Slozio bih se sa tobom burazeruWilshere10 je napisao/la: ↑20 jun 2026, 11:45Gdje god procitam rijec "Bosnjo", neka zna taj koji je napisao tu rijec da mu j3bem mater.![]()
Svjetsko prvenstvo 2026 - opšta tema
Re: Svjetsko prvenstvo 2026 - opšta tema
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Obična patetika. Turci i fudbal ko mi i hokej. 100 miliona ih ima a obična kanta
Kreten nas ponižava s onih 23% a realno smo mu za voljenu turkiye brazil i Španija zajedno.
Zadnja izmjena: Varta, dana/u 20 jun 2026, 12:31, ukupno mijenjano 1 put.
- JayCatwright
- Kontakt:
Nacija ciji stanovnici najvise smrde, zbogom Turkiye 
Bas glupan, yebla ga 23%, sta s nama koji nismo u tih njegovih 23%, stocar glupi.
I da izgubite sve, zauvijek: za svoje Zmajeve!!!
Za one kojima je sve ovo malo, nikad im do Bosne nije ni bilo stalo!!!
Ako laže lopta, ne laže SENZOR !!!
Koji debil.
Ali s kojim igračima da se otvoriš i da igraš ravnopravan fudbal, primili bismo 6 tad. Ovako si imao tih 0:0 do 74. min i desilo se što se desilo, crveni i jbg. Mada se dijelom slažem s tobom, trebalo se nešto novo pokušat protiv njih jer realno nije nam toliko značila ta utakmica, ali šta je tu je sad.Lavcina je napisao/la: ↑20 jun 2026, 12:20Nije problem u leprsavi igri. Niko ne trazi tikataku od njih. Ali cemu onoliko bunkerisanje i branjenje protiv Svice? Likovi su izgledali kao Brazil 2002, ali realnost je da su teska kar.ina od ekipe.Elddar je napisao/la: ↑20 jun 2026, 12:11I eto tako, 64 udarca, 70% posjed u obe utakmice, i idu prvi kući bez postignutog gola. A mi igramo za prolaz grupe sa potpunom suprotnošću što se te statistike tiče. Neko će te za 2 godine sigurno pitati koliko si šuteva imao i koji ti je posjed bio na SP![]()
I ja bih volio da nam je igra ljepša i brža, ali ko te pita za to ako prođeš grupu.
Mi smo samo sebe pobjedili. Ja sam znao, da nam oni nece zabiti, osim ako mi nenapravimo gresku. I napravili smo je. Ono vracanje Memica glavom nazad u svoj kazneno prostor je za zlocina.
Kad smo se bili malo otvorili odmah smo i prilike poceli stvarati. Jer kao sto kazem Svica je odron repka trenutno. Kanada je dosta bolja i fizicki jaca od njih. Svicarci su bili ispuhali nakon 30min igre.
Prođemo li Katar, i protiv SAD očekuj istu utakmicu ko protiv Švice, samo na steroidima
...jer žive, i prkose vragu, dok smrt im opaku slute.
JayCatwright je napisao/la: ↑20 jun 2026, 12:29Nacija ciji stanovnici najvise smrde, zbogom Turkiye![]()
Finn je napisao/la: ↑20 jun 2026, 12:32JayCatwright je napisao/la: ↑20 jun 2026, 12:29Nacija ciji stanovnici najvise smrde, zbogom Turkiye![]()
-
Marokanci58
- Kontakt:
Znaci nas trojica mu odmah zajedno opalimo redaljku na onoj koja ga okotila.DamirT je napisao/la: ↑20 jun 2026, 12:21Slozio bih se sa tobom burazeruWilshere10 je napisao/la: ↑20 jun 2026, 11:45Gdje god procitam rijec "Bosnjo", neka zna taj koji je napisao tu rijec da mu j3bem mater.![]()
![]()
BRATSTVO GRAČANiCA
Zbog Hakana su zasluzili da se svaki turnir brukaju 
Ovo sa Hakanom je kod njih politicko pitanje, oni su to grubo rijesili, Hakan vise ne postoji za njih, u smislu drzavotvornosti ih razumijem, ali u sportskom smislu ne, zar je tesko reci: bio je najbolji turski igrac, najbolji strijelac itd itd. Izdao je drzavu pa je zato izdajnik, i to je to.
Cudi me da su Ameri dozvolili da se pojavi ovaj pozdrav na ekranima, buduci da se Kramp dobro slaze s Brkom.
Cudi me da su Ameri dozvolili da se pojavi ovaj pozdrav na ekranima, buduci da se Kramp dobro slaze s Brkom.
I da izgubite sve, zauvijek: za svoje Zmajeve!!!
Što se ovdje kritikovao sudija, Turci se digli na twitteru da mu poklone vilu u Bodrumu, hvale ga maksimalno 
I found freedom. Losing all hope was freedom.
To je fudbal, svako moze pobjediti, a samo najbolji su konstatni
FK Željezničar
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Yan Diomande najjaci dribler Bundeske u prošloj sezoni.
Mogao bi Švabecima kičme kidati.
Mogao bi Švabecima kičme kidati.
Genocid u Srebrenici, da se nikad ne zaboravi !
Nije izdao drzavu, nego diktatora na celu drzave.qaa18 je napisao/la: ↑20 jun 2026, 13:07Ovo sa Hakanom je kod njih politicko pitanje, oni su to grubo rijesili, Hakan vise ne postoji za njih, u smislu drzavotvornosti ih razumijem, ali u sportskom smislu ne, zar je tesko reci: bio je najbolji turski igrac, najbolji strijelac itd itd. Izdao je drzavu pa je zato izdajnik, i to je to.
-
RobertHrkac555
- Kontakt:
Danas zanimljivi dueli u ovoj ranoj fazi, mogle bi obje utakmice biti remiji vrlo lako
Slikao se s Dilettom, svoje sam ostvario
Prvi mec 1.
Drugi mec X.
Drugi mec X.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Trenutno korisnika/ca: enobarca, Google [Bot], napoleon72 i 12 gostiju.