Znam ja ko je lik, iz Hercegovine je. Sumnjam da je ikada bio na forumu..Velizar je napisao/la: ↑20 jun 2026, 19:28Imam osjecaj da je SR onaj bivsi forumas. Toliko samoljublja i uvlacenja ovim malo jacim imenima (citaj igracima sa parama) kobajagi humorom tesko da mogu dvije razlicite osobe iskazati
Zasad nema nista o U16...
Ne sumnjam da nas i tu cekaju neke razocaravajuce odbijenice
Mlade selekcije BiH - Kosarka
Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,KK_Bosna
-
DirkNowitzki
- Kontakt:
Re: Mlade selekcije BiH - Kosarka
-
costacurta08
- Kontakt:
Kylian je napisao/la: ↑20 jun 2026, 19:22Bravo Ghuraba, neka te imam, gdje si cijeli dan? Tako je, Preldžić je bio MVP A2 Juga, Čaušević MVP A2 Sjevera, ali kada se uporede brojke oba MVP-a, Čaušević je imao jaču individualnu sezonu. Ubacivao je 30,1 poen uz 7 skokova i 4,3 asistencije po meču, dok je Preldžić imao 22,2 poena, 6,1 skok i 2 asistencije. Zato mnogi smatraju da je ukupni MVP A2 lige trebao biti Čaušević. Ali nije otišlo u Krajinu nego
![]()
Bravo za vas dvojicu.
I opet će Krajina da financira i sponzorira. Čojstvo je to, a Aid & co će to prikazati kao "naporan rad staff-a", danonoćni rad predanost, bla bla omogućilo kvalitetne pripreme.....
Moguce da sam pogijesio...Bio je ovdje jedan sto je botovao za Mahmutovica i hvalio se insajderskim infoDirkNowitzki je napisao/la: ↑20 jun 2026, 19:58Znam ja ko je lik, iz Hercegovine je. Sumnjam da je ikada bio na forumu..Velizar je napisao/la: ↑20 jun 2026, 19:28Imam osjecaj da je SR onaj bivsi forumas. Toliko samoljublja i uvlacenja ovim malo jacim imenima (citaj igracima sa parama) kobajagi humorom tesko da mogu dvije razlicite osobe iskazati
-
Helemnejse
- Kontakt:
Eno ti ga na klixu, novinar sa n1.Velizar je napisao/la: ↑20 jun 2026, 20:32Moguce da sam pogijesio...Bio je ovdje jedan sto je botovao za Mahmutovica i hvalio se insajderskim infoDirkNowitzki je napisao/la: ↑20 jun 2026, 19:58Znam ja ko je lik, iz Hercegovine je. Sumnjam da je ikada bio na forumu..Velizar je napisao/la: ↑20 jun 2026, 19:28Imam osjecaj da je SR onaj bivsi forumas. Toliko samoljublja i uvlacenja ovim malo jacim imenima (citaj igracima sa parama) kobajagi humorom tesko da mogu dvije razlicite osobe iskazati
Drko kitu harunu
Velizar je napisao/la: ↑20 jun 2026, 20:32Moguce da sam pogijesio...Bio je ovdje jedan sto je botovao za Mahmutovica i hvalio se insajderskim infoDirkNowitzki je napisao/la: ↑20 jun 2026, 19:58Znam ja ko je lik, iz Hercegovine je. Sumnjam da je ikada bio na forumu..Velizar je napisao/la: ↑20 jun 2026, 19:28Imam osjecaj da je SR onaj bivsi forumas. Toliko samoljublja i uvlacenja ovim malo jacim imenima (citaj igracima sa parama) kobajagi humorom tesko da mogu dvije razlicite osobe iskazati
Pa nije neka tajna da i SR ima insajderske informacije, objave mu KS BiH često reobjavi pa onda to vidi 30 hiljada ljudi na zvaničnim stranici saveza, čime njegove objave poput ove sto sam pomenuo za A2, postanu službene i zvanične.
Meni je bilo čudno da je SR odmah nakon imenovanja selektora omladinskih selekcija više puta pohvalio “rad” selektora U18, dok isti nije ni počeo raditi. Ni tada ni sada nisam mislio da “pije kafu” ili “igra basketa” sa Tinjakom, niti se druže na relaciji Hercegovina - Dubai, nego sam pomislio da Tinjak u Sarajevu vjerovatno ima neke ljude ili više njih koji “rade” u njegovom odsustvu - njegov posao, praveći mu spiskove (tebe hoću, tebe neću) i da SR ima utjecaja na “tebe hoću spisak”, pa mu se to dopalo toliko da momak nije mogao a da ne pokaže oduševljenje prema selektoru, jer se sam smatrao dijelom “tima”.
Da skratim, meni je bilo zanimljivo da je selektor U18 uputio pozive za kontrolne treninge onim dječacima iz dijaspore koji su ranije predstavljeni na stranici SR. Može to biti i slučajnost, kad ne bih znao da ima i drugih dječaka u dijaspori koji su čekali poziv, a koje nije objavio i nisu pozvani.
Ali najzanimljivije od svega je da je Kenana Barlova selektor U18 pozvao na kontrolni trening u Dubai, ali ga nije pozvao u U18. A SR je Barlova predstavio javnosti kao da je njegov anđeo čuvar kojega nije upoznao, na svojoj stranici ga objavio najmanje 3-4 puta da ne zaboravi Niki na njega. Čini se da je SR ove godine bio najviše uzbuđen oko U18, jer je imao utjecaj na Tinjaka direktno ili indirektno i u tome uživa ili to radi iz drugih razloga, ne znam. Znam samo da je previše podudaranja da bi bilo slučajno. Nikako da kaže neku finu riječ za U16 ili U20 selektora

Zadnja izmjena: Kylian, dana/u 21 jun 2026, 11:09, ukupno mijenjano 1 put.
Utakmica Crna Gora U20 žene – Bosna i Hercegovina U20 žene završena 84:53, a odigrana je 19. juna 2026. (petak uveče), a sutra 21. juna će se igrati revanš u Sarajevu (Zetra).
Ova utakmica je dio serije prijateljskih utakmica pred EuroBasket B diviziju (4–12. jul u Bugarskoj).
Ova utakmica je dio serije prijateljskih utakmica pred EuroBasket B diviziju (4–12. jul u Bugarskoj).
-
Helemnejse
- Kontakt:
Bacanje para su ženske selekcije, naše cure provode vrijeme najviše na poštedi na tjelesnom
Ti hoćeš da nam na forum dođu udruženja za prava žena, povuci to hahahaha ili reci da se šališHelemnejse je napisao/la: ↑20 jun 2026, 22:41Bacanje para su ženske selekcije, naše cure provode vrijeme najviše na poštedi na tjelesnom
Zadnja izmjena: Kylian, dana/u 20 jun 2026, 23:48, ukupno mijenjano 1 put.
Na koga mislis, na kkbosna, koji je i moderator ovdje (samo sad neaktivan)? Znam da je on radio na klixu, nisam upratio je li i dalje tamo, samo se nesto ne sjecam da je on bio slab na Haruna.Helemnejse je napisao/la: ↑20 jun 2026, 21:28Eno ti ga na klixu, novinar sa n1.Velizar je napisao/la: ↑20 jun 2026, 20:32Moguce da sam pogijesio...Bio je ovdje jedan sto je botovao za Mahmutovica i hvalio se insajderskim infoDirkNowitzki je napisao/la: ↑20 jun 2026, 19:58
Znam ja ko je lik, iz Hercegovine je. Sumnjam da je ikada bio na forumu..
Drko kitu harunu
Ovaj SR je momak inicijala L.Dz., mislim da je na fb vodio i onu stranicu aba liga troll, ili kako se vec zvala. Nije mi je odavno izbacilo, pa ne mogu da se sjetim tacnog naziva. Znam da se npr. redovno zezao na Adinov racun.
-
Helemnejse
- Kontakt:
i ja sam na njega mislio....ali eto nije
Prema informacijama koje imamo
- selekcija A se okuplja 21./22.06.
- U20 odlazi u Bihac 26.06.i biće tamo do polaska na EB
- U18 se okuplja 29.06. na Vlasicu, kada napusti U20
- ostaje još U16 da se okonča odabir selekcije i zakaže okupljanje
- U20 (Ž) danas igra prijateljsku sa U20 Crne Gore u Zetri
- selekcija A se okuplja 21./22.06.
- U20 odlazi u Bihac 26.06.i biće tamo do polaska na EB
- U18 se okuplja 29.06. na Vlasicu, kada napusti U20
- ostaje još U16 da se okonča odabir selekcije i zakaže okupljanje
- U20 (Ž) danas igra prijateljsku sa U20 Crne Gore u Zetri
Zadnja izmjena: Kylian, dana/u 21 jun 2026, 18:55, ukupno mijenjano 2 puta.
Izgubiše cure i drugu prijateljsku utakmicu sa CGKylian je napisao/la: ↑20 jun 2026, 22:38Utakmica Crna Gora U20 žene – Bosna i Hercegovina U20 žene završena 84:53, a odigrana je 19. juna 2026. (petak uveče), a sutra 21. juna će se igrati revanš u Sarajevu (Zetra).
Koji je bio rezultat? Malo je neozbiljno da se igraju 4 utakmice protiv iste ekipe i to ekipe koja je jedan od favorita za ulazak u A diviziju, ali valjda nije bilo novca za neka duza putovanja...Kylian je napisao/la: ↑21 jun 2026, 14:37Izgubiše cure i drugu prijateljsku utakmicu sa CGKylian je napisao/la: ↑20 jun 2026, 22:38Utakmica Crna Gora U20 žene – Bosna i Hercegovina U20 žene završena 84:53, a odigrana je 19. juna 2026. (petak uveče), a sutra 21. juna će se igrati revanš u Sarajevu (Zetra).
60:42, slažem seAleksa9 je napisao/la: ↑21 jun 2026, 22:48Koji je bio rezultat? Malo je neozbiljno da se igraju 4 utakmice protiv iste ekipe i to ekipe koja je jedan od favorita za ulazak u A diviziju, ali valjda nije bilo novca za neka duza putovanja...Kylian je napisao/la: ↑21 jun 2026, 14:37Izgubiše cure i drugu prijateljsku utakmicu sa CGKylian je napisao/la: ↑20 jun 2026, 22:38Utakmica Crna Gora U20 žene – Bosna i Hercegovina U20 žene završena 84:53, a odigrana je 19. juna 2026. (petak uveče), a sutra 21. juna će se igrati revanš u Sarajevu (Zetra).
Pa danas je utakmica protiv Makedonije tamo...Ta ekipa Makedonije je bez poraza osvojila pre 2 godine u18 B divizije...Zna li se u kom sastavu ce biti repka danas?
U prvoj pripremnoj utakmici pred odlazak na Eurobasket, naša U20 reprezentacija poražena je od Sjeverne Makedonije rezultatom 85:55.
Selektor je pružio priliku svim igračima, a reprezentativci na parketu su proveli između 10 i 15 minuta,
Nova provjera slijedi sutra.
Selektor je pružio priliku svim igračima, a reprezentativci na parketu su proveli između 10 i 15 minuta,
Nova provjera slijedi sutra.
Otkud Kuridza onda da je igrao juce?
I sta se desava sa Duvnjakom, iz godine u godinu sve je losiji…
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.