Sustizu korupcijuVensanKasel je napisao/la: ↑19 jun 2026, 10:43Majku bolesnu yebao, koliko je bolestan...
Milijarde pokrao, malo mu...
Pazi njemu nije krivo što trojka krade, nego mu je krivo što on ne može više
Vasu?
Moderator/ica: insider
Sustizu korupcijuVensanKasel je napisao/la: ↑19 jun 2026, 10:43Majku bolesnu yebao, koliko je bolestan...
Penny - slaba ponuda.CHR je napisao/la: ↑19 jun 2026, 13:56Nemam, ali pogledaj u Adazal, Zeka...kraljttbvb je napisao/la: ↑19 jun 2026, 11:59Gdje pogledati pec na pelet, osim u Pennyju?
Hoću da promijenim pec, da kupim novu, pa ako neko ima iskustva sa prodajnim salonima.
Sad sve nesto nude preko kataloga, a bezveze mi kupovati pec na neviđeno...
Nista, brt.kraljttbvb je napisao/la: ↑19 jun 2026, 19:32Penny - slaba ponuda.CHR je napisao/la: ↑19 jun 2026, 13:56Nemam, ali pogledaj u Adazal, Zeka...kraljttbvb je napisao/la: ↑19 jun 2026, 11:59Gdje pogledati pec na pelet, osim u Pennyju?
Hoću da promijenim pec, da kupim novu, pa ako neko ima iskustva sa prodajnim salonima.
Sad sve nesto nude preko kataloga, a bezveze mi kupovati pec na neviđeno...
Adazal puno bolje. Hvala ti![]()
Ima li koja siva lista na kojoj mi nismo?Loše vijesti za našu zemlju: FATF uvrstio BiH na listu država pod pojačanim nadzorom
leo1946 je napisao/la: ↑19 jun 2026, 15:15Sustizu korupcijuVensanKasel je napisao/la: ↑19 jun 2026, 10:43Majku bolesnu yebao, koliko je bolestan...
Vasu?
![]()

Konacno normalna pjesma.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.