Fol nekakva ofanziva, a za dva meča stvorili ukupno 5 velikih šansi, protiv dva prosječna protivnika.
Svjetsko prvenstvo 2026 - opšta tema
Re: Svjetsko prvenstvo 2026 - opšta tema
Genocid u Srebrenici, da se nikad ne zaboravi !
-
rossonero85
- Kontakt:
Primili smo 4 gola u zadnjih 20 minuta, što je jednostavno nedopustivo na ovom nivou na Svjetskom prvenstvu. Svaki gol je bitan i nadam se da nam se neće obiti o glavu. Pobjeda protiv Katara 2:0 mislim da će otkloniti sve dileme.invincible1921 je napisao/la: ↑20 jun 2026, 09:25Je.bo mater valjda nas nece ovaj penal kostat..mada ja sam ubjedjen da 8 ekipa nece imat 4 b
-
ELDIABLO20
- Kontakt:
Vala neka je ispala Turska, otac ih odvratni ****.
Prenapuhana ekipa.
Prenapuhana ekipa.
Nije mi jasno kako iz ove "dominacije" na terenu ove igračine nisu uspjele zabiti gol protiv kako kažeš prosječnih protivnka.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Pa Turci i na EP dodju sa nekakvim ogromnim ambicijama, a vecinom odmah u grupi popuse. Precijenjena ekipa bas.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Turci slicno kao na euru 20 svi ocekuju da ce otici daleko i onda ispadnu u grupi.
Šteta imaju dobrih igraca.
Šteta imaju dobrih igraca.
Zauvijek ti znaj da cu tebe voljet' ja,
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
Ma ima jos tu ekipa svdi ce izgubiti obje do kraja i ostati na 3 boda. Norveska i Francuska ce pobijediti Senagal/Irak pa ce i tu 3. Imati 3 boda, zatim Jorad Alzir ako odigraju remi naredne utakmice igraju protiv Austrije/Argentine i toj grupi bi 3 mogao imati 3 boda ili manje. 99% ako budemo imali 4 boda idemo dalje bez obzira na gol razlikurossonero85 je napisao/la: ↑20 jun 2026, 08:55Sada navijamo da Češka ne pobijedi Meksiko, da Brazil pobijedi Škotsku, da Ekvador ne uzme bod protiv Njemačke i da Australija i Paragvaj ne odigraju neriješeno (ukoliko mi ne pobijedimo Katar sa najmanje dva razlike)![]()
![]()
![]()
![]()
-
rossonero85
- Kontakt:
Slažem se. Samo je bitno da se ne potrefi neko ludilo da imamo 9-10 trećeplasiranih po 4 boda pa da se gleda gol razlika, ali mislim da je to u sferi naučne fantastike.Sport90 je napisao/la: ↑20 jun 2026, 10:05Ma ima jos tu ekipa svdi ce izgubiti obje do kraja i ostati na 3 boda. Norveska i Francuska ce pobijediti Senagal/Irak pa ce i tu 3. Imati 3 boda, zatim Jorad Alzir ako odigraju remi naredne utakmice igraju protiv Austrije/Argentine i toj grupi bi 3 mogao imati 3 boda ili manje. 99% ako budemo imali 4 boda idemo dalje bez obzira na gol razlikurossonero85 je napisao/la: ↑20 jun 2026, 08:55Sada navijamo da Češka ne pobijedi Meksiko, da Brazil pobijedi Škotsku, da Ekvador ne uzme bod protiv Njemačke i da Australija i Paragvaj ne odigraju neriješeno (ukoliko mi ne pobijedimo Katar sa najmanje dva razlike)![]()
![]()
![]()
![]()
Ali hajde da mi prvo pobijedimo Katar, ako je moguće barem 2:0, pa da ne razmišljamo o računicama u drugim grupama.
Zadnja izmjena: rossonero85, dana/u 20 jun 2026, 10:13, ukupno mijenjano 3 puta.
Ma očekivanja su bili samo u bosni i možda u turkiye. Kakva reputacija bolan pa mi s 2,5 miliona stanovnika smo uvijek bili Brazil za njih. Jedva Kosovo izbacilirossonero85 je napisao/la: ↑20 jun 2026, 05:20Turska tanka do bola. S obzirom na imena i reputaciju i očekivanja, ovi igraju haman jednako bezidejno i nepovezano kao i mi.
- Wilshere10
- Kontakt:
Italijanski ublehaš Montella bi morao odmah nakon utakmice podnijeti ostavku. 
Vi ste svoju nafaku posrkali, sad je na nas red.
Paragvajci su veci uzivaoci haramballa od nas. Ako dobijemo Katar, bojim se da su nam pokazali put kako treba dalje 
Srce, čast i ponos!
- ArtemisFowl
- Kontakt:
Pa gdje ćeš Talijana na klupu.
Almiron najgluplji igrač na prvenstvu. Uspio dobiti i prvi žuti i prvi crveni po novim pravilima.
Almiron najgluplji igrač na prvenstvu. Uspio dobiti i prvi žuti i prvi crveni po novim pravilima.
Ovom turcinu sa devetkom na ledjima je najpametnije da se ne vraca kuci.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
- ArtemisFowl
- Kontakt:
- relativizam
- Kontakt:
U najlaksoj grupi prvenstva ikad mi se doveli da opet matematikom nekom probamo proci dalje.
Ovaj fudbal sto mi igramo, malo je i 4 komada da primimo protiv neke jace reprezentacije, pa gol od prve minute visi u zraku.
Otisao si na prvenstvo nakon 12 godina i pokazujes cijelom svijetu da si tu slucajno da ne znas 3 pasa sastaviti, a imas talentovanu i jaku ekipu.
Ovaj fudbal sto mi igramo, malo je i 4 komada da primimo protiv neke jace reprezentacije, pa gol od prve minute visi u zraku.
Otisao si na prvenstvo nakon 12 godina i pokazujes cijelom svijetu da si tu slucajno da ne znas 3 pasa sastaviti, a imas talentovanu i jaku ekipu.
A, bukvalno se vidi na njemu da mu nije drago sto je na terenu. Tursku je pritisak pojeo, bas onako vidljivo i po gestikulacijama, govoru tijela i sl.
I onaj crveni karton im je vise uteg bio nego prednost.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
-
Mocvara1991
- Kontakt:
Montela planirao dobiti utakmice bez klasicnog spica. Njemu u obje utakmice pocinje Akturkoglu kao slic i necem se nada.
Trenutno korisnika/ca: CAGarfia, darker10, delinjo, enobarca, farenhajt, FCB1986, feniksptica, Google Adsense [Bot], Halix131, J1897, JayCatwright, Kaunas, lakilone, Lavcina, LenyYoro15, Maestro^^, Marsal, napapijri1987, NebeskaSila96, Shategabri, Sheyi, signalidunapark, SSj4, StevieG8, tiketoke, Venom, Wilshere10, Zaboljesutra i 118 gostiju.