaju uzme bod,nekakvi otoci ne prime gol i uzmu bod od Spanije,Katar Svicarskoj otkine bod,samo nasi ne mogu nista i user.u se prije izlaska iz svlacionice![]()
Sreca nisu nas kanadjani natrpali,a imali su prilika za to,imali bi goru gol.razliku od Kurasaa![]()
Pa šta je ovim ljudima više yebote život, kakva smo to očekivanja imali sa ovim rosterom? Imamo najgori vezni red na prvenstvu odgovorno to tvrdim, mlada i neiskusna krila, matoru klasu u napadu i jedino od svega solidnu odbranu tj.samo petorku pozadi.
Od početka znamo da nam je Katar utakmica za sve ili ništa, ali mi pravimo tragediju nakon poraza od Švicarske. To može samo bošnjo koji je očekivao polufinale Mundijala sa Tahirovićem u sredini kao najgorim individualcem na turniru. Znam i ja da ne bi trebao igrati, ali on igra kod Barbareza i ja nemam tu šta puno sr.ati, s obzirom da su i ostale pozicije kud i kamo slične, ali se slažem da nisu gore od Tahirovića.
Katar neće biti jednostavna utakmica, ali se nadam da će igrači pokazati mu.da kao i do sada što su, jer su ovo momci koji su nakon dugo vremena istakli mentalitet ispred svega da se konačno ne us.eremo prilike koja nam se ponudi. Zato vjerujem u pobjedu i mislim da idemo dalje, a najmanje me zanima na kakav način će to biti. Cheers momci, uživajte u svojoj reprezentaciji koja igra na najvećoj sceni.
Isto tako da smo sinoc imali srece i da je Manzambi onu loptu zakucao preko gola i da je do kraja ostalo 0-0 pricali bi o masterclassu Barbareza i sad bi se nabrijavali da uzimamo Amere 2 razlike. Ovako sad nista ne valja, igraci za Radnik Hadzica, tjeraj Barbu i tako dalje.
Tanka je linija izmedju uspjeha i neuspjeha.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Ja kada vidim da pojedini forumaši pišu tipa "Ovaj igrač je za ovog Iniesta/Pirlo/Maldini lično" ospem se i želim im sve najgore, lično
I opet nekim ne bi bilo dovoljno prolaz grupe. Taman kad bi nas Ameri rasuli 5 razlike. Ali kad već dođe ta nokaut faza tu je sve moguće, drugačiji je pristup utakmici svim ekipama. Na hajr aBd!Brazzzoo123 je napisao/la: ↑19 jun 2026, 21:57Kao prvo mi nismo zasluzili reprezentaciju, jer Bosna se bodri i kad se gubia nije da u zadnjih godina nije bilo vecih sranja.Jbg ne znamo uzivati, a nismo realni gdje su nam limiti, zalaganje i borbenost su nas dovele na SP, ali samo to sad vise nije dovoljno, kad drugi isto to imaju plus fudbalski i atletski, fizicki jaci. Od govana se pita ne moze praviti, iako ima tu i treme,neiskustva na SP, ali treba nam jos vise kvaliteta, imamo najvise prosjecne igrace, od kojih ni jedan nije kompletan. Uz to dolazi da imamo igrace koje izlaze iz povreda (Dzeko,Sunjic), plus koji nisu u formi niti su jos za ovoga nivoa i koji su podbacili(Esmir,Kerim...). Ovo svjetsko pokazuje da fudbal postao nauka, gdje atletika i fizika igraju veliku ulogu. Utakmica protiv Svice samo moze biti skola ta Ligu Nacija jer bice muke.
...jer žive, i prkose vragu, dok smrt im opaku slute.
- Beduin
- Kontakt:
Retardima svakako ne valja ni kad odemo na SP ni kad prodjemo grupu. Retardima nista ne valja jer su retardi.GrbavicaHrammm je napisao/la: ↑19 jun 2026, 00:05Mene strah veci ako pobjedimo.. Ceka te USA ima da nam peticu uvale sa puno masper sosa , mislim kajmaka
Dok normalnom covjeku i iskrenom navijacu uvijek ostaje nada i zelja da mozemo, pa i ako se razocaramo idemo dalje jer su to nasi igraci u pitanju.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
jeste vi ljudi bolesni, 10k simulacija uradjeno i ekipa sa 4 boda prolazi u 97% slucajeva. Zato opustite se i lagano se spremajte za amere
Kakva forumska elita se skupila na selektorovoj temi sta je ono 
15.10.2013.
- Juventinisimo
- Kontakt:
Ima Qatar da zguzvamo k'o papir...

Amere uzimamo na penale...poslije toga sta nam Bog da...
Amere uzimamo na penale...poslije toga sta nam Bog da...
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Poljem se siri miris LJILJANA!!!
⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Poljem se siri miris LJILJANA!!!
⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️
Moj brate djaba im pricas, vidis da su ograniceni ko balkon, ovakvih je previse kod nas nazalostBeduin je napisao/la: ↑19 jun 2026, 22:06Retardima svakako ne valja ni kad odemo na SP ni kad prodjemo grupu. Retardima nista ne valja jer su retardi.GrbavicaHrammm je napisao/la: ↑19 jun 2026, 00:05Mene strah veci ako pobjedimo.. Ceka te USA ima da nam peticu uvale sa puno masper sosa , mislim kajmaka
Dok normalnom covjeku i iskrenom navijacu uvijek ostaje nada i zelja da mozemo, pa i ako se razocaramo idemo dalje jer su to nasi igraci u pitanju.
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Beduin je napisao/la: ↑19 jun 2026, 22:06Retardima svakako ne valja ni kad odemo na SP ni kad prodjemo grupu. Retardima nista ne valja jer su retardi.GrbavicaHrammm je napisao/la: ↑19 jun 2026, 00:05Mene strah veci ako pobjedimo.. Ceka te USA ima da nam peticu uvale sa puno masper sosa , mislim kajmaka
Tacno se vidi da se ne znamo ponasati kad odemo na veliko takmicenje. Jbt prije 2 mjeseca svaki igrac je bio najbolji, a sad nijedan qrcu ne valja.Beduin je napisao/la: ↑19 jun 2026, 22:06Retardima svakako ne valja ni kad odemo na SP ni kad prodjemo grupu. Retardima nista ne valja jer su retardi.GrbavicaHrammm je napisao/la: ↑19 jun 2026, 00:05Mene strah veci ako pobjedimo.. Ceka te USA ima da nam peticu uvale sa puno masper sosa , mislim kajmaka
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Mi smo smece od nacije, kada je u pitanju karakter.DamirT je napisao/la: ↑19 jun 2026, 22:14Tacno se vidi da se ne znamo ponasati kad odemo na veliko takmicenje. Jbt prije 2 mjeseca svaki igrac je bio najbolji, a sad nijedan qrcu ne valja.Beduin je napisao/la: ↑19 jun 2026, 22:06Retardima svakako ne valja ni kad odemo na SP ni kad prodjemo grupu. Retardima nista ne valja jer su retardi.GrbavicaHrammm je napisao/la: ↑19 jun 2026, 00:05Mene strah veci ako pobjedimo.. Ceka te USA ima da nam peticu uvale sa puno masper sosa , mislim kajmaka
Dok normalnom covjeku i iskrenom navijacu uvijek ostaje nada i zelja da mozemo, pa i ako se razocaramo idemo dalje jer su to nasi igraci u pitanju.![]()
- Principatus
- Kontakt:
Australia brani rezultat protiv US. 
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Mene više strah da nas Španija ne dočeka u finalu pa nas nabiju pet razlike.
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
Jel' moguće da je Memić djelomično kriv za sva 4 gola jučer? (Moram pogledati ponovno snimak utakmice)
1. Vratio loptu glavom u gužvu za volej njihove 9-ke
2. Nije markirao Vargasa kad se ovaj našao sam i šutao u suprotni ugao
3. Vargas mu prođe iza leđa i dodaje lagano Manzambiju
4. I naravno penal
4. I naravno penal
kriv jer se vratio u odbranu?dsulejm je napisao/la: ↑19 jun 2026, 22:31Jel' moguće da je Memić djelomično kriv za sva 4 gola jučer? (Moram pogledati ponovno snimak utakmice)
4. I naravno penal
Nemaju forumski puk u SS da im javi da gube i da trebaju napasti umjesto da se brane
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
Kako god žao mi ga. Pa od 4 gola za svaki uveliko krivShevko je napisao/la: ↑19 jun 2026, 22:32kriv jer se vratio u odbranu?dsulejm je napisao/la: ↑19 jun 2026, 22:31Jel' moguće da je Memić djelomično kriv za sva 4 gola jučer? (Moram pogledati ponovno snimak utakmice)
4. I naravno penal
Ne znam zasto se svaka kritika odmah tumaci kao pljuvanje reprezentacije. Ja prvi zelim da prodjemo grupu i da dobijemo Katar, ali ne mogu se praviti da gledam neku vrhunsku igru ako je nema.Poligon10 je napisao/la: ↑19 jun 2026, 21:47Nabrajaš sve to i ispade kao da mi imamo 0 bodova nakon dva kola, a ne bod protiv ekipe koja je nabila nekoga 6 0.harry_90 je napisao/la: ↑19 jun 2026, 21:12Kako igraju ove dvije utakmice,ne bi me cudio i zijan.protiv Katara..
Mi ionako nemamo igre,nemamo plan B,sve nesto nazor i usporeno,ostali smo bez najboljeg igraca za ovaj mec..
Kongo otkine bod Portugalu,Arabija Urugvaju uzme bod,nekakvi otoci ne prime gol i uzmu bod od Spanije,Katar Svicarskoj otkine bod,samo nasi ne mogu nista i user.u se prije izlaska iz svlacionice![]()
Sreca nisu nas kanadjani natrpali,a imali su prilika za to,imali bi goru gol.razliku od Kurasaa![]()
Pa šta je ovim ljudima više yebote život, kakva smo to očekivanja imali sa ovim rosterom? Imamo najgori vezni red na prvenstvu odgovorno to tvrdim, mlada i neiskusna krila, matoru klasu u napadu i jedino od svega solidnu odbranu tj.samo petorku pozadi.
Od početka znamo da nam je Katar utakmica za sve ili ništa, ali mi pravimo tragediju nakon poraza od Švicarske. To može samo bošnjo koji je očekivao polufinale Mundijala sa Tahirovićem u sredini kao najgorim individualcem na turniru. Znam i ja da ne bi trebao igrati, ali on igra kod Barbareza i ja nemam tu šta puno sr.ati, s obzirom da su i ostale pozicije kud i kamo slične, ali se slažem da nisu gore od Tahirovića.
Katar neće biti jednostavna utakmica, ali se nadam da će igrači pokazati mu.da kao i do sada što su, jer su ovo momci koji su nakon dugo vremena istakli mentalitet ispred svega da se konačno ne us.eremo prilike koja nam se ponudi. Zato vjerujem u pobjedu i mislim da idemo dalje, a najmanje me zanima na kakav način će to biti. Cheers momci, uživajte u svojoj reprezentaciji koja igra na najvećoj sceni.
Na ovom prvenstvu smo vec vidjeli da favoriti gube bodove od svakoga. Razlika je što neke reprezentacije izadju hrabro i vjeruju da mogu nesto napraviti, a mi cesto izgledamo kao da se bojimo sami sebe..
Meni je veci problem sto ni nakon dvije utakmice ne vidim jasan plan igre, nego se sve svodi na individualni potez ili neku improvizaciju.
Bodovi se nekad uzmu i bez igre, ali bez igre tesko ides daleko..
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Elddar, ExEsPerac, Goalgetter, invincible1921, Proximic, Wisey i 64 gosta.