Sergej Barbarez - selektor Bosne i Hercegovine

Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider

Sheyi
Kontakt:

Re: Sergej Barbarez - selektor Bosne i Hercegovine

Post Postao/la Sheyi » 20 jun 2026, 00:28

Diadora je napisao/la:
20 jun 2026, 00:25
Ljudi sada ozbiljno. Za koje agencije rade milenkovic, hrgovic,bajramovic itd? U kojim Ivica dzidic ima svoje papke umjesane?
Bruda mislim da nam je to najmanji problem, sve da ima ikakve veze i istine u tvojim insinuacijama

FerdinandF
Kontakt:

Post Postao/la FerdinandF » 20 jun 2026, 00:32

Yakin je sinoć nadmudrio Sergeja u svakom segmentu.
Ali ni to nije toliki problem. Problem je što se ništa nije uviđalo i mijenjalo gotovo cijelu tekmu.
Tih desetak minuta kad smo proigrali nakon što je izveo Tahirovica, bilo je i od Svicarsca svjesno odmaranje za posljednju četvrtinu, jer su vidjeli da bez Dzeke ne mozemo dati gol do sutra. Potpuni promašaj Barbareza. Ima podrsku i dalje, ali je sinoć promašio sve što se moglo promašit.
Iskreno se nadam da ćemo protiv Katra vidheti fudbal i da ćemo pobijediti. U tom slučaju, za drugi krug se mora mijenjati puno toga i odustati od sistema 442 u onoj strukturi. 4 igrača manje.

JohnCleese
Kontakt:

Post Postao/la JohnCleese » 20 jun 2026, 00:34

Sheyi je napisao/la:
20 jun 2026, 00:28
Diadora je napisao/la:
Ljudi sada ozbiljno. Za koje agencije rade milenkovic, hrgovic,bajramovic itd? U kojim Ivica dzidic ima svoje papke umjesane?
Bruda mislim da nam je to najmanji problem, sve da ima ikakve veze i istine u tvojim insinuacijama
Ovo je jako bitno.
Kazu sve bi se nekako smirilo da se nisu pocele spominjati agencije...
Mahmic valjda rekao dzaba sam ga dao kad smo izgubili mozemo polako sa prvom niskobudzetnom agencijom kuci...
Ovi nasi menadzeri iz strucnog staba odmah povezali prevoznu agenciju sa ovim svojim agencijama i ybg ode sve...
Ne znam opet ako lazu mene lazemni ja vas....
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.

Svabo je to...

Drum
Kontakt:

Post Postao/la Drum » 20 jun 2026, 00:34

rossonero85 je napisao/la:
19 jun 2026, 23:56
Jel' ih Spaha sve povaljao ko Čak Noris? 😅

E čuj Sergej se osamio u kazinu 🤣
Valjda je to onih sahat vremena ekipi da budu placipi..cke ...

A Vico ce Janjicare nezvanicno povesti u zadnji juris ...

AshburtonG
Kontakt:

Post Postao/la AshburtonG » 20 jun 2026, 00:41

20 jun 2026, 00:23
Svlačionica Bosne i Hercegovine poslije utakmice sa Švicarskom 😅

Spahić je Patrick Swayze :rol:

Ulijece Miske i puca rafal po svlacionici. :rol:

rossonero85
Kontakt:

Post Postao/la rossonero85 » 20 jun 2026, 00:45

AshburtonG je napisao/la:
20 jun 2026, 00:41

:mrgreen: :urnebes:

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 20 jun 2026, 00:52

AshburtonG je napisao/la:
20 jun 2026, 00:41

:urnebes:
naprijed rejal

Wilshere10
Kontakt:

Post Postao/la Wilshere10 » 20 jun 2026, 01:06

Ima informaciju da je Džeko svezao Alajbegovića i pustio mu kompilaciju Ozilovih dodavanja. Nezvanično je ovo. :yawn:
Vi ste svoju nafaku posrkali, sad je na nas red.

Marokanci58
Kontakt:

Post Postao/la Marokanci58 » 20 jun 2026, 01:06

Zbog one reakcije nakon gola Mahmić nece vise minute dobiti kod ekomanijaka nikada. .

Ma igrači su totalno demotivisani, pogledaj im samo izraze lica kad ih kamera zumira sve govore...Kockar je sjebao sve. Od Rumunije u Zenici prije 10 utakmica nikoga regularno nismo pobjedili. Svaku utakmicu igramo isto sa 2 igrača manje.

Baš bi se obrukali DA NAS KATAR POBJEDI. BILI BI SPRDNJA SVIMA. Bolje da nismo ni otišli onda.

Klošaru će opet igrati mrtvaci poput Tahirovića tako da odmah igraš sa igračem manje ili dva i teško do pobjede.
BRATSTVO GRAČANiCA

Soli
Kontakt:

Post Postao/la Soli » 20 jun 2026, 01:31

Marokanci58 je napisao/la:
20 jun 2026, 01:06
Zbog one reakcije nakon gola Mahmić nece vise minute dobiti kod ekomanijaka nikada. .

Ma igrači su totalno demotivisani, pogledaj im samo izraze lica kad ih kamera zumira sve govore...Kockar je sjebao sve. Od Rumunije u Zenici prije 10 utakmica nikoga regularno nismo pobjedili. Svaku utakmicu igramo isto sa 2 igrača manje.

Baš bi se obrukali DA NAS KATAR POBJEDI. BILI BI SPRDNJA SVIMA. Bolje da nismo ni otišli onda.

Klošaru će opet igrati mrtvaci poput Tahirovića tako da odmah igraš sa igračem manje ili dva i teško do pobjede.
Buraz, moraš gledati širu sliku. Sad da otjeraš njega i SŠ ponovo si na nuli, a Vicko će ti naći ili nekog svog menadžer-trenera ili nekog jugosaurusa. Pa će ti prvu igrati Mujakić sa Saničaninom.

Ja sam vala više za 4 boda na SP, nego 4 gola od Luxa.

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 20 jun 2026, 01:38

Do nesretnog gola i crvenog kartona - odnosno prvih 75 minuta je to izgledalo bolje nego protiv Kanade!
Vrlo dobro vodjenje utakmice 75-80 minuta, odnosno do crvenog kartona, prilagođavanje dešavanjima na terenu i promjena formacije.

Nakon što je uvidio da to ne izgleda najbolje s 4-4-2 u prvih 15,20 minuta, odlučio se potom preci u 3-5-2 i izgledalo je to na terenu u najmanju ruku ravnopravno narednih sat vremena.
Protivnik je bio bezopasan u tom periodu...
Mi smo imali u tom periodu onu situaciju kada je Tahirovic promašio, zatim Alajbegovic kasni s povratnom Dzeki na 16, Kolasinac dodaje umjesto da ide na sut, odličan sut Dedica s 20 metara.
I bas kada smo Svicarce dobro stisnuli na njihovoj polovici i kada se činilo da smo mi bliže golu, Svicarci zabijaju nakon velike greške Memica.
Ubrzo nakon toga i Muharemovic dobija crveni karton i tu je bio kraj.
Memic odigrava najlosiju partiju u karijeri gdje je kumovao kod sve 4 gola Svicaraca. Nažalost.

Dakle, bilo je to dobro vodjenje utakmice od strane našeg stručnog štaba do te velike greške Memica za 0:1 a kasnije i crvenog kartona.
Jednostavno se do 74.minute činilo da utakmica ide makar na neriješeno, uz nešto bolju našu igru, kako konstatovase i Amar Osim i jos neki.
Ono gdje je SS morao kvalitetnije reagovati jeste zatvoriti bolje utakmicu nakon crvenog, a pogotovo nakon 0:2.
Po mom mišljenju morao se uvesti stoper nakon crvenog kartona kojeg je dobio Muharemovic.

Protiv Kanade sam prizeljkivao 451 usljed izostanka Dzeke.
Nadam se da ce to izvesti protiv Katara jer protivnik to dozvoljava i lakše im možemo ugroziti gol. Da ih uzmemo na posjed oko 16, brzi protok lopte, proigravanja, suteve iz vana (Alajbegovic, Bajraktarevic, Mahmic, Basic), centarsuteve...
A ako ne zabijemo u prvih 45, onda drugo poluvrijeme krenuti s dva špica.

Ako ne 451, onda 352 kao i sinoć.
O tome više na drugoj temi.

Nakon drugo, dugo vremena (još od oktobra i Kipra) ulazimo u jednu utakmicu u kojoj smo favoriti i bit će zanimljivo vidjeti kako ćemo se postaviti i kako će to izgledati.

rossonero85
Kontakt:

Post Postao/la rossonero85 » 20 jun 2026, 01:56

Wilshere10 je napisao/la:
Ima informaciju da je Džeko svezao Alajbegovića i pustio mu kompilaciju Ozilovih dodavanja. Nezvanično je ovo. :yawn:
:mrgreen: :urnebes: :rol:

resko1
Kontakt:

Post Postao/la resko1 » 20 jun 2026, 02:14

Sramota sta se pise o covjeku koji nas je odveo na prvenstvo, koji je digo reprezentaciju iz ponora, koji zajedno sa ostalim non stop putuje po svijetu trazeci igrace koji ce uciniti nasu reprezentaciju jos boljom.
Da ne govorim koliki je patriota, i bosansko-hercegovacka legenda.
Nama niko ne valja, tanka je linija izmedju poraza i pobjede, ni za sta nemamo strpljenje, Osim je bio upravu kad je reko znam ja nes hebo ti nas.
Cast pojedincima.
Pregrmit cemo mi i ovo ko sto smo pregrmili tezak period kad je Barba tek doso, ja vjerujem u Barbu i nase igrace, uz Bosnu sam uvijek i kad gubi i kad dobija, zato sto je ovo moja drzava koju volim svim srcem.
Glavu gore, ovu utakmicu treba zaboravit, nista nije jos izgubljeno, moze se jos uvijek proci grupa.

Juventinisimo
Kontakt:

Post Postao/la Juventinisimo » 20 jun 2026, 02:36

Ovdje stvarno ima ljudi koji su bolesni..necu se mjesati u rad Admina/moderatora ali brate dragi...ovaj yebe od do...pa zasto je jos uvijek tu?

Barba u srijedu vodi Bosnu po PRVI puta u sesnaestinu svjetskog prvenstva....u top 32 repke svijeta...pa vi gledajte...ja cu da slavim u Seattleu...

Sve je spremno, ulaznice, avion, smjestaj, ljiljani.. :kafa:

:bih: :bih: :bih: :bih: :bih:
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁

2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

Poljem se siri miris LJILJANA!!!

⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️

Badgley
Kontakt:

Post Postao/la Badgley » 20 jun 2026, 07:51

Dobit cemo Katar ali ispadamo zbog gol razlike. Mislim da je realno samo da Češka bude gora od nas.

rossonero85
Kontakt:

Post Postao/la rossonero85 » 20 jun 2026, 07:52

2:0 protiv Katara i 99% idemo dalje na Donalda Trumpa 👍😎🍻

SanaBosna
Kontakt:

Post Postao/la SanaBosna » 20 jun 2026, 07:57

Soli je napisao/la:
20 jun 2026, 01:31

Buraz, moraš gledati širu sliku. Sad da otjeraš njega i SŠ ponovo si na nuli, a Vicko će ti naći ili nekog svog menadžer-trenera ili nekog jugosaurusa. Pa će ti prvu igrati Mujakić sa Saničaninom.

Ja sam vala više za 4 boda na SP, nego 4 gola od Luxa.
Upravo to, mene je veci strah kad ode SS onda smo opet na isto kao prije, bolje i poraz nego ono.

Rodju
Kontakt:

Post Postao/la Rodju » 20 jun 2026, 08:09

JohnCleese je napisao/la:
20 jun 2026, 00:34
Sheyi je napisao/la:
Diadora je napisao/la:
Ovo je jako bitno.
Mahmic valjda rekao dzaba sam ga dao kad smo izgubili mozemo polako sa prvom niskobudzetnom agencijom kuci...
Ovi nasi menadzeri iz strucnog staba odmah povezali prevoznu agenciju sa ovim svojim agencijama i ybg ode sve...
Šupčino.

SanaBosna
Kontakt:

Post Postao/la SanaBosna » 20 jun 2026, 08:17

Rodju je napisao/la:
20 jun 2026, 08:09
JohnCleese je napisao/la:
20 jun 2026, 00:34
Sheyi je napisao/la:

Ovo je jako bitno.
Šupčino.
Ne znam odakle ova prica oko agencije i menedzeri ali je totalna glupost.

PointBlank
Kontakt:

Post Postao/la PointBlank » 20 jun 2026, 08:21

Zbog one reakcije nakon gola Mahmić nece vise minute dobiti kod ekomanijaka nikada.
Ne bi me cudilo..
Tolika djeca da ne valjaju.. Ahmedhodzic, tad nekad i Hadzikadunic, pa Huseinbasic, Karic, pa evo sad i Mahmic..

Nesto jeste, a sta je, jos necemo saznati dok ne pukne tikva

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: bh22, Bing [Bot], Bosniacum Lilium, dena24, Edincapitano, Elddar, forgempp, majstorS35, Maverick, MundijalVibes26, Zglavkar i 89 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []