FC Barcelona

Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Dokle će ekipa dogurati u Ligi prvaka ove sezone?

Anketa je završila: 27 feb 2026, 23:24.

Osmina finala
6
21%
Četvrtfinale
10
36%
Polufinale
2
7%
Finale
1
4%
Osvajaju Ligu prvaka
9
32%

Ukupno glasova: 28

Lavcina
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la Lavcina » 21 jun 2026, 17:30

Da smo pametni pa sad prodati Raphinhu za 80mil€. Ali ko da gledam zbog navijača se nece prodati i za koju sezonu ode besplatno. Pa cemo se opet upitati kako to mogu kupovati Bayern, PSG, Liverpool ali mi ne? Eto tu je razlog.

Mada kakva nam je transfer politika bolji smo kad nemamo para. Za yebenog Gordona das 80mil€. Natezes se oko Alvareza vjerovatno za cifru od 120-150mil€. A iskreno nije on ta prevaga na terenu. Isporucit ce on dobru statistiku (kako i ne bi kad te Pedri i Yamal hrane loptama). Ali nije takav igrac vrijedan toliko.
Jedino gora solucija od bacanja toliko para na Alvareza, ce biti ta, da ce se cijelo ljeto natezati sa Atletikom i na kraju nece dovesti ni Alvareza ni nekog drugog napadaca. Ostacemo na glavnom napadacu zvanom Ferran Torres. E jedino je to gora solucija.
A da imamo normalnog sportskog direktora koji zna prepoznati potencial igraca pa, da ga dovede za jedno 50-60mil€ i imas napadaca za iducih 10 godina. I pustis ova natezanja sa ciganima.

xaviesta
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la xaviesta » 21 jun 2026, 18:24

Ma ja, da je igrati fudbal managera pa prepoznati napadaca od 50 miliona. Bayern ubo sa Oliseom pa bi sad svi za te pare, uboli smo i mi s Pedrijem doveli ga za milion, da je sportskog direktora što takve nalazi.
Don't hate what you don't understand.

Odgovori

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []