FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Eto njega nazad već na zimu, rijetki su ti koji su se zadržali tamo duže od pola godine.
Tako da treba biti oprezan u komentarima.
Obzirom na reputaciju i kraijeru svi smo mislili da će se pretvoriti u lidera na terenu, no međutim..
Sretno u svakom sličaju.
Tako da treba biti oprezan u komentarima.
Obzirom na reputaciju i kraijeru svi smo mislili da će se pretvoriti u lidera na terenu, no međutim..
Sretno u svakom sličaju.
Doktor za retardaciju.
PSIHIJATRIJSKA BOLNICA KANTONA SARAJEVO
PSIHIJATRIJSKA BOLNICA KANTONA SARAJEVO
Mamić krenuo po Admira Bristrića, držite fige da dođe
-
NajvecaRadosti
- Kontakt:
Hajd ti momcino produzi ispod na pdf pa njih bombaj imenima.Bas si poceo divljati
Zadnja izmjena: NajvecaRadosti, dana/u 19 jun 2026, 21:52, ukupno mijenjano 1 put.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Imali smo veliki broj povrijdjeni igraca, pod zekicom, takodje pogresno je procjenjen stil igre, odnosno zrtvovali smo odbranu da bi bili ofanzivno nad mocni i smatram da se to nije isplatilo.
Takodje fizicki smo izgledali mnogo slabi posle zimiski priprema koje zekic odradio
Menalo ristovski mikic adem cimrot gojkovic su tip igraca koje moras ima u ekipi pl bh ako zelis da budes medju prve 3 ekipe.
Top kvalitet koje moze platit jedan tim u pl bh, kvalitet iznad ovoga kosta mnogo mnogo vise i financiski nikako isplativo, a rizik je ogrom u slucaju povreda il fule takvim situacijama.
Takodje fizicki smo izgledali mnogo slabi posle zimiski priprema koje zekic odradio
Menalo ristovski mikic adem cimrot gojkovic su tip igraca koje moras ima u ekipi pl bh ako zelis da budes medju prve 3 ekipe.
Top kvalitet koje moze platit jedan tim u pl bh, kvalitet iznad ovoga kosta mnogo mnogo vise i financiski nikako isplativo, a rizik je ogrom u slucaju povreda il fule takvim situacijama.
Bartol Barišić novi napadač
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
Ima li još koji hrvat da dođe nama ? Druga austrijska liga nije jača od naše, jedino što je mlad.
Jos malo i postat cemo HŠK umjesto FK
Jeb. vas hrvati više. Ispali u 3 ligu i Kanuric prvi golman.
Bas ima kaksv balijander napadac slobodan da hoce dati ruke, **** to hr i slicno ako ce dati ruke dobrodoso, a ne da etiketirano svoje igrace po nacionalnosti , ko je kriv nasim bošnjama koji pojma o fudbalu nemaju cast izuzecima onim koji znaju a nece vamo u žabokrecinu...i kad nema igraca kuka se sto ovi sto ono
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Barišić ako dođe bit će rezervni špic jer jedan od uslova Caraballa bio da ga se koristi u vrhu napada jer je imao loša iskustva kao polušpic ili krilo.
+1Rule_hz je napisao/la: ↑19 jun 2026, 23:06Bas ima kaksv balijander napadac slobodan da hoce dati ruke, **** to hr i slicno ako ce dati ruke dobrodoso, a ne da etiketirano svoje igrace po nacionalnosti , ko je kriv nasim bošnjama koji pojma o fudbalu nemaju cast izuzecima onim koji znaju a nece vamo u žabokrecinu...i kad nema igraca kuka se sto ovi sto ono
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
L'otavo re di Roma F.T.
Vala Rule, mora biti neko i kurban da zakolje...Rule_hz je napisao/la: ↑19 jun 2026, 23:06Bas ima kaksv balijander napadac slobodan da hoce dati ruke, **** to hr i slicno ako ce dati ruke dobrodoso, a ne da etiketirano svoje igrace po nacionalnosti , ko je kriv nasim bošnjama koji pojma o fudbalu nemaju cast izuzecima onim koji znaju a nece vamo u žabokrecinu...i kad nema igraca kuka se sto ovi sto ono
Kakva je to primitivna prica, nismo listica.
Dobar igrac je dobar igrac. Koga boli qurac koje je nacije, boje koze i sl.
Ne spustajte se na taj primitivni nivo. Vi ste navijaci najveceg kluba u drzavi, FKSarajevo.
Dobro dosao je bilo ko. Kvalitet neka dokaze na terenu i to je to.
Dobar igrac je dobar igrac. Koga boli qurac koje je nacije, boje koze i sl.
Ne spustajte se na taj primitivni nivo. Vi ste navijaci najveceg kluba u drzavi, FKSarajevo.
Dobro dosao je bilo ko. Kvalitet neka dokaze na terenu i to je to.
- FKS -
Mislim da je Agyekuma doveden kao krilo i da se odlazak Menala unaprijed znao. Ne mislim da je loše momak ima 19 godina brz je, ima dobru završnicu. Drugačiji je od Menala a realno ne može lošije partije pružiti. Menalo solidan, ali dosta smo se solidnih i nagledali. Treba kvalitet, mlade igrace stvaras uz stare.
Samo da Zeka izdrzi
- GalileoGalilei
- Kontakt:
- belosevic23
- Kontakt:
Kako ti znas da je brz i da ima dobru zavrsnicu ?Mirza87 je napisao/la: ↑19 jun 2026, 23:20Mislim da je Agyekuma doveden kao krilo i da se odlazak Menala unaprijed znao. Ne mislim da je loše momak ima 19 godina brz je, ima dobru završnicu. Drugačiji je od Menala a realno ne može lošije partije pružiti. Menalo solidan, ali dosta smo se solidnih i nagledali. Treba kvalitet, mlade igrace stvaras uz stare.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.
.png)