Dovedeš igrače iz Orijenta i umjesto da što više treniraju da dođu na nivo ostalih, oni po ćevapima udarili.nedimmmm1337 je napisao/la: ↑20 jun 2026, 17:18Sve stoji , ali bolje i da se druze svi skupa da budu ekipa i van terena nego da bude svako za sebe i da nema ekipe .GalileoGalilei je napisao/la: ↑20 jun 2026, 16:47
Sramota za ovakve pripreme, klub se treba izjasniti. Za 20 dana utakmica oni sjede i žderu. Možda su i pive ispod stola..
Slazem se sa tobom u jednu ruku a u drugu mi je drago sa su ekipa i van terena , jer samo kad smo imali ekipu na i van terena smo i uzimali trofeje
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Kako nece, kad ovaj trener sto smo ga doveli, vise visi po intervjuima nego sto trenira ekipu...GalileoGalilei je napisao/la: ↑20 jun 2026, 18:11Dovedeš igrače iz Orijenta i umjesto da što više treniraju da dođu na nivo ostalih, oni po ćevapima udarili.nedimmmm1337 je napisao/la: ↑20 jun 2026, 17:18Sve stoji , ali bolje i da se druze svi skupa da budu ekipa i van terena nego da bude svako za sebe i da nema ekipe .GalileoGalilei je napisao/la: ↑20 jun 2026, 16:47
Sramota za ovakve pripreme, klub se treba izjasniti. Za 20 dana utakmica oni sjede i žderu. Možda su i pive ispod stola..
Slazem se sa tobom u jednu ruku a u drugu mi je drago sa su ekipa i van terena , jer samo kad smo imali ekipu na i van terena smo i uzimali trofeje
Ovo Mamicu odmah sve otjeraj, prvo trenera pa onda ove izjelice...
3-4-2-1DoktorXabaras je napisao/la: ↑20 jun 2026, 16:48Dovest ćemo napadaća koji zna davati golovei da Zekić vrati na 3-5-2
![]()
Ma sta imaju žderati, fakat fuj. Samo im fali onaj demagog Zoran Zekic. Ma otjerati sve. Cekamo to saopstenjeVanja8 je napisao/la: ↑20 jun 2026, 18:51Kako nece, kad ovaj trener sto smo ga doveli, vise visi po intervjuima nego sto trenira ekipu...GalileoGalilei je napisao/la: ↑20 jun 2026, 18:11Dovedeš igrače iz Orijenta i umjesto da što više treniraju da dođu na nivo ostalih, oni po ćevapima udarili.nedimmmm1337 je napisao/la: ↑20 jun 2026, 17:18
Sve stoji , ali bolje i da se druze svi skupa da budu ekipa i van terena nego da bude svako za sebe i da nema ekipe .
Ovo Mamicu odmah sve otjeraj, prvo trenera pa onda ove izjelice...![]()
Normalno, treba da ih oguli na treningu,da svaki izgubi po deset kila najmanje, onda ce u ekipi imati 11 Gullija...Jok, on po intervjuima, igraci po restoranima, a mi na apaurinima...nokee je napisao/la: ↑20 jun 2026, 21:34Ma sta imaju žderati, fakat fuj. Samo im fali onaj demagog Zoran Zekic. Ma otjerati sve. Cekamo to saopstenjeVanja8 je napisao/la: ↑20 jun 2026, 18:51Kako nece, kad ovaj trener sto smo ga doveli, vise visi po intervjuima nego sto trenira ekipu...GalileoGalilei je napisao/la: ↑20 jun 2026, 18:11
Dovedeš igrače iz Orijenta i umjesto da što više treniraju da dođu na nivo ostalih, oni po ćevapima udarili.
Ovo Mamicu odmah sve otjeraj, prvo trenera pa onda ove izjelice...![]()
Poceo je Vico sklapati kockice za sledecu sezonu. BSK Banja Luka, bice novi premijerligas. Idemo 12 bodova
Banić
Beganović Gojković Đurić Kuprešak
Cimirot Elezi
Agyekum Ljajić Mikić
Barišić
Mislim da je to to za sezonu.
Beganović Gojković Đurić Kuprešak
Cimirot Elezi
Agyekum Ljajić Mikić
Barišić
Mislim da je to to za sezonu.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
-
NajvecaRadosti
- Kontakt:
A gdje je Turkes
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Na klupi, a možda i on počne. Bartol igra fenomenalno glavom. Ovaj Carballo je bio perspektivan kad su ga Arapi doveli. Kakav je trenutno ne znam. Ali ako se bude išlo wide winger vjerovatno ide Barišić u prvu.
L'otavo re di Roma F.T.
L'otavo re di Roma F.T.
-
rimljanin90
- Kontakt:
Roaming midfielder više nego klasični dmf
L'otavo re di Roma F.T.
L'otavo re di Roma F.T.
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Baš zanimljivo da osim Cimirota nemamo druge "ozbiljne" šestice.
Doktor za retardaciju.
PSIHIJATRIJSKA BOLNICA KANTONA SARAJEVO
PSIHIJATRIJSKA BOLNICA KANTONA SARAJEVO
-
rimljanin90
- Kontakt:
Moglo bi, ali grehota je njega ne koristiti na camu. Preopasan je iz drugog plana kad uletiH8Z7 je napisao/la: ↑20 jun 2026, 22:50Roaming midfielder više nego klasični dmf
-
rimljanin90
- Kontakt:
DoktorXabaras je napisao/la: ↑20 jun 2026, 22:58Baš zanimljivo da osim Cimirota nemamo druge "ozbiljne" šestice.
Nadam se da bi to senga mogao biti. Visok, jak, a prosao omladinske skole u engleskoj. Trebao bi da ima dobar pregled igre zbog toga. Meni iskreno i maroodza ima nekad odlican pregled igre. Ne izbjegava pas u sredinu pa i kontam da bi takav i senga bio.
Naš najbolji strijelac, dovoljno govori koliko je opasan. Šteta je i Adema ne iskoristiti. Vjerovatno će se njih dvojica mijenjati na camu. Poprilično širok vezni imamo Cimirot, Elezi, Ignatkov, Telalović, Mišković, Senga, Ljajić, Galešić.rimljanin90 je napisao/la: ↑20 jun 2026, 23:07Moglo bi, ali grehota je njega ne koristiti na camu. Preopasan je iz drugog plana kad uleti
L'otavo re di Roma F.T.
L'otavo re di Roma F.T.
-
rimljanin90
- Kontakt:
Slazem se, ljajic bi s 4 nazad bio korisniji mislim, dok s 3 elezi. Moje neko misljenje nestrucno. Elezi je bolji pri pressingu. Generalno nemam predstave sta mozemo igratH8Z7 je napisao/la: ↑20 jun 2026, 23:12Naš najbolji strijelac, dovoljno govori koliko je opasan. Šteta je i Adema ne iskoristiti. Vjerovatno će se njih dvojica mijenjati na camu. Poprilično širok vezni imamo Cimirot, Elezi, Ignatkov, Telalović, Mišković, Senga, Ljajić, Galešić.rimljanin90 je napisao/la: ↑20 jun 2026, 23:07Moglo bi, ali grehota je njega ne koristiti na camu. Preopasan je iz drugog plana kad uleti
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Ogromna ćemo misterija biti Interu pred dvomeč, nek im je Bog na pomoći
Svaki snimak našeg meča od prošle sezone mogu baciti u smeće jer nije Cvitanović trener više, a toliko smo sad izmjenili sastav da je irelevantno gledati prvi Zekićev mandat.
Svaki snimak našeg meča od prošle sezone mogu baciti u smeće jer nije Cvitanović trener više, a toliko smo sad izmjenili sastav da je irelevantno gledati prvi Zekićev mandat.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Na sd i Zekicu je da dovedu, spica desno krilo i beka koji ce bit bolji nego sto je menalo karlos mujkic, i da se nasloni na ono sto je igrao MARIO CVITANOVIC, to jeste da popravi samo 2 stvari a to je BRZI PROTOK LOPTE, i da ekipu jos vise ujedini i pripremi za kradju vice i beusa tacnije da im objasni kad dodje do tih kradja da budu mentalno jaki da nepucaju mentalno, da ne reaguju prema sudi u smislu psovanja preciznijecda ih te odluke ne sjebu i smislu kartona.
I trece da standardizuje prvih 15-17 igraca, odnosno da ne rotira onoliko koliko je to Cvitanovic radio.
Jer ako gledamo mismo imali dobru odbranu slabo ko nam je dolazio u 16 terac, koliko malo smo pravili sansi mi smo sigurno najucinkovitija ekipa odnosno koristili smo sanse koje smo stvarali ( mali broj sansi smo fulali)
Prvi go u bl smo prili individualnom greskom (neznam dali ga je udario rukom po licu)
Go protiv listice sa 30 m
Go protiv rudara na kosevu za 2-2 iz nepostojeceg penala u 94 minuti
U kupu na kosevu greska golmana
Protiv sb na kosevu 2-2 prvi go greska ristovskog drugi greska banica
Go na kosevu protiv zrinjskog 2-1 greska banica
U prijedoru 2-4 greska maroodze za drugi go
Znaci 40 posto golova su individualne tako reci ne isprovocirane greske.
Dobar broj golova smo zabili
Od 5 utakmica sa zrinjskim imsmo 2 pobjede dva remija jedan poraz
Borac 2 poraza jedna pobjeda
Najgore smo prosli protiv prijedora tu smo trebali imat 3 od 3 tacnije 9 bodova a mi smo uzeli 4 i za tih 5 bodova je borac osto bolji (prem da go na kosevu iz nepostojeceg penala i nepostojeci crveni)
Banic mora bit fokusiran svaku utakmicu, to bi bilo dobro ako bi ZZ i njegov trener golmana mogli da poprave, Banic je branio vrhunski kad se vratio posle povrede i onda kad je pogrijesio protiv veleza u kupu na kosevu otada mu je samopouzdanje otislo u **** i nije ga uspjo vratit do kraja, sto nije dobro
Meni licno se svidja nacin razmisljanja od strane ZORANA MAMICA, i svidjami se koje igrace je otjerao koje doveo brzo reagovanje u smislu zamjenu koju je doveo kad se Renan povrijedio u momentu kad je prelazni rok bio zavrsio, i kakve je ugovore podpisao i sanjim i sa menalom. Doveo si ta dva igraca odigrali su sasvim ok (ako znamo da se renan povrijedio dan prije pocetka prvenstva, i kako je doveo menala na mjesto gulijashvilija naravno nije on nivo gulija al je odradio ono sto je trebao i zasto je doveden da igra konstantno da ima par golova par asistencija i da protivnicke ekipe konstantno paze i da je uvjek opasan. Takodje nijedanom od ovih igraca nismo morali platit raskid
Ignjatkov
Matoodza
Hujber
Ivanisevic
Onaj iz osjeka (reko je da se mi pitamo ne osjek)
Produzio ugovor Gojkovicu
Doveo zekica
Otjeran
Rockov
Menalo
Carlos
Renan
Julardzija
Pjevac
I jos 4-5 igraca koji nista nisu pridonosili
Plus uzo 3 m£ od gulise 500 k€ od mlinarica
Jos samo neznam zasto se turkes jos nije istjero
I trece da standardizuje prvih 15-17 igraca, odnosno da ne rotira onoliko koliko je to Cvitanovic radio.
Jer ako gledamo mismo imali dobru odbranu slabo ko nam je dolazio u 16 terac, koliko malo smo pravili sansi mi smo sigurno najucinkovitija ekipa odnosno koristili smo sanse koje smo stvarali ( mali broj sansi smo fulali)
Prvi go u bl smo prili individualnom greskom (neznam dali ga je udario rukom po licu)
Go protiv listice sa 30 m
Go protiv rudara na kosevu za 2-2 iz nepostojeceg penala u 94 minuti
U kupu na kosevu greska golmana
Protiv sb na kosevu 2-2 prvi go greska ristovskog drugi greska banica
Go na kosevu protiv zrinjskog 2-1 greska banica
U prijedoru 2-4 greska maroodze za drugi go
Znaci 40 posto golova su individualne tako reci ne isprovocirane greske.
Dobar broj golova smo zabili
Od 5 utakmica sa zrinjskim imsmo 2 pobjede dva remija jedan poraz
Borac 2 poraza jedna pobjeda
Najgore smo prosli protiv prijedora tu smo trebali imat 3 od 3 tacnije 9 bodova a mi smo uzeli 4 i za tih 5 bodova je borac osto bolji (prem da go na kosevu iz nepostojeceg penala i nepostojeci crveni)
Banic mora bit fokusiran svaku utakmicu, to bi bilo dobro ako bi ZZ i njegov trener golmana mogli da poprave, Banic je branio vrhunski kad se vratio posle povrede i onda kad je pogrijesio protiv veleza u kupu na kosevu otada mu je samopouzdanje otislo u **** i nije ga uspjo vratit do kraja, sto nije dobro
Meni licno se svidja nacin razmisljanja od strane ZORANA MAMICA, i svidjami se koje igrace je otjerao koje doveo brzo reagovanje u smislu zamjenu koju je doveo kad se Renan povrijedio u momentu kad je prelazni rok bio zavrsio, i kakve je ugovore podpisao i sanjim i sa menalom. Doveo si ta dva igraca odigrali su sasvim ok (ako znamo da se renan povrijedio dan prije pocetka prvenstva, i kako je doveo menala na mjesto gulijashvilija naravno nije on nivo gulija al je odradio ono sto je trebao i zasto je doveden da igra konstantno da ima par golova par asistencija i da protivnicke ekipe konstantno paze i da je uvjek opasan. Takodje nijedanom od ovih igraca nismo morali platit raskid
Ignjatkov
Matoodza
Hujber
Ivanisevic
Onaj iz osjeka (reko je da se mi pitamo ne osjek)
Produzio ugovor Gojkovicu
Doveo zekica
Otjeran
Rockov
Menalo
Carlos
Renan
Julardzija
Pjevac
I jos 4-5 igraca koji nista nisu pridonosili
Plus uzo 3 m£ od gulise 500 k€ od mlinarica
Jos samo neznam zasto se turkes jos nije istjero
- napoleon72
- Kontakt:
3-3-1-3, k'o BielsaMSOZ101 je napisao/la: ↑20 jun 2026, 19:213-4-2-1DoktorXabaras je napisao/la: ↑20 jun 2026, 16:48Dovest ćemo napadaća koji zna davati golovei da Zekić vrati na 3-5-2
![]()
GRMI SA SJEVERA!
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
Trenutno korisnika/ca: miguelramos, Napapijri i 7 gostiju.

.png)