Benjamin Tahirović

Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Re: Benjamin Tahirović

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 21 jun 2026, 09:49

nepobitna cinjenica je da smo na WC primili 5 golova u 2 utakmice, a NULA dok je Bendzi na terenu :mrgreen:
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Micron
Kontakt:

Post Postao/la Micron » 21 jun 2026, 10:21

ultrasstyle_tz je napisao/la:
21 jun 2026, 09:49
nepobitna cinjenica je da smo na WC primili 5 golova u 2 utakmice, a NULA dok je Bendzi na terenu :mrgreen:
A Kanada 90 min primljeni gol, i najlošija ocjena? :mrgreen:

Mada ja se tješim da on odradi sve što Sergej od njega očekuje te je to razlog zašto igra.

izdzezveubrazil
Kontakt:

Post Postao/la izdzezveubrazil » 21 jun 2026, 10:56

Micron je napisao/la:
21 jun 2026, 10:21

Mada ja se tješim da on odradi sve što Sergej od njega očekuje te je to razlog zašto igra.
Pa to je onda još gore :mrgreen:

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 21 jun 2026, 12:16

Micron je napisao/la:

Naravno da odradjuje ono sto se od njega traži, puno trke, presinga, zatvaranja prostora, discipline…to površni posmatraci ne vide. Niti jedan drugi veznjak ne bi mogao odgovoriti tom zadatku protiv jakih reprezentacija kada igramo u formaciji sa samo 2 veznjaka. Izmedju ostalog zato i steka ta pas igra.
Nadam se da ce popraviti i da ce biti hrabriji a ne samo na sigurno igrati.

Madal
Kontakt:

Post Postao/la Madal » 21 jun 2026, 12:22

hurem je napisao/la:
21 jun 2026, 12:16
Micron je napisao/la:

Naravno da odradjuje ono sto se od njega traži, puno trke, presinga, zatvaranja prostora, discipline…to površni posmatraci ne vide. Niti jedan drugi veznjak ne bi mogao odgovoriti tom zadatku protiv jakih reprezentacija kada igramo u formaciji sa samo 2 veznjaka. Izmedju ostalog zato i steka ta pas igra.
Sve to pada u vodu kad dobije loptu i da je Katicu koji proslijedi Vasilju koji je pod pritiskom nabije u aut i onda opet napad protivnika gdje opet Tahirovic trci da pokriva. Da je malo hrabriji mozda ne bi morao toliko ni trcati ni trositi se u defanzivi niti bi nasa odbrana bila u istoj mjeri opterecena.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 21 jun 2026, 12:50

Micron je napisao/la:

Ja ne vidim da on ista radi, tako da fkt ne kontam sta tacno ocekuje...da popuni broj da nas nije 10 na terenu? :D

Kako je odigro ove dvije, upitno je jel i to ispunio
=\_1921_/=

FerdinandF
Kontakt:

Post Postao/la FerdinandF » 21 jun 2026, 12:53

Do ove utakmice sam znao sjesti nakon tekme i pogledati je u miru ponovo, i vidjeti neke druge stvari.
Ovo sa Švicarskom je orvi put da ne mogu, jer mi taj dan to ni na pta nije ličilo, i prosto bi to muka bila ponovo glwdat.

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 21 jun 2026, 12:59

hurem je napisao/la:
Micron je napisao/la:

Tahirovic u odbrani trci u prazno, njegov doprinos ne postoji

Sto se tice doprinosa u napadu, tek tu ne postoji jer napad ni ne igra
=\_1921_/=

rossonero85
Kontakt:

Post Postao/la rossonero85 » 21 jun 2026, 13:04

Obično ne volim kada javnost napada i pljuje nekog našeg igrača, ali kada je u pitanju Tahirović... sve vas razumijem hahahahaha 😅

Frajer ne postoji na terenu, kao da svaku utakmicu od prve minute igramo s igračem manje. Trpimo ga evo već dvije godine, lik se u svakoj utakmici sakriva i bježi od lopte. Ne znam više ko ga gura i dokad će ga tolerisati u pm.

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 21 jun 2026, 13:16

invincible1921 je napisao/la:
21 jun 2026, 12:59
hurem je napisao/la:
Micron je napisao/la:

To sto ti drugačije posmatras fudbal je tvoja stvar i sasvim ok.
Tahirovic sigurno ne trci u prazno. Tahirovic skoro pa odlično odradjuje svoj zadatak kada je u pitanju disciplina, pritisak, pokrivanje prostora i čuvanje 16-erca. Koliko su nam to protivnici napravili prilika kroz sredinu i pasom iza ledja Tahirovicu ili Sunjicu.
Recimo u onoj situaciji da su na mjestu Bašića bili Sunjic ili Tahirovic, mi ne bismo primili onaj prvi gol protiv Švicaraca. Bašić je bio toliko statičan da mu se igrač u mili sekundi prišunjao iza ledja, dosao ispred njega i zabio volej.
Vi ne vidite koliko Tahirovic trci izmedju dva 16-erca. Vise čak i od Sunjica, a kamoli Bašića ili Hadziahmetovica.

Istina je da steka pas igra kod njega i da mu nedostaje hrabrosti u zadnjih nekoliko utakmica. Ali problem i jeste sto vi vidite samo pas igru, a ostalo nista.
Protiv Kanade i Svivarske i jačih ekipa, ako igramo s dva veznjaka, Tahirovic ima prednost u odnosu na Bašića i Amira, a pogotovo Gigovica ma kako to zvučalo.
Protiv ekipe tipa Katar, dao bih prednost Basicu u odnosu na Tahirovica.
Sve ima svoje zašto.
A opet naglašavam, volio bih i ja da Tahirovic bude hrabriji u pas igri.

zeljovolimte
Kontakt:

Post Postao/la zeljovolimte » 21 jun 2026, 13:22

Ne seri hureme zivota ti. Ezo ne vidi u Bronbiju, Romi, Ajaxu.. samo ti vidis.

Jel vi namjerni trolate, zadrzavate temu aktivnom ili sta vec.

Uzasan zadnji vezni sa 20ak pokusaja dodaavanja tokom utakmice.

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 21 jun 2026, 13:32

Tahirovic se jedino odlično skriva od lopte. Što su vidjeli i stručnjaci u Ajaxu i u Danskoj. Ili i oni površno prate fudbal ?

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 21 jun 2026, 13:35

hurem je napisao/la:
21 jun 2026, 13:16
invincible1921 je napisao/la:
21 jun 2026, 12:59
hurem je napisao/la:

To sto ti drugačije posmatras fudbal je tvoja stvar i sasvim ok.
Tahirovic sigurno ne trci u prazno. Tahirovic skoro pa odlično odradjuje svoj zadatak kada je u pitanju disciplina, pritisak, pokrivanje prostora i čuvanje 16-erca. Koliko su nam to protivnici napravili prilika kroz sredinu i pasom iza ledja Tahirovicu ili Sunjicu.
Recimo u onoj situaciji da su na mjestu Bašića bili Sunjic ili Tahirovic, mi ne bismo primili onaj prvi gol protiv Švicaraca. Bašić je bio toliko statičan da mu se igrač u mili sekundi prišunjao iza ledja, dosao ispred njega i zabio volej.
Vi ne vidite koliko Tahirovic trci izmedju dva 16-erca. Vise čak i od Sunjica, a kamoli Bašića ili Hadziahmetovica.

Istina je da steka pas igra kod njega i da mu nedostaje hrabrosti u zadnjih nekoliko utakmica. Ali problem i jeste sto vi vidite samo pas igru, a ostalo nista.
Protiv Kanade i Svivarske i jačih ekipa, ako igramo s dva veznjaka, Tahirovic ima prednost u odnosu na Bašića i Amira, a pogotovo Gigovica ma kako to zvučalo.
Protiv ekipe tipa Katar, dao bih prednost Basicu u odnosu na Tahirovica.
Sve ima svoje zašto.
A opet naglašavam, volio bih i ja da Tahirovic bude hrabriji u pas igri.
Evo nek ja nisam strucam...al gdje da sam pogledao analize da je neko radio, zakljucak je svima isti

Covjek ne postoji na terenu, trci u prazno u odbrani i krije se u napadu od lopte..ako je i dobije ide pas nazad

Lik nam unisti i ono malo potentnosti prema naprijed sto nam se otovori kad osovjimo loptu ...pa da je kante u odbrani moglo bi se diskutovati dal treba stalno igrat

Ti brate ufatio nekih 3/4 situacije i kak vauu da je bio neko drugi primili bi go...ja cu ti ih nac sad 10 gdje je ocajno reagovao i uvalio nas u probleme u odbrani..znas zasto? Zato sto kao sto rekoh TRCI U PRAZNO...to ako se potrefi tu i tamo da se nadje blizu lopte pa i nesto odreaguje, nije nikalav doprinos nego "hajd alija da je vise vojske"

Ako cemo o situacijama, sve i da je ubio u odbrani, a nije...protiv svice prvo onaj volej promasi, onda mu covjek uze loptu kao djetetu u kontri kad je dzeko dobio zuti...sjecam se takodjer dvije odlicne kontre kerim i memic otisli naprijed, dedic se otvara u sredinu...TAHIROVIC JE VRATI nazad

Suma sumarum...lik ne postoji na terenu
=\_1921_/=

edin139
Kontakt:

Post Postao/la edin139 » 21 jun 2026, 13:58

Koja je ovo štetočina
Najgore je što je izgleda mnogim reprezentativcima počelo ići na q... forsiranje dotičnog.
Samo je pitanje vremena kada će nam njegovo forsiranje od strane barbareza uništiti atmosferu, ako već nije.

baboedindzeko09
Kontakt:

Post Postao/la baboedindzeko09 » 21 jun 2026, 14:28

Čovjek kao veznjak ima 2 progresivna pasa za 60 i nešto minuta. DVA, a ovaj ga i dalje brani. Štoper Cape Verdea protiv Španije je imao više progresivnih pasova a branili se sto minuta.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE

emir_

Post Postao/la emir_ » 21 jun 2026, 14:38

zeljovolimte je napisao/la:
21 jun 2026, 13:22

Ajax je na njemu izgubio milione. A oni to bas je podnose lahko.
Benjo nema tehniku i pas igru sto je uslov za ovu poziciju. Obzirom na visinu, bolje da proba štopera.
4-IN-A-ROW

ErosViverosViv
Kontakt:

Post Postao/la ErosViverosViv » 21 jun 2026, 15:07

emir_ je napisao/la:
21 jun 2026, 14:38
zeljovolimte je napisao/la:
21 jun 2026, 13:22

Ajax je na njemu izgubio milione. A oni to bas je podnose lahko.
Benjo nema tehniku i pas igru sto je uslov za ovu poziciju. Obzirom na visinu, bolje da proba štopera.
Nema gradju za stopera, nevidljiv u duelima, pasovi kroz sredinu mu nisu kriticni nego nepostojeci, nema frajer nista. Ne znam kakav je na golu.

babino
Kontakt:

Post Postao/la babino » 21 jun 2026, 15:09

moze li neko izvuci scenu nekad na pocetku tekme kad se brat zaleti kao sivonja 'kofol' da pomaze napadacima kod presinga a ljudi iz 2 dodavanja nas probise i ostade brisan prostor a bendzi kaska odzada nazad...

ako je to ta trka i zadaci o kojima nas hurem skoluje, onda ok:-)

lik je realno duh na terenu, zayebo je i cimirota i nikom realnom nije jasno ovoliko forsiranje. Nista drugo do branjenje svoje teze da u njemu vidi buducu svjetsku klasu...samo sto rece jucer neko, ne znam kome ce se prije ukazati, barbi ili nuri bazdulj-hubijar:-)

FerdinandF
Kontakt:

Post Postao/la FerdinandF » 21 jun 2026, 15:57

Ima li ko snimak promašaja. Ili da kaze koja je minuta to bila?

BosPos
Kontakt:

Post Postao/la BosPos » 21 jun 2026, 18:25

Sto vise vremena prodje od utakmice tako i pojedini pocnu se javljat da ukazu na neke fantomske pozitivne karakterisike doticnog. Nikad slabiji CM nije igrao za repku sa obzirom na koliko je utakmica odigrao ali eto odgovara zadatku. Covjek koji je izgubio mjesto u prosjecnom Broendbiyu. Jebote ispast ce da je odlicno odigrao tokom SPa a lik se sastavit sa loptom nemoze.

I sto neko rece, ti koji ga podrzavaju vecinom to rade ne radi Tahirovic vec da podrze Barbareza. Isto kao da kriticari Tahirovica vecinom tjeraju Barbareza sto nema veze sa vezom.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], Jurica95, kouadio, Mataruge, MiranGlasnic, Proximic, Shevko, tuzlanskinacin i 62 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []