Benjamin Tahirović

Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider

Fudo
Kontakt:

Re: Benjamin Tahirović

Post Postao/la Fudo » 19 jun 2026, 17:38

FerdinandF je napisao/la:
19 jun 2026, 01:48
Bude li počeo protiv Katra, bojkotujem tekmu.
Ako on i Panj Demirovic pocnu tekmu to je odmah igranje sa 2 igraca manje. Dva najveca PANJA u repci a najvise odigrani minuta.
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 19 jun 2026, 18:45

NazorUso je napisao/la:
19 jun 2026, 17:34
DamirT je napisao/la:
19 jun 2026, 16:41
NazorUso je napisao/la:
19 jun 2026, 16:39
Da vas malkice oraspolozim ;

Ne zaboravite da benDŽo pocinje i duel protiv Katara !
Toliko si me oraspolozio da se odoh napit, samo da zaboravim na tu cinjenicu :mrgreen:
Ide Tuzlak znaci na ovom zvizdanu 🤣
Tanko je to jaraniko. Treba mi onaj Combetov apsint, da prespavam kako do srijede :urnebes:
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 19 jun 2026, 20:19

Najgori igrač i ako to ne vidi Barbarez onda je slijep.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

NazorUso
Kontakt:

Post Postao/la NazorUso » 19 jun 2026, 20:28

DamirT je napisao/la:
19 jun 2026, 18:45
NazorUso je napisao/la:
19 jun 2026, 17:34
DamirT je napisao/la:
19 jun 2026, 16:41

Toliko si me oraspolozio da se odoh napit, samo da zaboravim na tu cinjenicu :mrgreen:
Ide Tuzlak znaci na ovom zvizdanu 🤣
Tanko je to jaraniko. Treba mi onaj Combetov apsint, da prespavam kako do srijede :urnebes:
Tuzlak ti dodje ko serbe kad vidis benDŽu na terenu hahaha
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC

19vendetta87
Kontakt:

Post Postao/la 19vendetta87 » 19 jun 2026, 20:31

Ne obaziri se na pozitivne komentare Bendzo :bih:
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎

KockarVicin007
Kontakt:

Post Postao/la KockarVicin007 » 19 jun 2026, 21:13

Hureme, pojasni nam

Shevko
Kontakt:

Post Postao/la Shevko » 19 jun 2026, 22:10

odlican! ali kad ti zafali jedan za termina! +1

Drum
Kontakt:

Post Postao/la Drum » 19 jun 2026, 23:05

Ja sam bio pristasa da ga istrpimo. Kao sto je neko napisao stranicu nazad, tek su mu 23 godine. A jedan Mourinho sigurno ga nije pogurao zbog dvije lijeve noge i ruke.

Ocito da bi mu ekipa tipa Bronhi bila mjera nakon naglog iskoraka u Romi. Trcao je pred rudu odlaskom u Ajax i izgubio vrijeme koje ce tek morati nadoknaditi.

Isto u vezi Bazdara. Odose 2-3 godine u Segundi i sica poljske lige.

Jednom i drugom je za nadoknaditi mnogo toga ...

myself
Kontakt:

Post Postao/la myself » 19 jun 2026, 23:15

On je ranije imao poneku dobru dugu loptu, makar po jednu u utakmici kvalifikacija ali ovdje na SP apsolutno ništa.

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 20 jun 2026, 00:26

I kad kažu nema to veze s mržnjom?!
Znaci opet dežurni krivac iako su sve 4 gola pala nakon sto je izašao iz igre. Možda da je ostao ne bi ni1 pao?!
Do 63.minute najviše pretrčao, bio disciplinovan, vršio presing naprijed i brzo se vraćao nazad.

Zašto Sunjic i on imaju prednost protiv jačih protivnika vidjelo se i sinoc. Jednostavno bolje pokrivaju prostor i disciplinovaniji su od Bašića i Hadziahmetovica. To se i sinoc pokazalo kod 1. i 3. gola.

Pas igra?! Igrao je na sigurno. On mora bolje kada je taj segment igre u pitanju. Kao sto neko napisa, prije je bar znao poslati pokoju dugu loptu, sad ni to.
Nije to bila dobra partija. Ali bilo je lošijih od njega sinoc na terenu. Dzaba, Benjo je dežurni krivac. Kriv je za sve 4 sinoćnja gola.

Protiv Katara bih krenuo s Bašićem umjesto Tahirovica jer nam je za takvog protivnika potrebnije znanje Bašića.
Benjo, glavu gore. Nisi ti nista kriv…ali eto kriv si.
A jesam li zadovoljan njegovim partijama - naravno da nisam jer moze i mora bolje.

FerdinandF
Kontakt:

Post Postao/la FerdinandF » 20 jun 2026, 00:38

Buraz, pet pasova prema naprijed, otkrivanje koje je zapravo sakrivanje, defanziva uglacnom ispadanje i tečanje u prazno. I to je tako gorovo svaku utakmicu, i to vide ama baš svi, samo ti to ne vidiš

19vendetta87
Kontakt:

Post Postao/la 19vendetta87 » 20 jun 2026, 00:44

hurem je napisao/la:
20 jun 2026, 00:26
Pas igra?! Igrao je na sigurno.
Slazem se, igrao je na najsigurniju opciju - sakrije se kad vidi da Katic i Tarik imaju loptu u nogama, tako da je oni moraju vratiti Vasilju da je ispuca naprijed prema Dzeki.
Veznjak koji za sat vremena dodirne loptu samo 24 puta i izgubi svaki moguci duel na sredini terena...pa Dzeko u spicu je imao vise kontakta s loptom, a igrali su isto vremena.

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 20 jun 2026, 00:46

hurem je napisao/la:
20 jun 2026, 00:26
I kad kažu nema to veze s mržnjom?!
Znaci opet dežurni krivac iako su sve 4 gola pala nakon sto je izašao iz igre. Možda da je ostao ne bi ni1 pao?!
Do 63.minute najviše pretrčao, bio disciplinovan, vršio presing naprijed i brzo se vraćao nazad.

Zašto Sunjic i on imaju prednost protiv jačih protivnika vidjelo se i sinoc. Jednostavno bolje pokrivaju prostor i disciplinovaniji su od Bašića i Hadziahmetovica. To se i sinoc pokazalo kod 1. i 3. gola.

Pas igra?! Igrao je na sigurno. On mora bolje kada je taj segment igre u pitanju. Kao sto neko napisa, prije je bar znao poslati pokoju dugu loptu, sad ni to.
Nije to bila dobra partija. Ali bilo je lošijih od njega sinoc na terenu. Dzaba, Benjo je dežurni krivac. Kriv je za sve 4 sinoćnja gola.

Protiv Katara bih krenuo s Bašićem umjesto Tahirovica jer nam je za takvog protivnika potrebnije znanje Bašića.
Benjo, glavu gore. Nisi ti nista kriv…ali eto kriv si.
Iskreno, kad pogledam statistiku, ovo je bila baš tanka partija i realno loš nastup za zadnjeg veznog. Iako je pretrčao solidnih 8,3 km za 60 minuta i bio siguran u pasu (95% preciznosti, ali sve to uglavnom "alibi" dodavanja unazad na svojoj polovini, bez nekih vidljivih spustanja po loptu ka stoperima) izgubio svih 4 duela na zemlji i napravio 3 faula, a negativna progresija od -26,6 metara dovoljno govori o tome da nije uspio ništa konkretno uraditi prema naprijed. Imao je samo 1 dugu loptu i to neuspjesnu

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 20 jun 2026, 00:49

20 jun 2026, 00:38
Buraz, pet pasova prema naprijed, otkrivanje koje je zapravo sakrivanje, defanziva uglacnom ispadanje i tečanje u prazno. I to je tako gorovo svaku utakmicu, i to vide ama baš svi, samo ti to ne vidiš
Vidim, ali vidim i druge veznjake i gdje griješe a gdje ne.
U tome je razlika.
Nakon Memica, kod prvog gola je zakazao i Bašić. Navodim samo jedan primjer.

@vendeta, to jednostavno nije tačno. I ranije sam to pisao..mali milion puta se znao nuditi za loptu.
Obratite samo pažnju koliko on pretrci izmedju dva 16-erca, pa desno, lijevo...tu mu čak ni Sunjic ne parira a kamoli ostali naši veznjaci..
Tako je bilo u ove dvije utakmice.
Tako je bilo protiv Walesa..
To je njegova uloga na terenu...on se najviše umara.
A takvi su i protivnici da zahtjevaju takvu ulogu i igru.

I ja bih volio da krenemo s trećim veznjakom pa da tu ima vise prostora i za primiti i odigrati pas.

Jesam li zadovoljan njegovim predstavama?! - nisam.

Moja poenta je da on nije kriv za 4 gola sinoć - a najviše ga se pljuje.

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 20 jun 2026, 01:09

Joj Hureme dragi, pogledaj ta njegova "otkrivanja", lik bukvalno trci prema prostoru u kojem ZNA da mu suigrac ne moze dat loptu, ili se vec unaprijed pripremi za neku alibi pas nazad za vasilja ili stopere, nemoj zayebavat ba. Nije on dezurni krivac u tom kontekstu u kojem ga ti predstavljas, vec je raji pun qrac njegove anemije na terenu. Okej trci, i sta jos osim toga? Bukvalno nam pate i potentna krila i bekovi jer vezni red nije u stanju da napravi dva pasa bez ispucavanja. Da li je rjesenje jos jedan igrac u vezi, ne znam, ali je cinjenica da igrac koji ima ulogu kreatora napravi jedan pas prema naprijed i 20 prema nazad ne moze se pohvalit dobrom igrom
naprijed rejal

Marokanci58
Kontakt:

Post Postao/la Marokanci58 » 20 jun 2026, 01:13

hurem je napisao/la:
20 jun 2026, 00:49
20 jun 2026, 00:38
Vidim, ali vidim i druge veznjake i gdje griješe a gdje ne.
U tome je razlika.
Nakon Memica, kod prvog gola je zakazao i Bašić. Navodim samo jedan primjer.

@vendeta, to jednostavno nije tačno. I ranije sam to pisao..mali milion puta se znao nuditi za loptu.
Obratite samo pažnju koliko on pretrci izmedju dva 16-erca, pa desno, lijevo...tu mu čak ni Sunjic ne parira a kamoli ostali naši veznjaci..
Tako je bilo u ove dvije utakmice.
Tako je bilo protiv Walesa..
To je njegova uloga na terenu...on se najviše umara.
A takvi su i protivnici da zahtjevaju takvu ulogu i igru.

I ja bih volio da krenemo s trećim veznjakom pa da tu ima vise prostora i za primiti i odigrati pas.

Jesam li zadovoljan njegovim predstavama?! - nisam.

Moja poenta je da on nije kriv za 4 gola sinoć - a najviše ga se pljuje.
Kad ostali spoje 20 startova utakmica u nizu i budu qrtoni na svakoj kao ovaj degenerik onda će se i njima psovati i biti će dežurni krivci
BRATSTVO GRAČANiCA

19vendetta87
Kontakt:

Post Postao/la 19vendetta87 » 20 jun 2026, 01:22

Sveti je napisao/la:
20 jun 2026, 01:09
Joj Hureme dragi, pogledaj ta njegova "otkrivanja", lik bukvalno trci prema prostoru u kojem ZNA da mu suigrac ne moze dat loptu, ili se vec unaprijed pripremi za neku alibi pas nazad za vasilja ili stopere, nemoj zayebavat ba. Nije on dezurni krivac u tom kontekstu u kojem ga ti predstavljas, vec je raji pun qrac njegove anemije na terenu. Okej trci, i sta jos osim toga? Bukvalno nam pate i potentna krila i bekovi jer vezni red nije u stanju da napravi dva pasa bez ispucavanja. Da li je rjesenje jos jedan igrac u vezi, ne znam, ali je cinjenica da igrac koji ima ulogu kreatora napravi jedan pas prema naprijed i 20 prema nazad ne moze se pohvalit dobrom igrom
Mi uskoro postajemo atletski klub. Jedan trci, a ne daje golove, drugi trci, a niti kreira niti vrsi destrukciju protivnicke igre.

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 20 jun 2026, 01:57

19vendetta87 je napisao/la:
20 jun 2026, 01:22
Sveti je napisao/la:
20 jun 2026, 01:09
Mi uskoro postajemo atletski klub. Jedan trci, a ne daje golove, drugi trci, a niti kreira niti vrsi destrukciju protivnicke igre.
Kao da je uloga zadnjeg veznog da samo pretrci odredjem broj kilometara.

Shevko
Kontakt:

Post Postao/la Shevko » 20 jun 2026, 02:30

Moze nas sve redom demantovati kada se na terenu bude pojavio sa utrpanim dresom u šorcu.

dena24
Kontakt:

Post Postao/la dena24 » 20 jun 2026, 02:31

dobro nije nikog ubio haj sad popustite

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Cwirek, kovac, Normus90, Principatus i 42 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []