Sportski komentatori
Re: Sportski komentatori
Prvih pola sata je posvećenoi Edinu
Kakvi su klošari na čelu sa ovim Anđusom i ova njegova emisija što je objavila arena na yt prije par sati. Rektalni alpinista dobro je rahmetli Edin i rekao.
pohvale za momka što je na Areni radio prenos SAD-Paragvaj
za razliku od bh kolega s arene, ovaj je baš unio emocije
za razliku od bh kolega s arene, ovaj je baš unio emocije
BALL DON'T LIE
Vedad Šurković naš trenutno najbolji komentator.
Ljudi, na kojem vi kanali u Sarajevu gledate? Meni arena 1 i ftv kasne, telemach operater EON TV, ali se komšije u zgradi raduju 10 sekundi prije mene svaku utakmicu 
Gabela oprosti seee.
Ono sto Gabela radi je odron iskreno. Koliko lik crnjači i pametuje to nije humano. Kad sam cuo da preispituje intervenciju Vasilja kod prvog gola gdje je lik s 10 metara uhvatio volej je stvarno bilo previse... Nikad losiji komentator.
Glupa pitanja novinara i odgovori igrača:
Novinar: Sigurno da su vam Džeko i Kolašinac pričali kako je to bilo u Brazilu. Koliko vam to znači što su vam oni pričali iz svog iskustva. Hoće li vam pomoći kad ste čuli od njih kako je to bilo u Brazilu?
Gigović: Nisu nam ništa pričali.
Novinar: Utakmica protiv Katara je za nas finale kako se i očekivalo. I vi igrači ste sigurno i prije prvenstva računali da ćemo uzeti bod protiv Kanade, izgubiti protiv Švajcarske, uzeti tri boda protiv Katara?
Baždar: Ja se apsolutno ne mogu složiti sa vama. Mi smo se za svaku utakmicu pripremali kao da ćemo pobijediti.
Novinar: Sigurno da su vam Džeko i Kolašinac pričali kako je to bilo u Brazilu. Koliko vam to znači što su vam oni pričali iz svog iskustva. Hoće li vam pomoći kad ste čuli od njih kako je to bilo u Brazilu?
Gigović: Nisu nam ništa pričali.
Novinar: Utakmica protiv Katara je za nas finale kako se i očekivalo. I vi igrači ste sigurno i prije prvenstva računali da ćemo uzeti bod protiv Kanade, izgubiti protiv Švajcarske, uzeti tri boda protiv Katara?
Baždar: Ja se apsolutno ne mogu složiti sa vama. Mi smo se za svaku utakmicu pripremali kao da ćemo pobijediti.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.