RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
Ako moze neko da odgovori koji je razlog potpunog pada RA. Primjer na domacim utakmicama Veleza skoro da nema nikoga iza gola, navijanje katastrofalno. O gostujucim utakmicama suvisno je i govoriti obzirom da skoro i nema nikakvih odlazaka na gostovanja. Nekeda smo bili respektabila navijacka grupa u cijelom regionu, a sada nam i Skripari mogu biti primjer navijacke grupe. Nazalost!!! Npr. na utakmicama Zelje, Sarajeva, Celika itd. vise je navijaca nego simpatizera na tribini,a kod nas ako iko dode, dodje onda 50tak djece. Zasto???!!!
A brate kad se sjetim.
Najbolje navijacko iskustvo,ovo je neponovljivo,o koreografije do navijanja
[youtube][/youtube]
Najbolje navijacko iskustvo,ovo je neponovljivo,o koreografije do navijanja
[youtube][/youtube]
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Bujrum protiv Drine svi, k'o da neko nekome brani.
Jok, lakše englesku ligu gledati preko TV-a.
Jok, lakše englesku ligu gledati preko TV-a.
Who dares, wins !
A i to sto kazes 
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Pravda za Prknovčiće!
- Titova-Juga
- Kontakt:
Samo da pohvalim upis od clana iznad sebe, sve je u biti rekao od do kako i jeste.
Ne trebamo se mi nikome vise dokazivati kao navijacka skupina, mi smo to vec davno odradili.
Bas kao sto kaze, pitao bih ja i Manijake i Horde ali i ostale da im je klub u kur=cu zadnjih cvajncik godina i da im je stanje kakvo je u nas, pogotovo sto se stadiona tice ali i svega ostalog.
Ne trebamo se mi nikome vise dokazivati kao navijacka skupina, mi smo to vec davno odradili.
Bas kao sto kaze, pitao bih ja i Manijake i Horde ali i ostale da im je klub u kur=cu zadnjih cvajncik godina i da im je stanje kakvo je u nas, pogotovo sto se stadiona tice ali i svega ostalog.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
Nije da bi sada imali redovno 5000 po tekmi ni da je stadion u centru li ipak se mora prizanti ovi Vrapcici nas ubijaju u pojam ...
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
- Titova-Juga
- Kontakt:
kimbo je napisao/la:Nije da bi sada imali redovno 5000 po tekmi ni da je stadion u centru li ipak se mora prizanti ovi Vrapcici nas ubijaju u pojam ...
Naravno da ne bih, ali sigurno ne bi bilo ni ovakoo mizerna posjeta, bez obzira na rezultatsku krizu vec godinama i rasulo u klubu.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
Mrdnite malo od kuce , dodjite na utakmice ako vam je stalo do Veleza !
Kolko sam ja puta pjeske otisao do Vrapcica , vaznija vam je engleska liga nego VELEZ !
Cast pojedinicima koji vode RA i koji se bore za Velez .. i ostaloj raji koja daje podrsku Velezu koji bi dosli na utakmicu da je stadion u Kanadi..
Kolko sam ja puta pjeske otisao do Vrapcica , vaznija vam je engleska liga nego VELEZ !
Cast pojedinicima koji vode RA i koji se bore za Velez .. i ostaloj raji koja daje podrsku Velezu koji bi dosli na utakmicu da je stadion u Kanadi..
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !
- Titova-Juga
- Kontakt:
ANTIFA ! je napisao/la:Mrdnite malo od kuce , dodjite na utakmice ako vam je stalo do Veleza !
Kolko sam ja puta pjeske otisao do Vrapcica
Svi smo mi, kladim se, i vjerujem u to bez premca barem 3 puta pjesacili do stadiona radi Rodjenih, ali raji je pun k laznih obecanja i kluba koji se svake sezone bori za opstanak, koji nema plana za sljedecih 3 mjeseca a kamoli 3 godine. Kojeg su vodili i vode najveci lopovi u gradu i drzavi, itd, itd.... Pun je raji k... toga!
Sad ces ti vjerovatno odgovorit, bez obzira, nije nase da se pitamo kako stoji klub, trebamo biti tu i navijati za isti, ali brate... nije raja vesla sisala. Reci mi jednu navijacku skupinu koja je vise para dala za svoj klub od nas, koliko samo donacija, koliko crvenih noci. Ne moze tako klub opstati svake godine, zivjeci na veresiju... FUJ!
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
Da su i sarajevo i željo, pa i drugi doživjeli sudbinu veleža, nigdje ih ne bi bilo, realno, nek priznaju. Dalje, nemojte se sekirati, velež je uvijek imao dosta navijača izvan mostara i imat će, pa ko dolazi na grbavici i na koševu nego navijači iz sarajeva, ilidže itd. teško je očekivati da npr. navijači veleža iz sarajeva dođu u vrapčiće i da ga gledaju, to je skupa zabava, ali zato kad gostuje ovdje, ljudi redovno idu, zato nemojte se sekirati ima ljudi koji redovno prate klub izvan mostara...ne znam hoćeli ikad neki navijač veleža iz npr. hadžića, ako ih tamo ima otići u vrapčiće i gledati veleža, e to je već pitanje, ali ljudi vole klub i prate koliko mogu...
Znači navršilo se 30 godina od osvajanja prvog kupa maršala tita 1981. u beogradu, čestitke za ovaj jubilej
VELEŽ: Marić (kap.), Kalajdžić, Mičić, Ledić, Matijević, Đurasović, Okuka (1 gol), Slišković, Halilhodžić (2 gola), Međedović i Skočajić, te Vukoje i Mulahasnović. Trener: Miloš Milutinović..
Znate li gdje je ovaj mulahasanović?
VELEŽ: Marić (kap.), Kalajdžić, Mičić, Ledić, Matijević, Đurasović, Okuka (1 gol), Slišković, Halilhodžić (2 gola), Međedović i Skočajić, te Vukoje i Mulahasnović. Trener: Miloš Milutinović..
- bordo_Sarajevo
- Kontakt:
Rodjeni, sretno danas !!
Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
Iskrene čestitke sa moje strane. Nadam se da ćete i ubuduće osvojiti titulu prvaka Kupa, barem to bio KUP BiH.AlemC85 je napisao/la:Znači navršilo se 30 godina od osvajanja prvog kupa maršala tita 1981. u beogradu, čestitke za ovaj jubilej
Still learning...
Kakva je to bila utakmica i atmosfera na Marakani ( ja misli da se na tom stadionu igralo finale ? ) . Sve plavo i crveno, ali eto, Velež je bio bolji za jedan pogodak i zasluženo osvojio Kup. A gdje su sada takve utakmiceAlemC85 je napisao/la:Znači navršilo se 30 godina od osvajanja prvog kupa maršala tita 1981. u beogradu, čestitke za ovaj jubilej
Nikad više onaj fudbal i život, ovo je danas patnja i tiho umiranje bosne, žalosno, gdje smo kod boga zgriješili, pa nam se ovo dešava...
- molotovljev
BEZ PREDAJEAlemC85 je napisao/la:Nikad više onaj fudbal i život, ovo je danas patnja i tiho umiranje bosne, žalosno, gdje smo kod boga zgriješili, pa nam se ovo dešava...
F.K.SARAJEVO
tay bi tim razvaljivo ovu liguOmar500 je napisao/la:Kakva je to bila utakmica i atmosfera na Marakani ( ja misli da se na tom stadionu igralo finale ? ) . Sve plavo i crveno, ali eto, Velež je bio bolji za jedan pogodak i zasluženo osvojio Kup. A gdje su sada takve utakmiceAlemC85 je napisao/la:Znači navršilo se 30 godina od osvajanja prvog kupa maršala tita 1981. u beogradu, čestitke za ovaj jubilej
ja mislim da se finale kupa uvijek igralo na stadionu JNA
srecno rodjenima
Sa juga pjesma cuje se
sve se trese ori se
CELIK sampion CELIK sampion
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
crno crvena boja najdraza
svih zenicana
SAMO CELIK
sve se trese ori se
CELIK sampion CELIK sampion
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
crno crvena boja najdraza
svih zenicana
SAMO CELIK
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.