24.06.2026: Bosna i Hercegovina - Katar
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
Re: 24.06.2026: Bosna i Hercegovina - Katar
Diomande bi pravio djecu Dediću, Tahiroviću i Memiću.
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
Ovo je već jedno od najboljih ljeta posljednjih godina, djeca imaju lijepe uspomene, svi po gradu u dresovima reprezentacije, fudbalski tereni puni, ljepota.
U pamet uživati, i ponoviti istu pozitivu kvalifikacijom na sljedeći EURO turnir.
U pamet uživati, i ponoviti istu pozitivu kvalifikacijom na sljedeći EURO turnir.
Valjda Sergej uoči slabost u zadnjih 15min tekme koja nas je stigla u ove dvije tekme.
4-IN-A-ROW
Tako je druže
Moralan je samo onaj tko se drži morala bez straha od kazne i bez očekivanja nagrade.

Ja bih ovako da istrce u formaciji 3-5-2 koja se povlacenjem bokova defanzivno aktivira 5-3-2, ofanzivno u 3-4-3 gdje Mahmic ulijece kao omaleni treci napadac izmedju 2 jablana i ima funkciju 3 u sredini ispred 2 zadnja vezna u formaciji 3-5-2 da drzimo sredinu jer on moze da distribuira i po bokovima (siri igru) i da poturi napadacima koji se mogu zagraditi i pola odbrane na sebi zadrzati. A jablani trebaju za ubacivanje u sesnaesterac s bokova + prekidi. Demirovic je manjak na terenu zbog neefikasnosti.
-
Sindikat12
- Kontakt:
Ma USA najbolja opcija mozemo se potuc sa njima a debelo ce nas podcijenuti…
Obala Slonovace bi bila nocna mora…
Katar uzimamo aBd u to sam 99% uvjren.
5-1 za nas 
- PasodelMar
- Kontakt:
Dobro izgleda i prošlo bi ovo protiv Katara sigurno.hz1987 je napisao/la: ↑20 jun 2026, 23:31
Ja bih ovako da istrce u formaciji 3-5-2 koja se povlacenjem bokova defanzivno aktivira 5-3-2, ofanzivno u 3-4-3 gdje Mahmic ulijece kao omaleni treci napadac izmedju 2 jablana i ima funkciju 3 u sredini ispred 2 zadnja vezna u formaciji 3-5-2 da drzimo sredinu jer on moze da distribuira i po bokovima (siri igru) i da poturi napadacima koji se mogu zagraditi i pola odbrane na sebi zadrzati. A jablani trebaju za ubacivanje u sesnaesterac s bokova + prekidi. Demirovic je manjak na terenu zbog neefikasnosti.
Ipak, mišljenja sam da neće ništa mijenjati u formaciji i da krećemo u 4-4-2 sistemu. Mislim, ako je to forsirao protiv znatno jačih reprezentacija koji napadaju posjed i traže inicijativu na sredini terena, onda ne vidim razlog da to sada mijenja protiv objektivno dosta slabijeg protivnika od nas.
3-5-2 ne bih inače forsirao protiv jačih reprezentacija iz razloga što bi Dedic i Memic (u tvojoj formaciji) bili primorani držati sami čitavu stranu. U slučaju probijanja protivnika po bokovima, dodjes u situaciju da imaš velike rupe sa strane oko 16terca i da se odbrana sa 3 razvlači maksimalno. Taj dodatni prostor će ti kvalitetne reprezentacije znati iskoristiti. Došli bi brzo u nezavidnu situaciju. 3-5-2 izgleda super na papiru što se tiče sredine i napada, ali je preopasno za odbranu. Kod nas je to u LN više ličilo na 5-3-2, a opet nismo bili u stanju čuvati mrežu jer nam je sredina terena bila pregažena kroz 90m.
Najbolje za nas je trenutno 442 protiv slabijih protivnika i 4-2-3-1 ili 4-5-1 (obavezno 4 u odbrani i gusta sredina) protiv najjačih reprezentacija.
Jbt hoćete 3-5-2 u utakmici kada bi Bajraktarević i Alajbegović mogli biti od najveće koristi.
Išao bi 4-4-2 Bajrak/Kerim i Džeko/Lukić. Ovo je savršena kombinacija za uvaljati gol iz prekida ili ubačaja.
Išao bi 4-4-2 Bajrak/Kerim i Džeko/Lukić. Ovo je savršena kombinacija za uvaljati gol iz prekida ili ubačaja.
-
FerdinandF
- Kontakt:
SAD je jedna od najjačih, najbržih repki na mundijalu. Jako dobra tehnika. Plus sudije. Barem su do aad sve to pokazali. Meni se čine kao teži prorivnik od Obale. Iako me ibala podsjeća na Nigeriju, a te afeičke reprezentacije su jače fizički troduplo. Minse ko djeca odbijamo od njih.
da mi bi znat kakav strucnjak drzi ovaj profil
-
Marokanci58
- Kontakt:
-
MiranGlasnic
- Kontakt:
-
19vendetta87
- Kontakt:
Protiv Amerike nam je kraj sigurno. Ljudi su daleko kvalitetnija reprezentacija od nase, a jos ce ih sudije sigurno pogurati, kao sto su protiv Australije.Sindikat12 je napisao/la: ↑20 jun 2026, 23:33Ma USA najbolja opcija mozemo se potuc sa njima a debelo ce nas podcijenuti…
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
-
Edincapitano
- Kontakt:
Dobar je ovaj forum.
Kanada nas ubila, nemamo pojma kako smo uzeli bod, Svicarska nas rasula i sad mi kao hocemo Ameriku koja je pojela svoju grupu jer se s njima moze igrati. Ali nije dobro, mozda sudije poguraju isto.
Kanada nas ubila, nemamo pojma kako smo uzeli bod, Svicarska nas rasula i sad mi kao hocemo Ameriku koja je pojela svoju grupu jer se s njima moze igrati. Ali nije dobro, mozda sudije poguraju isto.
Pa prelijepo iskstvo, igrati i knock out sa još jednim domaćinom SP-a. Pa šta bude neka bude! A siguran sam, i imam takav osjećaj da ova ekipa ako dođe u knock out, da smo mnogo kvalitetniji za taj sistem takmičenja!19vendetta87 je napisao/la: ↑21 jun 2026, 01:22Protiv Amerike nam je kraj sigurno. Ljudi su daleko kvalitetnija reprezentacija od nase, a jos ce ih sudije sigurno pogurati, kao sto su protiv Australije.Sindikat12 je napisao/la: ↑20 jun 2026, 23:33Ma USA najbolja opcija mozemo se potuc sa njima a debelo ce nas podcijenuti…
Ne znam što uopste dijelite tog paćenika sa par stotina kupljenih followera. 100% neki menadžerski paćenik ili neki jaran Anelovog babe, misli da će privuć pažnju a nikog ozbiljnog 1% ne boli qrac za time što piše. Kladio bih se da ima nalog ovdje na forumu i da mi je već blokiran.
Kad čitav stadion počne pjevat I am from Bosnia take me to America. I kad sta hoće idemo da igramo knock out fazu protiv Amerike, sve je to dubioza navuklaKarlMarx je napisao/la: ↑21 jun 2026, 01:27Pa prelijepo iskstvo, igrati i knock out sa još jednim domaćinom SP-a. Pa šta bude neka bude! A siguran sam, i imam takav osjećaj da ova ekipa ako dođe u knock out, da smo mnogo kvalitetniji za taj sistem takmičenja!19vendetta87 je napisao/la: ↑21 jun 2026, 01:22Protiv Amerike nam je kraj sigurno. Ljudi su daleko kvalitetnija reprezentacija od nase, a jos ce ih sudije sigurno pogurati, kao sto su protiv Australije.Sindikat12 je napisao/la: ↑20 jun 2026, 23:33Ma USA najbolja opcija mozemo se potuc sa njima a debelo ce nas podcijenuti…
Katar uzimamo aBd u to sam 99% uvjren.![]()
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], enobarca, General505, SanaBosna, Shevko i 72 gosta.