Premijer liga BiH - aktuelno
- Threeplanetrees
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Ma ja standardna priča ako vas je **** šupak od čovjeka šutaju ga u fudbalskoj BL , a sa Ibrom i slabašnim rosterom izbori evropu. I napisao sam ti za Milaka i ovog malog iz Slobode što smo doveli. Kakve tri godine 1+1 za početak zavit će vas u crno mali sa lastinim gnjezdom na glavi 
Ibro je izborio Evropu, Maletic mozda moze da postavlja cunjeve na treningu. Ne mislis valjda da je on zasluzan i zaThreeplanetrees je napisao/la: ↑21 jun 2026, 13:47Ma ja standardna priča ako vas je **** šupak od čovjeka šutaju ga u fudbalskoj BL , a sa Ibrom i slabašnim rosterom izbori evropu. I napisao sam ti za Milaka i ovog malog iz Slobode što smo doveli. Kakve tri godine 1+1 za početak zavit će vas u crno mali![]()
sta.
3 godine je tvoja izjava, da uskoro sara za vas.
- Threeplanetrees
Kako nije Darko je stručni štab i više on radi sa igračima nego Ibro. I ne sjećam se svojih trolanja ložim sve i svakoga pa se iznenadim kada mi neki kopač postova izvuče neštoVorovus je napisao/la: ↑21 jun 2026, 13:52Ibro je izborio Evropu, Maletic mozda moze da postavlja cunjeve na treningu. Ne mislis valjda da je on zasluzan i zaThreeplanetrees je napisao/la: ↑21 jun 2026, 13:47Ma ja standardna priča ako vas je **** šupak od čovjeka šutaju ga u fudbalskoj BL , a sa Ibrom i slabašnim rosterom izbori evropu. I napisao sam ti za Milaka i ovog malog iz Slobode što smo doveli. Kakve tri godine 1+1 za početak zavit će vas u crno mali![]()
sta.
3 godine je tvoja izjava, da uskoro sara za vas.![]()
-
ludilompredozirani
- Kontakt:
Ti si 100% glavni **** u SarajevuNoProfit je napisao/la: ↑21 jun 2026, 11:42Gej paradu imaju i London, Berlin, Varšava, Lisabon, Beograd, Zagreb, Kopenhagen, Štokolm itd. itd.ludilompredozirani je napisao/la: ↑21 jun 2026, 11:39Puca me kompleks sto u svom gradu nemam gey paraduNoProfit je napisao/la: ↑21 jun 2026, 11:35
Kakav argument
Zastava je, kao što vidiš, oduzeta i zapaljena na tvoju veliku žalost. Stvarno je mučno i pomalo žalosno čitati koliko vas pucaju kompleksi i koliko jedva čekate neku ružnu vijest o Sarajevu, glavnom, najvećem i najljepšem gradu Bosne i Hercegovine.
Saraj'vo je glavni grad, vi ste ku.rac.
Majmune
Realno, Zenica je baš metropola za sve navedene.
Puca te kompleks jer je Sarajevo glavni grad, a vi ste, pogađaš...
Nemate gej paradu jedino zbog toga što niko i ne želi da je održi u toj vukojebini.![]()
Skoro je to neko iskopao kad je Milak dosao pa sam zapamtio. Ako se ne varam Kontrasvih i Combatente.Threeplanetrees je napisao/la: ↑21 jun 2026, 13:57Kako nije Darko je stručni štab i više on radi sa igračima nego Ibro. I ne sjećam se svojih trolanja ložim sve i svakoga pa se iznenadim kada mi neki kopač postova izvuče neštoVorovus je napisao/la: ↑21 jun 2026, 13:52Ibro je izborio Evropu, Maletic mozda moze da postavlja cunjeve na treningu. Ne mislis valjda da je on zasluzan i zaThreeplanetrees je napisao/la: ↑21 jun 2026, 13:47Ma ja standardna priča ako vas je **** šupak od čovjeka šutaju ga u fudbalskoj BL , a sa Ibrom i slabašnim rosterom izbori evropu. I napisao sam ti za Milaka i ovog malog iz Slobode što smo doveli. Kakve tri godine 1+1 za početak zavit će vas u crno mali![]()
sta.
3 godine je tvoja izjava, da uskoro sara za vas.![]()
![]()
- Threeplanetrees
Može se meni iskopati puno toga jer 99% vremena trolam, ložim i ujedam. Iskusniji su puno ravnodušniji i oprezniji tako da je moguće da su ova dvojica zbog slabašne inteligencije
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
- svrakino1921
- Kontakt:
Threeplanetrees je napisao/la: ↑21 jun 2026, 12:41svrakino1921 je napisao/la: ↑28 maj 2026, 21:48
Hvala
Zna @NoDi - zna ubost mladog igrača mora mu se priznat![]()
Ovo je tvoja info bila
Koji si ti mutikaša
Čuj Abidović
-
Helemnejse
- Kontakt:
Uzeli su vam i harem laksica, juzni logor uzet ce i sjeverni
-
Marokanci58
- Kontakt:
A to nije tvoje jel jeb.em li ti Sebilj bezobrazni šibicarskiHelemnejse je napisao/la: ↑21 jun 2026, 16:22Uzeli su vam i harem laksica, juzni logor uzet ce i sjeverni
BRATSTVO GRAČANiCA
-
Helemnejse
- Kontakt:
Nije ja sto sam odbranio, to i ogradio i kucu napravio. Vi se borite dolje
- Threeplanetrees
Jao u Rakowa objave 19:21 i oni ih ismijavaju 
Milion maraka mmmm
Milion maraka mmmm
Nisi ti ništa odbranio,nego nije bio interes politike da ti uzmu taj komad zemlje.. Sjeverni logor je begovska zemlja i postoje legalni nasljednici porodice Abaza.Fazon je samo sto njihovo zemljište procijenjeno na milijardu i 100 miliona... I kao takvo pokušava se oteti.. Taj sudski proces i dalje traje... Mnogi su džaba poginuli misleći da su nesto odbranili i zauzeli,na kraju politika isrctala granice poslije rata.. i to je jedina istina.. Tako ti je bilo u Sarajevu i sa Grbavicom i sa Dobrinjom,rijesilo se tek poslije rata..Helemnejse je napisao/la: ↑21 jun 2026, 16:27Nije ja sto sam odbranio, to i ogradio i kucu napravio. Vi se borite dolje
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
-
Helemnejse
- Kontakt:
Moje niko nije dao, vidi sanac Hrasno Brdo. Cim napadnete dajdze žestoko prvi cu vam pomoci, a ne ko picke se povlacite i dajete im pozorište na laksica da praverishovski je napisao/la: ↑21 jun 2026, 18:44Nisi ti ništa odbranio,nego nije bio interes politike da ti uzmu taj komad zemlje.. Sjeverni logor je begovska zemlja i postoje legalni nasljednici porodice Abaza.Fazon je samo sto njihovo zemljište procijenjeno na milijardu i 100 miliona... I kao takvo pokušava se oteti.. Taj sudski proces i dalje traje... Mnogi su džaba poginuli misleći da su nesto odbranili i zauzeli,na kraju politika isrctala granice poslije rata.. i to je jedina istina.. Tako ti je bilo u Sarajevu i sa Grbavicom i sa Dobrinjom,rijesilo se tek poslije rata..Helemnejse je napisao/la: ↑21 jun 2026, 16:27Nije ja sto sam odbranio, to i ogradio i kucu napravio. Vi se borite dolje
- Combattente87
- Kontakt:
Miran budi !Threeplanetrees je napisao/la: ↑21 jun 2026, 14:09Može se meni iskopati puno toga jer 99% vremena trolam, ložim i ujedam. Iskusniji su puno ravnodušniji i oprezniji tako da je moguće da su ova dvojica zbog slabašne inteligencije![]()
On nekog trola
BORAC U SRCU VRBAS U VENAMA !
- Threeplanetrees
Koliko je Zeljo veliki da vas sve hrani, rekordne prodaje fks, veleza i borca su igraci koji su dosli iz ZeljeThreeplanetrees je napisao/la: ↑21 jun 2026, 18:41Jao u Rakowa objave 19:21 i oni ih ismijavaju
Milion maraka mmmm![]()
Velik si Zeljo, svi ste vi nasa mala djeca
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Trenutno korisnika/ca: ludilompredozirani, Resolute i 14 gostiju.