Prvu seniorsku igrao u evropi, on, muharemovic. Alajbegovic mahmic. Nije problem jedan nega pola ekipe je sastavljeno od ovakvihCarti je napisao/la: ↑20 jun 2026, 13:3721 godina haha, trebao je realno do 23. za mladu igratdena24 je napisao/la: ↑20 jun 2026, 04:18pa dijete je, a ljudi hoce da guraju kerima esmira i mahmica zajedno sa bendzom dedicem i tako, to je U21 ekipa pa se zapitaju sta se desilo sto se ovaj ne vraca, sto vamo ima rupe u sredini itd . previse ocekujete o djecama koji su tek igrali prvu seniorsku , a kao treba nositi repku na SPhurem je napisao/la: ↑20 jun 2026, 00:18Vrlo dobar baraz.
Vrlo loše prve dvije utakmice na SP.
Gubi lopte na 30,40 metara od gola kao da je neko dijete u duel igri. Nakon jednog duela je bila opasna akcija a nakon drugog je pao jedan od golova, ili crvani. Vise se ni ne sjećam.
Uglavnom mora to puno bolje i ozbiljnije i jače s njegove strane.
Ispade da je možda i tacna ona priča o pritisku i sl.
Esmir Bajraktarević
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
Re: Esmir Bajraktarević
-
tuzlanskinacin
- Kontakt:
Zasto bi bio novi Anel, jeste vi dobri? Koliko lose ovom moku pojwdinci zele od pocetkq pa to je nevjerovatno. Prvo se raspitajte pa cete cuti kakav je momak patriota, a kad Ameriku svoju izbaci pisat cete ovdje drugacije. A to sto ne voli preveliku paznju fanova, sta fali takav tip licnosti takvi su mnogi veliki igraci ali kod nas su navijaci bezobrazni de molim vas sta su pojedini radili igracima pa to je nevjerovatno ok je trazit sliku i potpis ali zna se kako se to radi. Ima i mjesto i vrijeme za to, a i kakavi smo navijaci to je bzs napadaju se momci jer su mozes mislit izgubili od Svicarske u prvih 70 minuta nam Spanija i Framcuska gola ne bi dale, maksimalno takticki odigrane utakmice ali eto onda greske individualne i tjt na kraju i Memic koji je pogrijesio i kod prvog gola i penal napravio, okej treba izvuci pouku narucito za onaj go jer ono je bolje bilo da je u korner izbio ali ljudi niko ne zasluzuje hejt. Ajte malo ohladite, niste ovdje bili kad ste trebali, onda bar sad ne serite.
#CarsijaOdjebi
-
19vendetta87
- Kontakt:
Hoce li izbrisati "Bosna i Hercegovina" iz opisa na instagramu ako opet pocne s klupe, kao sto je brisao i "PSV" dok je bio klupiran u klubu?napapijri1987 je napisao/la: ↑20 jun 2026, 13:04Opet neka zalost po Instagramu i slike profila crnina?![]()
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Narod mahalaša, besposlen haman, isto ženetuzlanskinacin je napisao/la: ↑20 jun 2026, 14:18Zasto bi bio novi Anel, jeste vi dobri? Koliko lose ovom moku pojwdinci zele od pocetkq pa to je nevjerovatno. Prvo se raspitajte pa cete cuti kakav je momak patriota, a kad Ameriku svoju izbaci pisat cete ovdje drugacije. A to sto ne voli preveliku paznju fanova, sta fali takav tip licnosti takvi su mnogi veliki igraci ali kod nas su navijaci bezobrazni de molim vas sta su pojedini radili igracima pa to je nevjerovatno ok je trazit sliku i potpis ali zna se kako se to radi. Ima i mjesto i vrijeme za to, a i kakavi smo navijaci to je bzs napadaju se momci jer su mozes mislit izgubili od Svicarske u prvih 70 minuta nam Spanija i Framcuska gola ne bi dale, maksimalno takticki odigrane utakmice ali eto onda greske individualne i tjt na kraju i Memic koji je pogrijesio i kod prvog gola i penal napravio, okej treba izvuci pouku narucito za onaj go jer ono je bolje bilo da je u korner izbio ali ljudi niko ne zasluzuje hejt. Ajte malo ohladite, niste ovdje bili kad ste trebali, onda bar sad ne serite.
Walk on
Pročitani smo. Bek Kanade i Celtica nam je bio najavio šta će biti.

Kad je izgubio loptu nije uopste potrcao nazad da sustigne igraca i da proba vratit posjed to sam jos jednom vidio kod Krunica i za te stvari treba oz iljno popricati da li su njih Svicarci prepali sa ostrim startovima i Kerima i Esmira ili je jednostavno ufatio ga bolikurcizam jer je bio na klupi ne znam al ono nije bilo ok
Bajraktarevic i Alajbegovic gotovo nista nisu pokazali u dvije jako bitne utakmice. Svi smo se nadali necemu od njih dvojice ali sad se postavlja pitanje, sa ovakvim igrama sta oni ocekuju. Ovo svjetsko im je bila prekretnica u karijeri i vjerovatno to nece iskoristiti. Svako govori njima je 21 odnosno 18 godina ali realno svako je ocekivao od njih vise. Jesmo li ih mi zaista precjenili? Po ovome sto sam vidio mislim da jesmo.
De bolan, pa kao da nece igrati velika takmicenja u buducnosti. Kako smo to precijenili Alajbegovica, kad su ga strani mediji svrstali u jednog od mladih igraca koji bi mogao biti otkrovljenje prvenstva?Kljukusar je napisao/la: ↑22 jun 2026, 17:11Bajraktarevic i Alajbegovic gotovo nista nisu pokazali u dvije jako bitne utakmice. Svi smo se nadali necemu od njih dvojice ali sad se postavlja pitanje, sa ovakvim igrama sta oni ocekuju. Ovo svjetsko im je bila prekretnica u karijeri i vjerovatno to nece iskoristiti. Svako govori njima je 21 odnosno 18 godina ali realno svako je ocekivao od njih vise. Jesmo li ih mi zaista precjenili? Po ovome sto sam vidio mislim da jesmo.
Momak je tek jednu seniorsku sezonu odradio, nije da se sutra oprasta od fudbala.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Kakvu bolan Ameriku, da je Kataru napraviti 3 šanse da zabijemo dva komada.tuzlanskinacin je napisao/la: ↑20 jun 2026, 14:18Zasto bi bio novi Anel, jeste vi dobri? Koliko lose ovom moku pojwdinci zele od pocetkq pa to je nevjerovatno. Prvo se raspitajte pa cete cuti kakav je momak patriota, a kad Ameriku svoju izbaci pisat cete ovdje drugacije. A to sto ne voli preveliku paznju fanova, sta fali takav tip licnosti takvi su mnogi veliki igraci ali kod nas su navijaci bezobrazni de molim vas sta su pojedini radili igracima pa to je nevjerovatno ok je trazit sliku i potpis ali zna se kako se to radi. Ima i mjesto i vrijeme za to, a i kakavi smo navijaci to je bzs napadaju se momci jer su mozes mislit izgubili od Svicarske u prvih 70 minuta nam Spanija i Framcuska gola ne bi dale, maksimalno takticki odigrane utakmice ali eto onda greske individualne i tjt na kraju i Memic koji je pogrijesio i kod prvog gola i penal napravio, okej treba izvuci pouku narucito za onaj go jer ono je bolje bilo da je u korner izbio ali ljudi niko ne zasluzuje hejt. Ajte malo ohladite, niste ovdje bili kad ste trebali, onda bar sad ne serite.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Uopšte ne mislim da smo ih precjenili, više je problem u tome sto oni u svojim klubovima ne igraju ni 30% odbranu kao što igraju kod nas, i kad dobiju loptu nemaju kuveta jer se previše troše defanzivno, a i dobiju je na centru odnosno 5m iza centra. U svojim klubovima, odnosno protiv Italije gdje su odigrali maestralno, dobiju loptu blizu šesnaesterca I onda I mogu da koriste svoje predispozicije.Kljukusar je napisao/la: ↑22 jun 2026, 17:11Bajraktarevic i Alajbegovic gotovo nista nisu pokazali u dvije jako bitne utakmice. Svi smo se nadali necemu od njih dvojice ali sad se postavlja pitanje, sa ovakvim igrama sta oni ocekuju. Ovo svjetsko im je bila prekretnica u karijeri i vjerovatno to nece iskoristiti. Svako govori njima je 21 odnosno 18 godina ali realno svako je ocekivao od njih vise. Jesmo li ih mi zaista precjenili? Po ovome sto sam vidio mislim da jesmo.
Naš problem je sto se mi bojimo primiti gol i onda se branimo faktički sa 10 igrača, a to je velika greška, jer kad se tako braniš onda je I protivniku lakše napraviti pritisak i preseliti se na našu polovinu. Tako da nam je često rješenje, izbijanje gdje naša krila ne dolaze do izražaja.
Moje mišljenje je da moramo biti hrabriji, da se nekad i branimo sa 6 igrača, jer i protivnik napada sa 5-6 a ne sa 10, i onda kad oduzmemo loptu imamo sta pokazati prema naprijed, jer momci fakat to znaju tu nema rasprave.
Anfernee "Penny" Hardaway #1
Mlad jest ali kolko je onom Švicarskom gari sto nas unakazi kad je uso.Cinimi se da je i on mlad al eto on moze a mlad a nas će nadoc.Pa kad ces ako neces sad.Pa cijeli svjet te gleda tebi mrsko potrcat.Daj ba neozbiljno pa cak i uobrazeno.
-
Edincapitano
- Kontakt:
Glumio Messija i na kraju postao Duljevic
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Prekretnica karijere djetetu od 18 godina prvo veliko takmičenje nakon prve seniorske sezone u kojoj je bio najbolji igrač austrijske lige?Kljukusar je napisao/la: ↑22 jun 2026, 17:11Bajraktarevic i Alajbegovic gotovo nista nisu pokazali u dvije jako bitne utakmice. Svi smo se nadali necemu od njih dvojice ali sad se postavlja pitanje, sa ovakvim igrama sta oni ocekuju. Ovo svjetsko im je bila prekretnica u karijeri i vjerovatno to nece iskoristiti. Svako govori njima je 21 odnosno 18 godina ali realno svako je ocekivao od njih vise. Jesmo li ih mi zaista precjenili? Po ovome sto sam vidio mislim da jesmo.
Grob te je.bo, ovdje Jagomir treba tražiti pacijente.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Ti i ovaj do tebe ste zivi primjeri klasickog idiotiskog razmisljanja prosjecnog bih najvijaca. Taj garo kako ti zoves kosta 50 mil i povezuje se sa Realom. Ali bitno je srat.
U hali se sere a ovdje se iznose mišljenja.Znaci ko nemisli isto ko ti onda sere.Mali se ufuro i treba ga neko stariji malo spustit i da se vrati u realnost.I ako neko nesto iznosi neznaci da nevoli Asmira samo mu skreće pažnju.Pasa moj okano moje jeni on kriv Hame mi malog.
Konačno osmjeh na licu na treningu, mada su svi ozbiljni na ovom SP.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, adrenaline323, Bosniacum Lilium, DanijelTZ, Kljukusar, LeCoq, Maverick, PeppermintSA, Sensei, Wisey, Zagor i 75 gostiju.