Sergej Barbarez - selektor Bosne i Hercegovine

Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider

napapijri1987
Kontakt:

Re: Sergej Barbarez - selektor Bosne i Hercegovine

Post Postao/la napapijri1987 » 20 jun 2026, 15:18

Sensei je napisao/la:
20 jun 2026, 15:13
JohnCleese je napisao/la:
20 jun 2026, 00:34
Sheyi je napisao/la:
20 jun 2026, 00:28

Bruda mislim da nam je to najmanji problem, sve da ima ikakve veze i istine u tvojim insinuacijama
Ovo je jako bitno.
Kazu sve bi se nekako smirilo da se nisu pocele spominjati agencije...
Mahmic valjda rekao dzaba sam ga dao kad smo izgubili mozemo polako sa prvom niskobudzetnom agencijom kuci...
Ovi nasi menadzeri iz strucnog staba odmah povezali prevoznu agenciju sa ovim svojim agencijama i ybg ode sve...
Ne znam opet ako lazu mene lazemni ja vas....
laž, sumnjam da momčadija zna za tu riječ
Rekao je na njemacki. To je razlog zasto Esmir ima crninu na instagram profilu.
Naime kako je Mahmic dosao Esmiru je receno da vise ne zele da pricaju engleski sa njim i da mora uciti njemacki. Cak se prica da je Mahmic rekao Esmiru da ide tamo odakle je dosao i da nema sta da trazi u Evropi.

Spahic98

Post Postao/la Spahic98 » 20 jun 2026, 15:19

Ako se pobjedi Katar ,veoma uspjesna grupna faza
1 remi 1 poraz 1 pobjeda
Steta samo gluposti Muharemovica i raspada sistema poslije toga zbog gol razlike
BUCA POTOK

FUDBALSKI KLUB SARAJEVO

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 20 jun 2026, 15:28

napapijri1987 je napisao/la:
20 jun 2026, 15:18
Sensei je napisao/la:
JohnCleese je napisao/la:
20 jun 2026, 00:34

Ovo je jako bitno.
Kazu sve bi se nekako smirilo da se nisu pocele spominjati agencije...
Mahmic valjda rekao dzaba sam ga dao kad smo izgubili mozemo polako sa prvom niskobudzetnom agencijom kuci...
Ovi nasi menadzeri iz strucnog staba odmah povezali prevoznu agenciju sa ovim svojim agencijama i ybg ode sve...
Ne znam opet ako lazu mene lazemni ja vas....
Naime kako je Mahmic dosao Esmiru je receno da vise ne zele da pricaju engleski sa njim i da mora uciti njemacki. Cak se prica da je Mahmic rekao Esmiru da ide tamo odakle je dosao i da nema sta da trazi u Evropi.
A Esmir mu je uzvratio ajetima svetog Kur'ana i dao mu do znanja da se Allaha trebaju plasiti i da sve dolazi od Uzvisenog.
Da li ce vragolasti Mahmic uzvratiti nekim sihrom ili olovom preko masica saznat cemo u narednih 24h u postovima JohnCleesea.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 20 jun 2026, 15:37

Na ovoj temi je postalo ocito da je Mitrovicev reality program temeljno uredio svijest modernih Bosnjaka. Sramota je ovo i citati ...

napapijri1987
Kontakt:

Post Postao/la napapijri1987 » 20 jun 2026, 15:37

Beduin je napisao/la:
20 jun 2026, 15:28
Sensei je napisao/la:

A Esmir mu je uzvratio ajetima svetog Kur'ana i dao mu do znanja da se Allaha trebaju plasiti i da sve dolazi od Uzvisenog.
Da li ce vragolasti Mahmic uzvratiti nekim sihrom ili olovom preko masica saznat cemo u narednih 24h u postovima JohnCleesea.
Vidis nisam htio to da pisem jer mi je izvor rekao da nije siguran je li Esmir to uputio Mahmicu ili Sunjicu koji prica kako se malo molimo Isusu a puno Allahu i da je to razlog losih partija.
Ispade ipak da je tvoja prica istinita jer nemoguce da je ista laz dosla do nas obojice.

husrefbeg
Kontakt:

Post Postao/la husrefbeg » 20 jun 2026, 15:40

Cilj je premašen. Otišli smo na SP. Da je idealno nije ali je veliki uspjeh. Svi mi očekujemo bolje ali realnost je da smo ekipa u nastajanju. Nije neuspjeh uzeti bod Kanadi ni izgubiti od Švice istina za volju rezultat je malo veći. Ako Katar prođemo realno je da u nokaut fazi ispadnemo. Igra nije lijepa za oči ali nešto će se izvući iz ovog pohoda. Za LN i kval. za EP radit će se na poboljšanju kvaliteta sredine angazovanjem novih igrača koji će lakše odlučivati da igraju za BiH. Jednostavno i realno nismo na nivou neke velike sile, ali ovo je maksimum ove mix generacije. Stariji će ići a novi igrači sa ovih desetak mladih će biti budućnost. Prazne su i nerealno price o svađi i nezadovoljstvo. Kome se ne sviđa more da ide. Neki su igraču svjesno pozvani zbog ranijih zasluga kao npr. Mujakić i društvo ali tek početkom novog ciklusa očekuju se novi igrači. Mudro je što je Mahmić povede da ga nebi izgubili doći će njegovo vrijeme. Barbarez mora raditi na jačanju koncepcije igre postavljanjem novog suradnika u stručnom štabu umjesto nekoga ko mu je manje potreban. Mi mala zemlja koju pola stanovnika ne priznaje uzmemo bod domaćinu Kanadi i opet nezadovoljni.

Telalovic
Kontakt:

Post Postao/la Telalovic » 20 jun 2026, 15:43

Drape je napisao/la:
20 jun 2026, 13:12
Najbolje da bude oflajn i ne zna šta se piše.

slika

slika

slika
Dzaba budalama objasnjavati kada ovdje pise 90% debila ometenih u razvoju koji su se zaljubili u ovog glupog baltazara, vicinog supkolisca.
Bolje bi bilo da se nismo kvalifikovali nego sto se ovako brukamo.Cijeli svijet se smije nasoj igri. Nikada u istoriji svijetskih prvenstava nije se desilo da neka reprezentacija na terenu izgleda ovako lose kao ova nasa. :puke:

Varta
Kontakt:

Post Postao/la Varta » 20 jun 2026, 15:52

Podrška selektor

Iceplayer
Kontakt:

Post Postao/la Iceplayer » 20 jun 2026, 15:59

Meni je slatko gledati kako pojedincima čirevi pucaju zato što igramo na svjetskom :mrgreen: :bih:

BosnianDragon2024
Kontakt:

Post Postao/la BosnianDragon2024 » 20 jun 2026, 16:01

Drape je napisao/la:

slika

slika

slika
Jel to onaj što je otjero Peteva? Sad mu ni Barbarez ne valja?

J*** ti ovake ljude koji su jedva čekali poraz. Još samo fali onaj Ganibegovic da pita Barbareza da li razmišlja o ostavci.

RollingPaper
Kontakt:

Post Postao/la RollingPaper » 20 jun 2026, 16:05

Ja sam mislio da je ovaj Ibrulj patriota i da nešto zna u stručnom smislu. Sad tek vidim da nema pojma o životu.

Futbol
Kontakt:

Post Postao/la Futbol » 20 jun 2026, 16:06

Neće Ganibegovic postavljati nezgodna pitanja. Jutros se javio na BHT-u I ispričao da je sve med i mlijeko.

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 20 jun 2026, 16:10

BosnianDragon2024 je napisao/la:
20 jun 2026, 16:01
Drape je napisao/la:

slika

slika

slika
Jel to onaj što je otjero Peteva? Sad mu ni Barbarez ne valja?

**** ti ovake ljude koji su jedva čekali poraz. Još samo fali onaj Ganibegovic da pita Barbareza da li razmišlja o ostavci.
Kad se sjetim ove ublehe koliko je prao sa Barbarezom tad. Pa je li moguce da mu sad ne godi? Ide uskoro pranje sa Krstajicem.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

JohnCleese
Kontakt:

Post Postao/la JohnCleese » 20 jun 2026, 16:14

20 jun 2026, 15:37
Beduin je napisao/la:
20 jun 2026, 15:28

Vidis nisam htio to da pisem jer mi je izvor rekao da nije siguran je li Esmir to uputio Mahmicu ili Sunjicu koji prica kako se malo molimo Isusu a puno Allahu i da je to razlog losih partija.
Ispade ipak da je tvoja prica istinita jer nemoguce da je ista laz dosla do nas obojice.
Esmir je gledao u pravcu gdje su stojali Sunjic i Mahmic zbog tog nedoumice.
Tri razlicita (istina nezvanicna) izvora govore isto :think:
Dogovor je da se treninzi vise ne ravnaju po beš vaktima i da nedjeljna misa dobije status kao sto ima dzuma.
Svi su se slozili. Kad se to dogovaralo samo je Papac bio tu jer je ostatak strucnog staba i dalje u rasulu i reže jedni na druge.
Jovo se nakratko ukljucio i rekao da ga se ne dira samo za krsnu slavu.

A tek poslije ce Esmir prigovoriti Mahmicu za potenciranje njemackog jezika i manjka imana.

Barba je sinoc nesto ranije izasao iz kazina nakon sto je Spaha zaprijetio krupjeu da vise ne smije dijeliti karte...
Uglavnom malo blaza noc je iza nas.....
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.

Svabo je to...

RollingPaper
Kontakt:

Post Postao/la RollingPaper » 20 jun 2026, 16:14

Hajd razumijem u Hrvatskoj i Srbiji da se pljuje po nama, ali da “naši” navijaci odnosno “naši” novinari pisu ovakve tekstove, to mi nije jasno.

Jel to nama treba dodatna nervoza pred utakmicu, nije mi jasno sta zele postic s ovim?

Umjesto da se prica o historijskoj utakmici da nam dignu moral i da nas dignu mentalno, oni unose dodatnu nervozu. Vise pridonose tome da kiksamo nego da dobijemo. Uzas.
Zadnja izmjena: RollingPaper, dana/u 20 jun 2026, 16:15, ukupno mijenjano 1 put.

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 20 jun 2026, 16:15

_dreamer_ je napisao/la:
19 jun 2026, 10:40
sidras je napisao/la:
19 jun 2026, 10:25

gdje sute vase diplome i dje ste radili prije ? da ista znate o futbalu nebiste kenjali po forumu neg biste trenirali nekog . strucnjaci
Valjda ti je jasno da je bit foruma da se ljudi okupljaju i diskutuju o stvarima, i daju svoje strucno i nestrucno misljenje. Nije bit foruma da se okuplja i pljesce Barbarezu, i govori brao majstore, ovo nije tribina podrske.

Osim toga, otkud ti znas ko stoji iza nekog profila, da li je strucan ili ne, da li se bavi fudbalom ili ne? Kakav doprinos diskusiji ti dajes sa svojim komentarom? Evo iznesi svoje argumentovano misljenje i sve 5, te tvoje opaske su profulale sustinu onoga sto forum zapravo nudi ljudima.

Mozda je tebi dovoljno da se tri utakmice branimo i nabijamo loptu pa sta Bog da, to je legitiman stav. Ali uvazi cinjenicu da neko ne posmatra tako stvari i da vjeruje da Barbarez ne izvlaci maksimum iz ovog tima na osnovu individualnih kvaliteta. Nije nijedan ozbiljan forumas rekao da bi on bolje, vec da ima ljudi koji bi to bolje poslozili od Sergeja.
Sve ok. To jeste bit foruma.
Ali bit foruma nije psovanje, vrijeđanje i sl.
Ako možemo zamoliti da malo pročistite forum od likova koji ne biraju ni riječ ni slovo?!
Ne može se uci i pročitati nešto normalno i konstruktivno od njihove vulgarnosti.
Hvala.
Zadnja izmjena: hurem, dana/u 20 jun 2026, 16:15, ukupno mijenjano 1 put.

goonmo
Kontakt:

Post Postao/la goonmo » 20 jun 2026, 16:15

Telalovic je napisao/la:
20 jun 2026, 15:43
Drape je napisao/la:

slika

slika

slika
Dzaba budalama objasnjavati kada ovdje pise 90% debila ometenih u razvoju koji su se zaljubili u ovog glupog baltazara, vicinog supkolisca.
Bolje bi bilo da se nismo kvalifikovali nego sto se ovako brukamo.Cijeli svijet se smije nasoj igri. Nikada u istoriji svijetskih prvenstava nije se desilo da neka reprezentacija na terenu izgleda ovako lose kao ova nasa. :puke:
Nisi ti dobar jagomir calling

AmorVincitOmnia
Kontakt:

Post Postao/la AmorVincitOmnia » 20 jun 2026, 16:18

RollingPaper je napisao/la:
20 jun 2026, 16:05
Ja sam mislio da je ovaj Ibrulj patriota i da nešto zna u stručnom smislu. Sad tek vidim da nema pojma o životu.
Slusam njegov podcast (podcast opsajd) i covjek je bas realan, ne kritikuje selektora previse kako su neki zakljucili. Ali ne moze covjek kao sportski novinar lagati i tvrditi da smo pokazali neku dobru igru do sada.
Ocekujem malo vise dominacije protiv Katra i da zatresemo mrezu par puta pa onda neka nam je Perun na pomoci protiv USA koja je po meni bolja i od Kanade i Svicarske

RollingPaper
Kontakt:

Post Postao/la RollingPaper » 20 jun 2026, 16:26

AmorVincitOmnia je napisao/la:
20 jun 2026, 16:18
Slusam njegov podcast (podcast opsajd) i covjek je bas realan, ne kritikuje selektora previse kako su neki zakljucili. Ali ne moze covjek kao sportski novinar lagati i tvrditi da smo pokazali neku dobru igru do sada.
Ocekujem malo vise dominacije protiv Katra i da zatresemo mrezu par puta pa onda neka nam je Perun na pomoci protiv USA koja je po meni bolja i od Kanade i Svicarske
Znam sve ali mogao je biti malo blaži, treba nam pozitivna energija pred ovaj meč a ne negativna, da nam dodatno poljulja atmosferu i unosi nervozu. Biće vremena za kritikovanje nakon sto se sve zavrsi, pa udri brate koliko ti volja.
Zadnja izmjena: RollingPaper, dana/u 20 jun 2026, 16:27, ukupno mijenjano 1 put.

myself
Kontakt:

Post Postao/la myself » 20 jun 2026, 16:27

Jesil procitao cijeli tekst. Ovaj zadnji je samo njegov.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 1993Sajo1993, alacious, Beduin, Goalgetter, tuzlanskinacin, visarionovich i 49 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []