Svjetsko prvenstvo 2026 - opšta tema
-
rossonero85
- Kontakt:
Re: Svjetsko prvenstvo 2026 - opšta tema
Navijamo kontra Češke, Škotske, Ekvadora i za sve osim remija Paragvaj - Australija 

-
napapijri1987
- Kontakt:
Sta fali njihovom remiju 0-0. Australija druga Paragvaj treci ali sa negativnom gol razlikom. Uz nasu pobjedu 2-0 mi ispred njihrossonero85 je napisao/la: ↑20 jun 2026, 07:30Navijamo kontra Češke, Škotske, Ekvadora i kontra remija Paragvaj - Australija![]()
to je torossonero85 je napisao/la: ↑20 jun 2026, 07:24Sad se ispostavilo da je Džeko bio u pravu kad je kritikovao Barbareza jer nismo zatvorili utakmicu protiv Švicarske. Primiti 4 gola poslije 74. minute je van pameti na svjetskom prvenstvu gdje je svaki yebeni gol važan i može da odluči putnika u narednu rundu.
"Kod vodstva Švicarske 1:0, nakon što smo ostali s igračem manje, trebalo je više da se zatvorimo i da razmišljamo kako da ne primimo još jedan gol, a da naprijed iskoristimo šansu ili dvije".
- Juventinisimo
- Kontakt:
Surovo je to da je Turska u dvije utakmice imala preko 70% loptu, 62 suta....obje izgubili, gola dali nisu...steta za takvu ekipu, ali sta ces, takav je fudbal..mada i Turci non stop masu rukama, zivciraju se, sami sebe dekoncentrisu...imaju veliki pritisak od javnosti, velika ocekivanja i izgore u tome...da imaju koncentraciju, smirenost, hladnokrvnost, tacno bi bili top 10/15 repki u svijetu....medjutim, balkanski mentalitet proradi sad pa sad..
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Poljem se siri miris LJILJANA!!!
⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Poljem se siri miris LJILJANA!!!
⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️
-
bordobijeli
- Kontakt:
Ako odigraju 0-0 dovoljno je nama i 1-0 . A 2 razlike ako dobijemo svakako smo ispred Paragvaja.napapijri1987 je napisao/la: ↑20 jun 2026, 07:31Sta fali njihovom remiju 0-0. Australija druga Paragvaj treci ali sa negativnom gol razlikom. Uz nasu pobjedu 2-0 mi ispred njihrossonero85 je napisao/la: ↑20 jun 2026, 07:30Navijamo kontra Češke, Škotske, Ekvadora i kontra remija Paragvaj - Australija![]()
![]()
Zadnja izmjena: bordobijeli, dana/u 20 jun 2026, 07:35, ukupno mijenjano 1 put.
Uh, odlicno, mislio sam da je ta utakmica s Amerima zavrsila 3-1. Sad vidim da su im dali jos jedan go u 98. minuti. Ma zasad sve ide kako treba, samo da ne bude da se na kraju sve drugo poklopi, a mi ne dobijemo Katar.bordobijeli je napisao/la: ↑20 jun 2026, 07:27Ma za sad se dobro stvari odvijaju po nas,pobjeda ce biti dovoljna za prolaz . Paragvaj je isto izgubio 4-1 na -2 su. Skoti imaju 3 boda a zadnju igraju s Brazilom , Ceska mora dobiti Meksiko ako zeli do 4 boda . Od dosad odigrane 3 grupe tesko da ce treceplasirani biti bolji od nas naravno uz nasu pobjedu protiv Katara.Ghuraba je napisao/la: ↑20 jun 2026, 07:16Da smo sinoc izgubili 3-1, 99% bismo bili ispred treceplasiranog iz ove grupe kako god da odigraju u zadnjem kolu (pod uslovom da dobijemo Katar, naravno). Ako Paragvaj i Australija odigraju X, onda je Paragvaj treci s gol razlikom -1. Zato moramo dobiti bar 2 razlike, a da ovi ne odigraju recimo 3-3 ili tako nesto. Ne vidim nacina kako i oni i Australija mogu dati vise od 2 gola na utakmici, a svakako se nadam da ce se tu ipak ici na pobjedu.
-
rossonero85
- Kontakt:
Da, gore sam spomenuo u slučaju da pobijedimo Katar najmanje 2:0, jer bojim se da nam čak ni minimalna pobjeda neće biti dovoljna u ovim silnim kalkulacijama.napapijri1987 je napisao/la: ↑20 jun 2026, 07:31Sta fali njihovom remiju 0-0. Australija druga Paragvaj treci ali sa negativnom gol razlikom. Uz nasu pobjedu 2-0 mi ispred njihrossonero85 je napisao/la: ↑20 jun 2026, 07:30Navijamo kontra Češke, Škotske, Ekvadora i kontra remija Paragvaj - Australija![]()
![]()
Zato je bitno da uzmemo Katar barem 2:0 i da se ne sekiramo
Nikad nece dosaditi gledati povijenu sugavu njusku gov.nara H*kana 
Unico amore sei!
❤️🖤
❤️🖤
-
rossonero85
- Kontakt:
zar bi ti bilo zao ako ne dobijemo katar:-)Ghuraba je napisao/la: ↑20 jun 2026, 07:34Uh, odlicno, mislio sam da je ta utakmica s Amerima zavrsila 3-1. Sad vidim da su im dali jos jedan go u 98. minuti. Ma zasad sve ide kako treba, samo da ne bude da se na kraju sve drugo poklopi, a mi ne dobijemo Katar.bordobijeli je napisao/la: ↑20 jun 2026, 07:27Ma za sad se dobro stvari odvijaju po nas,pobjeda ce biti dovoljna za prolaz . Paragvaj je isto izgubio 4-1 na -2 su. Skoti imaju 3 boda a zadnju igraju s Brazilom , Ceska mora dobiti Meksiko ako zeli do 4 boda . Od dosad odigrane 3 grupe tesko da ce treceplasirani biti bolji od nas naravno uz nasu pobjedu protiv Katara.Ghuraba je napisao/la: ↑20 jun 2026, 07:16Da smo sinoc izgubili 3-1, 99% bismo bili ispred treceplasiranog iz ove grupe kako god da odigraju u zadnjem kolu (pod uslovom da dobijemo Katar, naravno). Ako Paragvaj i Australija odigraju X, onda je Paragvaj treci s gol razlikom -1. Zato moramo dobiti bar 2 razlike, a da ovi ne odigraju recimo 3-3 ili tako nesto. Ne vidim nacina kako i oni i Australija mogu dati vise od 2 gola na utakmici, a svakako se nadam da ce se tu ipak ici na pobjedu.
![]()
Sve mi je jasno, ali navijati ili bolje rečeno simpatizirati Tursku, e to ne mogu svariti.
Naravno da je Bošnjo tražio alternativu na prošlim prvenstvima, ali Turci mi stilom dođu kao nekakv mix ciganštine.
Ništa protiv njihovog naroda, na repku mislim.
Čak i nismo prijateljske zemlje u onom obimu, koji bi trebao biti nakon stoljeća zajedničke historije.
Naravno da je Bošnjo tražio alternativu na prošlim prvenstvima, ali Turci mi stilom dođu kao nekakv mix ciganštine.
Ništa protiv njihovog naroda, na repku mislim.
Čak i nismo prijateljske zemlje u onom obimu, koji bi trebao biti nakon stoljeća zajedničke historije.
Genocid u Srebrenici, da se nikad ne zaboravi !
Tacno sam znao da ce se ovako nesto desiti, jer onolika pompa i glamurozan ispracaj s 1000 auta i autobusa koji paradiraju kroz Istanbul nije moglo zavrsiti drukcije, e moji Turci ovo je ko sto nas nasod kaze: " Posli u svatove bez qrca ".
Pobjediti Katar s 3 - 0 znaci da smo bolji od trecega iz ove grupe ako oni budu isli na remi, a ako neko pobjedi onda obicna pobjeda ide na ruku.
Pobjediti Katar s 3 - 0 znaci da smo bolji od trecega iz ove grupe ako oni budu isli na remi, a ako neko pobjedi onda obicna pobjeda ide na ruku.
I da izgubite sve, zauvijek: za svoje Zmajeve!!!
Za one kojima je sve ovo malo, nikad im do Bosne nije ni bilo stalo!!!
Ako laže lopta, ne laže SENZOR !!!
Za one kojima je sve ovo malo, nikad im do Bosne nije ni bilo stalo!!!
Ako laže lopta, ne laže SENZOR !!!
-
rossonero85
- Kontakt:
Čak i sa 2:0 protiv Katara bićemo bolji od Paragvaja koji je trenutno na -2.qaa18 je napisao/la: ↑20 jun 2026, 08:33Tacno sam znao da ce se ovako nesto desiti, jer onolika pompa i glamurozan ispracaj s 1000 auta i autobusa koji paradiraju kroz Istanbul nije moglo zavrsiti drukcije, e moji Turci ovo je ko sto nas nasod kaze: " Posli u svatove bez qrca ".
- Marsal
- Kontakt:
Nacija koja se zbog diktatora odrekne svog najboljeg strijelca i reprezentativca ikada i ne zasluzuje bolje.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
- Maroon1946
- Kontakt:
Samo zamisljam sta bi bilo da smo mi izgubili prve 2 tekme
bio bi Dzeko kloc, Barba kockar, da ne pricam o Ermedinu i Benjaminu sta bi se pricalo
Ovo je znak da svi ovdje dobro igraju i ginu na terenu, i za 1 bod moras da propisas krv
Ovo je znak da svi ovdje dobro igraju i ginu na terenu, i za 1 bod moras da propisas krv
-
rossonero85
- Kontakt:
Sada navijamo da Češka ne pobijedi Meksiko, da Brazil pobijedi Škotsku, da Ekvador ne uzme bod protiv Njemačke i da Australija i Paragvaj ne odigraju neriješeno (ukoliko mi ne pobijedimo Katar sa najmanje dva razlike)

Treba vidjeti koja je drzava imala najmanji ispraćaj, oni ce osvojiti prvenstvo sudeći po komentarima. Turska je ocajno odigrala i ispala jer su imali najveći ispracaj, da nije bilo toga vjerovatno bi došli do finala, nikakve veze njihova igra nema sa ispadanjem
Turska kakva smijurija od reprezentacije,Arda 100 mil,Yildiz 100 mil. 
1974---1975---1976---2001---2013---2020
-
LenyYoro15
- Kontakt:
62 šuta u dvije utakmice je očajna igra? Vjerovatno rekord svjetskih prvenstava.
To je više splet nesretnih okolnosti, koje si možda i zaslužio s obirom na čini se negativnu atmosferu u i oko reprezentacije.
To je više splet nesretnih okolnosti, koje si možda i zaslužio s obirom na čini se negativnu atmosferu u i oko reprezentacije.
- invincible1921
- Kontakt:
Je.bo mater valjda nas nece ovaj penal kostat..mada ja sam ubjedjen da 8 ekipa nece imat 4 b
=\_1921_/=
Trenutno korisnika/ca: Galion, Jabroni, napapijri1987, NeSamSafetee i 11 gostiju.