KK Bosna
Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,ultrasstyle_tz
- svrakino1921
- Kontakt:
Re: KK Bosna
Misli da je misija ovog podnovlašićkog đibera kao predsjednika UO definitivno gašenje k.k.Bosna
Ne vidim sad neki drugi razlog njegovog prihvaćanja ove funkcije
Kažu da na njegovom fakultetu profesori koji palamude na istom nosaju banane da imaju za doručak i užinu - ko mladi majmuni
E sad takvoj budali dat 3 miliona konv.maraka iz vlastitog budžeta KS da te ugasi tvojim novcem je vrhunac debilizma
Svašta
Ne vidim sad neki drugi razlog njegovog prihvaćanja ove funkcije
Kažu da na njegovom fakultetu profesori koji palamude na istom nosaju banane da imaju za doručak i užinu - ko mladi majmuni
E sad takvoj budali dat 3 miliona konv.maraka iz vlastitog budžeta KS da te ugasi tvojim novcem je vrhunac debilizma
Svašta
Postoji kod nas to nesto da ljudi koji su u vrhu i sporta i politike ne zele da podrze klub ili ikako ucestvuju osim ako ga ne vode.
Pa onda zbog tog imamo situacije u manjim gradovima gdje grad od jedva 10k stanovnika, gdje su skole prazne ima po 2-3-4 kosarkaska kluba ili akademije.
Ista je situacija i sada sa Bosnom.Dubravko se nije dao nikome priblizit pa su ga **** i oni uzeli stvari u svoje ruke.
Nasi domaci politicari bi radje unistili sve ako oni nisu na celu necega.
Pretpostavljam da ide smanjenje budzeta na onaj nivo da je dovoljno da se ostane u aba ligi ali za nitsa vise.Nesto kao zadar mozda ili fmp i i slicno.
Pa onda zbog tog imamo situacije u manjim gradovima gdje grad od jedva 10k stanovnika, gdje su skole prazne ima po 2-3-4 kosarkaska kluba ili akademije.
Ista je situacija i sada sa Bosnom.Dubravko se nije dao nikome priblizit pa su ga **** i oni uzeli stvari u svoje ruke.
Nasi domaci politicari bi radje unistili sve ako oni nisu na celu necega.
Pretpostavljam da ide smanjenje budzeta na onaj nivo da je dovoljno da se ostane u aba ligi ali za nitsa vise.Nesto kao zadar mozda ili fmp i i slicno.
Keš buraz, kešzeljovolimte je napisao/la: ↑19 jun 2026, 10:27Samo mi nije jasno kako Selimovic i slicni udju u krug gdje s eoni pitaju. Bukvalno lopovi, uhljebi koji nemaju niti jedan uspjesan projekat. I njih neko opet bira..
Ljudi poput njega, hifa, bingo i ostali - njima nije bitno koja stranka je vlast, jer će se svakom približiit. A ovamo ovi političari piyde igraju igre sa njima.
Mislim da ce naredne sezone bosna imati sve omladisnke selekcije preko Sparsa. Ovo je bingo za spars koji grca u dugovima…
Nisam ni slutio da cemo zaliti za odlaskom dubravka, ali Nihad je grozan izbor.
Jedina dobra stvar je sto je moguc povratak ljudi koji su domaci, a kvalitetni su, nisu tu zbog odnosa s dubravkom. Kondicioni trener Osman i Hasib, Pandza kao razvojni npr, Peljto, itd
Jedina dobra stvar je sto je moguc povratak ljudi koji su domaci, a kvalitetni su, nisu tu zbog odnosa s dubravkom. Kondicioni trener Osman i Hasib, Pandza kao razvojni npr, Peljto, itd
-
Helemnejse
- Kontakt:
Pandza je **** trener za razvoj. Ublehareds123 je napisao/la: ↑19 jun 2026, 16:47Mislim da ce naredne sezone bosna imati sve omladisnke selekcije preko Sparsa. Ovo je bingo za spars koji grca u dugovima…
- VensanKasel
- Kontakt:
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
Zato i jesmo tu gdje jesmo. Dobri su nam podobni prasovici, damjanovici, itd.Helemnejse je napisao/la: ↑19 jun 2026, 22:12Pandza je **** trener za razvoj. Ublehareds123 je napisao/la: ↑19 jun 2026, 16:47Mislim da ce naredne sezone bosna imati sve omladisnke selekcije preko Sparsa. Ovo je bingo za spars koji grca u dugovima…
U svakom slucaju, nek nam je bog na pomoci s ovim ljudima
Da, istovremeno obavljao vijećničku funkciju i poziciju v.d. izvršnog direktora u Razvojnoj banci FBiH, čime je navodno zaradio preko 130.000 KM protivpravne koristi, kršeći Zakon o sukobu interesa i Zakon o Razvojnoj banci.VensanKasel je napisao/la: ↑20 jun 2026, 00:03![]()
Kakav je prevarant Toni Vukadin, bude li on u klubu to je to, ja prestajem gledati i navijati...
![]()
A Emir Haračić, da li je to vlasnik našega portala, direktor kompanije SportSport d.o.o., izdavača portala SportSport.ba?
Neka je neko i iz naše kuće izabran, čestitamo
Ma šta će Dubravko, mi se sada pitamo, ušli smo u upravni odbor
-
DirkNowitzki
- Kontakt:
Izvini molim te. Obecao sam ti napisati za odnos Dubaija i Dubravka, ali sam zaboravio. Kamenjasevic i Dubai su se “sklonili” u Sarajevo i ovdje napravili bazu. Eh sve je to odlicno na povrsini izgledalo, dok nisu uslijedili problemi. Poceo je sve vise uvidjati da Dubravko zeli da upravlja i rasporedom Dubaija ovdje, na kraju je doslo do pucanja i kulminiralo je bukvalno sve kada je Dubravko cak zelio da pravi raspored treninga od Dubaija.Ghuraba je napisao/la: ↑19 jun 2026, 07:41Sta je bio razlog sto je na kraju puklo s Dubaijem?
Kolike su sanse da Markovic bude trener, s obzirom na ranije odnose s ovom novom garniturom u klubu? Vjerujem da bi njemu bio bas veliki motiv voditi Bosnu u aba ligi, nakon sto je bio trener u svim najjacim ligama Evrope (Spanija, Turska, Francuska, Italija, Grcka...). Bukvalno je 'okusio' sve osim najjace regionalne lige, ali ne znam kakve su mu ranije relacije s ovim ljudima. Mislim da bi im on bio pametna opcija ako za pocetak bar malo zele okrenuti javnost na svoju stranu, jer ih narod sad zasad pljuje na svakom koraku.
To je bila kap koja je prelila casu, a Kamenjasevic obzirom da mu je nova djevojka iz Beograda (porijeklom iz Vogosce), vec vise puta su bili nagovori da krene Dubai u Srbiji nesto da radi, na kraju su uspostavljeni pregovori sa Vojvodinom. Krenulo se u taj dio, pa cemo vidjeti na sta ce izaci.
Napisat cu tokom dana jedan malo duzi osvrt na trenera, novu Upravu, itd itd.
-
Helemnejse
- Kontakt:
Dejan četnik otisao svojim eto sta je bilo
-
Helemnejse
- Kontakt:
Damjanovićeva jedina referenca sto je bio dubravkov srbin, a na takve onanisu sarajevske konunjare, kojima smeta Pašalić zbog imeana i koji ce danas marsirati po gradureds123 je napisao/la: ↑20 jun 2026, 00:12Zato i jesmo tu gdje jesmo. Dobri su nam podobni prasovici, damjanovici, itd.Helemnejse je napisao/la: ↑19 jun 2026, 22:12Pandza je **** trener za razvoj. Ublehareds123 je napisao/la: ↑19 jun 2026, 16:47Mislim da ce naredne sezone bosna imati sve omladisnke selekcije preko Sparsa. Ovo je bingo za spars koji grca u dugovima…
U svakom slucaju, nek nam je bog na pomoci s ovim ljudima
- VensanKasel
- Kontakt:
Ozbiljna je to varalica, stara SDA škola... Tu je ispekao zanat. Idealan kao "hrvat"...Kylian je napisao/la: ↑20 jun 2026, 01:14Da, istovremeno obavljao vijećničku funkciju i poziciju v.d. izvršnog direktora u Razvojnoj banci FBiH, čime je navodno zaradio preko 130.000 KM protivpravne koristi, kršeći Zakon o sukobu interesa i Zakon o Razvojnoj banci.VensanKasel je napisao/la: ↑20 jun 2026, 00:03![]()
Kakav je prevarant Toni Vukadin, bude li on u klubu to je to, ja prestajem gledati i navijati...
![]()
![]()
A Emir Haračić, da li je to vlasnik našega portala, direktor kompanije SportSport d.o.o., izdavača portala SportSport.ba?
Neka je neko i iz naše kuće izabran, čestitamo
Ma šta će Dubravko, mi se sada pitamo, ušli smo u upravni odbor![]()

Nema kome nije dužan na Vojničkom, mama mu radi u Premier kladionici pa ona jadnica sve te dugove vraćala i još vraća..
Dva je lika izvrnuo par hiljada maraka, slagao da mu je žena trudna, krao kafu iz kafića gdje je radio
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
Ma sve sami klimaci glavom, razorcaran sam totalno tuga,ojadit ce Bosnu i vlast koja je dala pare.
Evo navodno nihad ode u zeljeznicare, nadam se da ce sprijeciti ovu lakrdiju od UO
Evo navodno nihad ode u zeljeznicare, nadam se da ce sprijeciti ovu lakrdiju od UO
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
-
enterofuryl
- Kontakt:
Vrijedi spomenuti i dogovor za Dubaijevo ulaganje u Bosnu u iznosu od 4 miliona eura, naravno taj deal bi sadrzavao i sitna slova, koja se Dubravku nikako nisu svidjela te je i to kategoricki odbio.DirkNowitzki je napisao/la: ↑20 jun 2026, 08:17Izvini molim te. Obecao sam ti napisati za odnos Dubaija i Dubravka, ali sam zaboravio. Kamenjasevic i Dubai su se “sklonili” u Sarajevo i ovdje napravili bazu. Eh sve je to odlicno na povrsini izgledalo, dok nisu uslijedili problemi. Poceo je sve vise uvidjati da Dubravko zeli da upravlja i rasporedom Dubaija ovdje, na kraju je doslo do pucanja i kulminiralo je bukvalno sve kada je Dubravko cak zelio da pravi raspored treninga od Dubaija.Ghuraba je napisao/la: ↑19 jun 2026, 07:41Sta je bio razlog sto je na kraju puklo s Dubaijem?
Kolike su sanse da Markovic bude trener, s obzirom na ranije odnose s ovom novom garniturom u klubu? Vjerujem da bi njemu bio bas veliki motiv voditi Bosnu u aba ligi, nakon sto je bio trener u svim najjacim ligama Evrope (Spanija, Turska, Francuska, Italija, Grcka...). Bukvalno je 'okusio' sve osim najjace regionalne lige, ali ne znam kakve su mu ranije relacije s ovim ljudima. Mislim da bi im on bio pametna opcija ako za pocetak bar malo zele okrenuti javnost na svoju stranu, jer ih narod sad zasad pljuje na svakom koraku.
To je bila kap koja je prelila casu, a Kamenjasevic obzirom da mu je nova djevojka iz Beograda (porijeklom iz Vogosce), vec vise puta su bili nagovori da krene Dubai u Srbiji nesto da radi, na kraju su uspostavljeni pregovori sa Vojvodinom. Krenulo se u taj dio, pa cemo vidjeti na sta ce izaci.
Bilo kako bilo, vidim puno pogrdnih naziva za Damjanovica i Barbarica, ne bih se slozio sa tim, pogotovo za Damjanovica. Aco Damjanovic je neko ko je u klubu (uz prekide) 10 godina, i bio je na raznim funckijama (trener, pomocni trener, sluzbeni predstavnik, sportski direktor...) i u raznim vremenima (kada je bilo i nije bilo para). Degutantno mi je nazivati ga svakakvim imenima, jednostavno nije zasluzio.
Barbaric ce ostati neko ko je zlatnim slovima upisan u historiju Bosne (kao sto rece Dirk), ulaganje sopstvenog novca u ovaj projekat ozivljavanja Bosne, stvarno kapa dole. Ostaje zal sto je njegov ego u x puta dolazio do izrazaja, i njegova tvrdoglavost su upropastili barem 3 moguce dobre price tokom njegovog mandata.
Veliki doprinos u proteklom periodu su dali i Almir Bradic i Ajla Avdagic koji su nepravedno zapostavljeni, a do sukoba sa Dubravkom su odradjivali ogroman posao. Moram pohvaliti i Eldara Hamzica koji je lavovski iznio ovu sezonu, pravi je operativac.
U narednom periodu ocekujem od novog UO (u koji imam minimalno povjerenje) da se konacno jasno definise pravni i sportski status kluba. Navijaci moraju znati kakav je tacno odnos izmedju Bosne i Royala, te ko ima pravo da upravlja imenom i grbom. Potrebno je transparentno utvrditi postojece obaveze izmedju ova 2 pravna subjekta (koji imaju nejasan odnos izmedju sebe), prvenstveno potrebno je odrzati LEGALNU skupstinu kluba ciji ce zapisnik biti OVJEREN u ministarstvu pravde KS.
Takodjer, ocekujem uredjenje skupstine kluba, to jest ko su clanovi, kako se biraju i kome odgovaraju.
Dirk vidim barata informacijama. S tim da je prešutio jednu stvar ili je možda čovjek ne zna.
Dubravko je ponudio Dubaiju Sarajevo kao alternativnu destinaciju sto su Dejan zajedno sa Abdulahom i odabrali.
Ponudjen im je bio hotel Swiss i Dubravko je zaista sebe ti dao da im u hotelu bude sve potaman i dobiju najnižu cijenu.
U medjuvremenu nakon 3 prijetnje da će ih izbaciti iz hotela igrači i nekakvi menadzeri Dubaija ( bilo je ih bar 4 ) su se oglušili na iste prijetnje. Možete zamisliti da Vas hotel izbaci u dijelu sezone kad nema gostiju. Dubravka je to užasno pogodilo i tu je pukla tikva.
Ono sto sam ja dobio informacija su blago rečeno katastrofa.
Dovodjenja prostitutki. Uništavanje interijera. Dernjave, vike do ranih jutarnjih sati. Ostali gosti hotela se konstantno zalili na te stvari a ovi iz Dubaija se oglušili. I onda su otišli iz Swissa nakon sto su istjerani u Bristol gdje su se kratko zadržali jer im se nije svidjelo i onda su tražili druge destinacije kao sto je Zenica, Novi Sad, Beograd..
Dubravko je ponudio Dubaiju Sarajevo kao alternativnu destinaciju sto su Dejan zajedno sa Abdulahom i odabrali.
Ponudjen im je bio hotel Swiss i Dubravko je zaista sebe ti dao da im u hotelu bude sve potaman i dobiju najnižu cijenu.
U medjuvremenu nakon 3 prijetnje da će ih izbaciti iz hotela igrači i nekakvi menadzeri Dubaija ( bilo je ih bar 4 ) su se oglušili na iste prijetnje. Možete zamisliti da Vas hotel izbaci u dijelu sezone kad nema gostiju. Dubravka je to užasno pogodilo i tu je pukla tikva.
Dovodjenja prostitutki. Uništavanje interijera. Dernjave, vike do ranih jutarnjih sati. Ostali gosti hotela se konstantno zalili na te stvari a ovi iz Dubaija se oglušili. I onda su otišli iz Swissa nakon sto su istjerani u Bristol gdje su se kratko zadržali jer im se nije svidjelo i onda su tražili druge destinacije kao sto je Zenica, Novi Sad, Beograd..
Pa zar u Dubaiu nije većina muslimana?Cwirek je napisao/la: ↑20 jun 2026, 12:04Dirk vidim barata informacijama. S tim da je prešutio jednu stvar ili je možda čovjek ne zna.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
-
DirkNowitzki
- Kontakt:
Slazem se sa svime sto si napisao. Odlican post si napisao.enterofuryl je napisao/la: ↑20 jun 2026, 11:47Vrijedi spomenuti i dogovor za Dubaijevo ulaganje u Bosnu u iznosu od 4 miliona eura, naravno taj deal bi sadrzavao i sitna slova, koja se Dubravku nikako nisu svidjela te je i to kategoricki odbio.DirkNowitzki je napisao/la: ↑20 jun 2026, 08:17Izvini molim te. Obecao sam ti napisati za odnos Dubaija i Dubravka, ali sam zaboravio. Kamenjasevic i Dubai su se “sklonili” u Sarajevo i ovdje napravili bazu. Eh sve je to odlicno na povrsini izgledalo, dok nisu uslijedili problemi. Poceo je sve vise uvidjati da Dubravko zeli da upravlja i rasporedom Dubaija ovdje, na kraju je doslo do pucanja i kulminiralo je bukvalno sve kada je Dubravko cak zelio da pravi raspored treninga od Dubaija.Ghuraba je napisao/la: ↑19 jun 2026, 07:41
Sta je bio razlog sto je na kraju puklo s Dubaijem?
Bilo kako bilo, vidim puno pogrdnih naziva za Damjanovica i Barbarica, ne bih se slozio sa tim, pogotovo za Damjanovica. Aco Damjanovic je neko ko je u klubu (uz prekide) 10 godina, i bio je na raznim funckijama (trener, pomocni trener, sluzbeni predstavnik, sportski direktor...) i u raznim vremenima (kada je bilo i nije bilo para). Degutantno mi je nazivati ga svakakvim imenima, jednostavno nije zasluzio.
Barbaric ce ostati neko ko je zlatnim slovima upisan u historiju Bosne (kao sto rece Dirk), ulaganje sopstvenog novca u ovaj projekat ozivljavanja Bosne, stvarno kapa dole. Ostaje zal sto je njegov ego u x puta dolazio do izrazaja, i njegova tvrdoglavost su upropastili barem 3 moguce dobre price tokom njegovog mandata.
Veliki doprinos u proteklom periodu su dali i Almir Bradic i Ajla Avdagic koji su nepravedno zapostavljeni, a do sukoba sa Dubravkom su odradjivali ogroman posao. Moram pohvaliti i Eldara Hamzica koji je lavovski iznio ovu sezonu, pravi je operativac.
U narednom periodu ocekujem od novog UO (u koji imam minimalno povjerenje) da se konacno jasno definise pravni i sportski status kluba. Navijaci moraju znati kakav je tacno odnos izmedju Bosne i Royala, te ko ima pravo da upravlja imenom i grbom. Potrebno je transparentno utvrditi postojece obaveze izmedju ova 2 pravna subjekta (koji imaju nejasan odnos izmedju sebe), prvenstveno potrebno je odrzati LEGALNU skupstinu kluba ciji ce zapisnik biti OVJEREN u ministarstvu pravde KS.
Takodjer, ocekujem uredjenje skupstine kluba, to jest ko su clanovi, kako se biraju i kome odgovaraju.
-
Helemnejse
- Kontakt:
Dovodio klempavi kondic sto selama po InstagramuSurreal je napisao/la: ↑20 jun 2026, 12:12Pa zar u Dubaiu nije većina muslimana?Cwirek je napisao/la: ↑20 jun 2026, 12:04Dirk vidim barata informacijama. S tim da je prešutio jednu stvar ili je možda čovjek ne zna.
Dovodjenja prostitutki. Uništavanje interijera. Dernjave, vike do ranih jutarnjih sati. Ostali gosti hotela se konstantno zalili na te stvari a ovi iz Dubaija se oglušili. I onda su otišli iz Swissa nakon sto su istjerani u Bristol gdje su se kratko zadržali jer im se nije svidjelo i onda su tražili druge destinacije kao sto je Zenica, Novi Sad, Beograd..![]()
-
DirkNowitzki
- Kontakt:
Ma sve to znam, ali nije relevantno za napredak Bosne. Ni u jednom trenutku od tih igraca nisam ocekivao drugacije, jer su to vecinom ljudi neadekvatno obuceni za zivot, neizivljeni i zeljni svega. Znam i dosta djevojaka kojima su se javljali, itd.Cwirek je napisao/la: ↑20 jun 2026, 12:04Dirk vidim barata informacijama. S tim da je prešutio jednu stvar ili je možda čovjek ne zna.
Svega je tu bilo, a ne govorim da su cisti iz Dubaija, cak naprotiv. Ali sam odlucio da doziram te stvari, pogotovo sto znam da se citaju i prate. Znas da je ovdje u ime njih dosta stvari radio Samer Residat i brat od Bajeca, Igor je bio tu s njima, jer je Bojan tehnicki direktor kluba. Dosta stvari su oni radili i mimo Dubravka, tako da su mogli dosta stvari dobiti i pogodnosti mimo njega, a novac vrti gdje burgija nece.
Je li istina da se neće igrati Evropa ove godine?
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤