Ja od svog kineza isto prvog juna, nemam pojma kad stiže, nije mi poslo broj za praćenje, kako smo postali "dobri" jer cesto narucujem prestao mi slati brojeve za praćenjeBenjooJutub je napisao/la: ↑18 jun 2026, 14:50Ja narucio sa 101messi prvog juna, stize mi sutra.enobarca je napisao/la: ↑18 jun 2026, 14:49Izmedju 3 i 4 sedmice, ranije tesko. Bar u Bosni, iako je kolega evo u Austriji narucio od kineza u nadi da ce doci ranije ali vec 15 dana ceka.sagrbaviceplavi4637 je napisao/la: ↑18 jun 2026, 13:55Naručio sam dres bijeli preko byjersey.co nadam se da nije neka prevara hahahaha prvi put naručujem od kineza, znate li koliko dugo može trajati dostava i da li je iko ranije naručivao preko te stranice?
Dres reprezentacije BiH
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
Re: Dres reprezentacije BiH
Jel ikom stigao sa one stranice babakits? Meni pise da nije ni poslan a kupljen 25. maja
-
sagrbaviceplavi4637
- Kontakt:
Nije meni mrsko čekati, samo mi malo sumnjivo sto mi nije nikakva potvrda došla da mi je narudžba prihvaćena, a pare su mi skinuli, pisao sam im i na wp ali niko ništa ne odgovaraenobarca je napisao/la: ↑18 jun 2026, 14:49Izmedju 3 i 4 sedmice, ranije tesko. Bar u Bosni, iako je kolega evo u Austriji narucio od kineza u nadi da ce doci ranije ali vec 15 dana ceka.sagrbaviceplavi4637 je napisao/la: ↑18 jun 2026, 13:55Naručio sam dres bijeli preko byjersey.co nadam se da nije neka prevara hahahaha prvi put naručujem od kineza, znate li koliko dugo može trajati dostava i da li je iko ranije naručivao preko te stranice?
a je li sigurno preko kartice platiti ovim kinezima
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Ja im placam svako malo, dosad nikakvih problema
Ako neko iz Njemacke, Holandije, Belgije jos trazi original Player Dresove, imate na Kelme.nl, nazvao sam ljude, i rekli su mi da imaju jos sve brojeve na stanju, ja sam narucio prije skoro mjesec dana preko spanske stranice (kelme.com), a do danas mi nisu stigli pa sam otkazao narudzbu i jucer narucio preko kelme.nl i paket je vec na putu.
-
sagrbaviceplavi4637
- Kontakt:
“Hello, your order has been placed successfully. We will process your order as soon as possible. When the package is ready, I will send you the quality inspection photos and logistics tracking number. The package can be delivered within about 2 weeks after it is sent.”
Odgovorili su mi na whatsapp, tako da ako ima neko ko hoće da naruči da zna. I ja sam platio karticom direktno,doduše prebacio bratu na račun tačno koliko je dres i platio
Odgovorili su mi na whatsapp, tako da ako ima neko ko hoće da naruči da zna. I ja sam platio karticom direktno,doduše prebacio bratu na račun tačno koliko je dres i platio
-
Mostarac1922
- Kontakt:
EdoMedo je napisao/la: ↑18 jun 2026, 17:20Ako neko iz Njemacke, Holandije, Belgije jos trazi original Player Dresove, imate na Kelme.nl, nazvao sam ljude, i rekli su mi da imaju jos sve brojeve na stanju, ja sam narucio prije skoro mjesec dana preko spanske stranice (kelme.com), a do danas mi nisu stigli pa sam otkazao narudzbu i jucer narucio preko kelme.nl i paket je vec na putu.
!PAZNJA! Samo da vas obavjestim, danas mi stigo dres iz Kelme.nl, ljudi stavili cijenu od Player Dresa a salju Fan verziju.
A nigdje ne pise da je Fan verzija. Kud ne pita kad sam ih zvao, u neku ruku prevaranti, pazite se, danas im odma saljem nazad.
Optuzio si ljude da su prevaranti, a jednostavno nisi u stanju da pronadjes ono sto te zanima. Dakle, prvo upises u Google da zelis verziju za igrace, pa dobijes sljedece:EdoMedo je napisao/la: ↑19 jun 2026, 10:04EdoMedo je napisao/la: ↑18 jun 2026, 17:20Ako neko iz Njemacke, Holandije, Belgije jos trazi original Player Dresove, imate na Kelme.nl, nazvao sam ljude, i rekli su mi da imaju jos sve brojeve na stanju, ja sam narucio prije skoro mjesec dana preko spanske stranice (kelme.com), a do danas mi nisu stigli pa sam otkazao narudzbu i jucer narucio preko kelme.nl i paket je vec na putu.
!PAZNJA! Samo da vas obavjestim, danas mi stigo dres iz Kelme.nl, ljudi stavili cijenu od Player Dresa a salju Fan verziju.
A nigdje ne pise da je Fan verzija. Kud ne pita kad sam ih zvao, u neku ruku prevaranti, pazite se, danas im odma saljem nazad.

A, zatim vidis golim okom da na kelme.nl nije isti dres, da nema valovitih linija i da je cijena niza u odnosu na verziju za igrace. Ne treba biti nuklearni fizicar, pa zakljuciti da je u pitanju verzija za navijace.

Što imaju svi zelenu fleku na prsima
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Sommersby je napisao/la: ↑19 jun 2026, 10:34Optuzio si ljude da su prevaranti, a jednostavno nisi u stanju da pronadjes ono sto te zanima. Dakle, prvo upises u Google da zelis verziju za igrace, pa dobijes sljedece:EdoMedo je napisao/la: ↑19 jun 2026, 10:04EdoMedo je napisao/la: ↑18 jun 2026, 17:20Ako neko iz Njemacke, Holandije, Belgije jos trazi original Player Dresove, imate na Kelme.nl, nazvao sam ljude, i rekli su mi da imaju jos sve brojeve na stanju, ja sam narucio prije skoro mjesec dana preko spanske stranice (kelme.com), a do danas mi nisu stigli pa sam otkazao narudzbu i jucer narucio preko kelme.nl i paket je vec na putu.
A, zatim vidis golim okom da na kelme.nl nije isti dres, da nema valovitih linija i da je cijena niza u odnosu na verziju za igrace. Ne treba biti nuklearni fizicar, pa zakljuciti da je u pitanju verzija za navijace.
![]()
Jarane slusaj me dobro, nisam sljep, kad sam narucivao bile su slike player verzije sa valovima, sad kako su im vjerovatno pocele stizat reklamacije ljudi promjenili sliku. Tako da i dalje tvrdim da ljudi hoce da zarade na ljudima koji neznaju razliku. Nigdje ne pise player ili fan version, a cijena je player version.
- AlenHalilovic
- Kontakt:
Ja sam naručio na babakits.
Poslali 01. Juna i dobio broj za praćenje od DHL. Jos nisam dobio. Nema još nikakav update preko DHL jer DHL još nije preuzeo. Više puta sa im preko FB pisao. Na stranici im piše da treba stići za 7-15 dana.
A sad već ima 20 dana. Tvrde da se trenutno carini i šalju mi sliku statusa koja ja nemogu provjeriti jel tačno. Rekao sam im ako sljedeće sedmice ne dobijem update na DHL da ću tražiti povrat novca preko paypal.
Ja sam jednu narudzbu napravio 25.05 a drugu 01.06. I evo maloprije dobijem mail da obje narudzbe stizu u ponedjeljak, pa cemo da vidimo na sta lice na babakitsAlenHalilovic je napisao/la: ↑19 jun 2026, 20:17Ja sam naručio na babakits.
Poslali 01. Juna i dobio broj za praćenje od DHL. Jos nisam dobio. Nema još nikakav update preko DHL jer DHL još nije preuzeo. Više puta sa im preko FB pisao. Na stranici im piše da treba stići za 7-15 dana.
A sad već ima 20 dana. Tvrde da se trenutno carini i šalju mi sliku statusa koja ja nemogu provjeriti jel tačno. Rekao sam im ako sljedeće sedmice ne dobijem update na DHL da ću tražiti povrat novca preko paypal.
-
sagrbaviceplavi4637
- Kontakt:
I meni je danas stigao mejl da su poslali narudžbu, mogu očekivati dres za neke 2 sedmice, nadam se da neće
prekoračiti rok koji su mi rekli

prekoračiti rok koji su mi rekli
Pitanje jedno, gdje ovi ljudi kupuju ove dresove sa stickerom na rukavima svjetskog, sa imenima igrača i brojem. To na zmajevi.ba nema? Gdje uspiju naci takav dres koji izgleda autenticno, i jako dobro?
Vidio sam isti takav kod kineza na Ilidzi, cijena je 25KM.
Željezničar über alles
Trenutno korisnika/ca: edvaE2, FerdinandF, goonmo, JavierBosnia i 54 gosta.