Kad si mi to otišao iz mahaleCHR je napisao/la: ↑20 jun 2026, 19:03Evo ih kod mene u parku kod pijace Ciglane. BubnjeviMaroonBjelave je napisao/la: ↑20 jun 2026, 18:55Svakog cuda, tri dana dosta. Vidim paradu niko ne komentarise![]()
![]()
Chat - bez politike i ratnih prica
Moderator/ica: insider
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Re: Chat - bez politike i ratnih prica
MaroonBjelave je napisao/la: ↑20 jun 2026, 19:19Kad si mi to otišao iz mahaleCHR je napisao/la: ↑20 jun 2026, 19:03Evo ih kod mene u parku kod pijace Ciglane. BubnjeviMaroonBjelave je napisao/la: ↑20 jun 2026, 18:55Svakog cuda, tri dana dosta. Vidim paradu niko ne komentarise![]()
![]()
![]()
Mozda srecna je.
I ja sam sa drugom, ali plače mi se
I ja sam sa drugom, ali plače mi se
Problem je sto ih je 90% takvih.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
19vendetta87
- Kontakt:
Haj sto fudbaleri rodjeni u Bosni igraju za Hrvatsku, ali evo i ped.eri krenuli istim stopama, i njih nam kradu.

👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Halidova smrt je najbolje sto se desilo ovoj drzavi u dugo vremena
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- Wilshere10
- Kontakt:
A jbte, ta majica na Markanu nekako bas **** izgleda.19vendetta87 je napisao/la: ↑20 jun 2026, 20:34Haj sto fudbaleri rodjeni u Bosni igraju za Hrvatsku, ali evo i ped.eri krenuli istim stopama, i njih nam kradu.![]()
![]()
Vi ste svoju nafaku posrkali, sad je na nas red.
Gej its ok.
-
samoposmatram
- Kontakt:
Neinteresuje me sta ko voli, nek izvoli. Ali kad mi natura ovdje da gledam pod izgovoru ismijavanja, a u dusi trazi konjski qurac u supku, dodje mi da ga izjebem na smrt u uho. 
- Marsal
- Kontakt:
samoposmatram je napisao/la: ↑20 jun 2026, 21:05Neinteresuje me sta ko voli, nek izvoli. Ali kad mi natura ovdje da gledam pod izgovoru ismijavanja, a u dusi trazi konjski qurac u supku, dodje mi da ga izjebem na smrt u uho.![]()
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Odoše deraši, haman niko ne bi ni skontao da su bili (mimo saobraćaja).
Toliko o tome koliko su njihovi "problemi" bitni.
Toliko o tome koliko su njihovi "problemi" bitni.
The saddest thing in life is wasted talent.
- invincible1921
- Kontakt:
Nisam ni skonto da je bila dok ne vidjeh na klixu..medjutim evo vidjeh ovog debila sto je stavio ljiljane na gej zastavu...znaci realno bas provokacija.
Znaci brate ne dira vas niko eto hodajte , ne napadaju vas ljudi, eo prvi ja kazem ako hoces budi derpas, al zasto onda ti imas potrebu da mene ujedas? Da neke moje vrijednosti predstavljas ko nazadne i lose...a nesto sad reci ispasce da si vakav, nakav, a ustvari ljudi tr namjerno provociraju
=\_1921_/=
da.ArtemisFowl je napisao/la: ↑20 jun 2026, 18:49I on i žena mu. Klozetirani pripadnici LGBT zajednice
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Bez ikakve namjere da ih branim, ali to je stvar percepcije. On kao "normalan" smatra da je normalno nositi ljiljane u srcu isto kao i tebi normalnominvincible1921 je napisao/la: ↑20 jun 2026, 21:44Nisam ni skonto da je bila dok ne vidjeh na klixu..medjutim evo vidjeh ovog debila sto je stavio ljiljane na gej zastavu...znaci realno bas provokacija.
Znaci brate ne dira vas niko eto hodajte , ne napadaju vas ljudi, eo prvi ja kazem ako hoces budi derpas, al zasto onda ti imas potrebu da mene ujedas? Da neke moje vrijednosti predstavljas ko nazadne i lose...a nesto sad reci ispasce da si vakav, nakav, a ustvari ljudi tr namjerno provociraju
Svi cemo mi umrijeti, nista tu nije tbjrb
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- VensanKasel
- Kontakt:
Ma dobro, fora kao i Dino Merlin niko ga ne voli yebeš to...
Nešto kontam, šta li im Vučko uradi? Da li kao Mossad ucjeni ili im gurne keš ili nešto završi?
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...