FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
Al gledaj ovih na klixu "budućnost kluba je pod velikim znakom pitanja"
Uvijek uz tebe i ti to dobro znaš!
Nesto mi govori da će sve izac i biti bolje nego sto kontamo.Cak će bit i vise od ocekivanog.
Pa zar nije pod velikim znakom pitanja sa slucajem da niko nista ne zna . Nije uopce bombanje nego je cinjenica .
Simpatizer najtrofejnijeg kluba u drzavi
Furam se na renana oliveiru ne smijem kod frizera ici
- Riquelme1921
- Kontakt:
Isto da sezona počinje za 3 dana a ne prozivka a liga tek za 50 dana..Šta sad ako mi imamo 5 dogovorenih POJAČANJA i trenera ali ganjamo nešto još kvalitetnije ako ispadne? Ne kontam vas fakat. Eto Zrinjski igra Europu, počinju im utakmice mnogo ranje nego nama, uređen klub pa danas tek predstavili trenera.
Grupa iznad svakog pojedinca.
Jest ali stimac je bio do kraja sezone. Savo je otisao 3 kola prije kraja sezone .Riquelme1921 je napisao/la: ↑20 jun 2026, 23:04Isto da sezona počinje za 3 dana a ne prozivka a liga tek za 50 dana..Šta sad ako mi imamo 5 dogovorenih POJAČANJA i trenera ali ganjamo nešto još kvalitetnije ako ispadne? Ne kontam vas fakat. Eto Zrinjski igra Europu, počinju im utakmice mnogo ranje nego nama, uređen klub pa danas tek predstavili trenera.
Simpatizer najtrofejnijeg kluba u drzavi
-
perodeformero
- Kontakt:
Daj ba pa nije niko glup, nisi podgrmeč. Tišina ovdje uvijek znači pušalgija u najavi
Upravo tako, ne znam što bi žurili bespotrebno, zna se ko će biti trener ima 3 sedmice, kakve veze ima hoce li biti predstavljen sutra ili u petakRiquelme1921 je napisao/la: ↑20 jun 2026, 23:04Isto da sezona počinje za 3 dana a ne prozivka a liga tek za 50 dana..Šta sad ako mi imamo 5 dogovorenih POJAČANJA i trenera ali ganjamo nešto još kvalitetnije ako ispadne? Ne kontam vas fakat. Eto Zrinjski igra Europu, počinju im utakmice mnogo ranje nego nama, uređen klub pa danas tek predstavili trenera.
Uvijek uz tebe i ti to dobro znaš!
- Riquelme1921
- Kontakt:
Koja je tvoja ideja? Da nisu možda dionice?perodeformero je napisao/la: ↑20 jun 2026, 23:12Daj ba pa nije niko glup, nisi podgrmeč. Tišina ovdje uvijek znači pušalgija u najavi
Grupa iznad svakog pojedinca.
Podgrmecu,volijo bi da budes na forumu u petak kad vidis igrace.Al znajuci tebe,pobjet ces ko mis u rupu,do prvog novog belaja kad ces da pomenes rajlovackog maga i da seres kako nista nevalja.perodeformero je napisao/la: ↑20 jun 2026, 23:12Daj ba pa nije niko glup, nisi podgrmeč. Tišina ovdje uvijek znači pušalgija u najavi
Brko iz druge galaksije!
Treba spremit masice i vode,da dozivamo u petak ove sto hoce da nas ubjede da se nista neradi.
Brko iz druge galaksije!
Nikke veze.Ceka se trener da dodje i onda ce ga predstavit.Trebo je prosle sedmice al kako su pripreme pomjerene sa 19 na 26 nije.
Ja sam davno reko da je Prelac trener.Nevjeruju mi.Nemoraju.Eto petka za cas.
Brko iz druge galaksije!
-
Manijakdokraja9
- Kontakt:
Sta bi s Slatom
-
HugoSancez
- Kontakt:
Nadam se brate da imas neku provjerenu informaciju. Cekamo lijepi petak.
Željezničar.
Sta li je ovaj Slato radio u klubu ovo vrijeme, skupljo ublehe i kanule 3 , 4 bogove plate. Boli njega..
- MisterBlue
- Kontakt:
Pa da može ublehaš napisati u CV-u da je nekada negdje bio direktor jer više nikad neće nigdje biti direktor(osim ako se ne učlani u neku stranku).
Nek preda na Arenu, eno traže komentatore.
Nek preda na Arenu, eno traže komentatore.
- WeekendOffender
- Kontakt:
Pticica mi opet rekla da se danas skusptinari uzujdurmali da preispitaju Saninov status... Ako nemamo alternative, a nemamo je očigledno evo par godina, pamet u glavu i ne letite na ove plaćene "pokrete otpora" koji ne znaju ni sta su sve za svog mandata "uradili"...
Trenutno korisnika/ca: Anpa, Zeljoo1921 i 32 gosta.