FK Rudar Prijedor
Re: FK Rudar Prijedor
e je*i ga sad na koju repku mislim, valjda na repku BIH a ne Afganistana! ja te lijepo pitam kakva je situacija oko toga jer me zanima ide li nabolje,a ti me handriš!!!
sa Bosnom tugujem, Bosni se radujem
Bosna je život, života mog
Bosno ti si šampion.........
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
e svaka cast onome ko je pravio maketu, talentovan je. pravo lijep stadion. mada bi bio jos ljepsi bez atletskih staza ali eto....
sad samo da se pronadje izvor nafte ili rudnik zlata negdje u blizini pa ce poceti i gradnja
sad samo da se pronadje izvor nafte ili rudnik zlata negdje u blizini pa ce poceti i gradnja

calcio je napisao/la:e svaka cast onome ko je pravio maketu, talentovan je. pravo lijep stadion. mada bi bio jos ljepsi bez atletskih staza ali eto....

- Приједорчанин
- Kontakt:
Pa ako mislis na BiH repku onda ti jasno bez ikakvog suzdrzanja mogu reci NE!!!Ne gledaju se tekme Bih repke u Prijedoru...a je-be mi se za BL,sto oni u kaficima prebacuju na BHT,iako ne vjerujem da je tako,ali dobro....Dodjite u sad dok traje EP/U20,da vidite kakvo je stanje u kaficima dok igra SRBIJA!mahalas je napisao/la:e je*i ga sad na koju repku mislim, valjda na repku BIH a ne Afganistana! ja te lijepo pitam kakva je situacija oko toga jer me zanima ide li nabolje,a ti me handriš!!!
$ " ?,% је $ ",све је готово," $,? - $ ?!!!
- Приједорчанин
- Kontakt:
Kao sto smo i mislili od ovog stadiona sa makete nema nista.
Mozda za 10-15 godina...
Stadion ce biti ovakav...
U Prijedoru počela rekonstrukcija Gradskog stadiona
Datum: 18.06.2009 21:00
Autor: Snežana Tasić
PRIJEDOR - Uz pomoć Opštine Prijedor i brojnih prijatelja juče je počela rekonstrukcija Gradskog stadiona na Sani, da bi Fudbalski klub Rudar Prijedor stekao uslove za takmičenje u Premijer ligi BiH.
Stručni saradnik za sport u Opštini Prijedor Zdravko Ostojić juče je potvrdio da je počela prva faza rekonstrukcije tribina Gradskog stadiona, čija je vrijednost 300.000 maraka.
- Sredstva će u ovoj prvoj fazi rekonstrukcije većim dijelom obezbijediti opština Prijedor, tako što će se predvidjeti nova buyetska stavka - Gradski stadion, a očekuje se i pomoć mnogobrojnih ljubitelja sporta, posebno fudbala i prijedorskih "plavo-žutih" - rekao je Ostojić.
On je potvrdio da su radovi počeli na rekonstrukciji centralne tribine, tako što će biti postavljena montažna tribina sa 1.500 mjesta za sjedenje, uređena vip loža, svlačionice za igrače, kupatila i prostorije za sudije i delegate, kao i prolaz za igrače do terena.
Predsjednik Skupštine FK Rudar Prijedor Božo Grbić je potvrdio da su četiri prijedorska građevinska preduzeća "Niskogradnja", "Mozaik", "Unijat" i "Gradinvest" juče uvedeni u posao i da su radovi već počeli.
- U ovoj prvoj fazi planirano je da se dijelom za stajanje prilagodi i istočna tribina, mada će o njenom sređivanju biti govora kasnije - rekao je Grbić.
On je potvrdio da je završetak radova planiran za 20. jul, da će pomoć ovom prijedorskom premijerligašu pružiti donatori, prijatelji kluba, a očekuje se i razumijevanje izvođača radova.
- Nadamo se da ćemo zajedničkim snagama uspjeti da radove završimo na vrijeme te da će Komisija za sertifikaciju stadiona FS BiH verifikovati da je ovaj objekat spreman da ugosti fudbalske klubove iz Premijer lige BiH. Nadamo se da ćemo već prvu utakmicu u Premijer ligi BiH igrati na svom terenu, pred domaćom publikom - rekao je Grbić.
Prema Grbićevim riječima, u drugoj fazi najvjerovatnije sljedeće godine nastaviće se radovi na rekonstrukciji Gradskog stadiona, tako što će biti izgrađena i istočna tribina, na kojoj će biti obezbijeđeno još dodatnih 1.500 mjesta za sjedenje.
Niko nije tražio ispisnicu
Kada je u pitanju igrački kadar za novu sezonu, u klubu još uvijek niko nije zatražio ispisnicu:
- Za sada niko od igrača nije zatražio papire i u toku su razgovori sa njima da bi zadržali sve raspoložive snage. Naravno, pokušaćemo u granicama finansijskih mogućnosti i da se pojačamo. Šef stručnog štaba Darko Nestorović zakazao je prozivku za 25. jun, kada će početi pripreme - rekao je direktor kluba Mladen Zgonjanin.

Stadion ce biti ovakav...
U Prijedoru počela rekonstrukcija Gradskog stadiona
Datum: 18.06.2009 21:00
Autor: Snežana Tasić
PRIJEDOR - Uz pomoć Opštine Prijedor i brojnih prijatelja juče je počela rekonstrukcija Gradskog stadiona na Sani, da bi Fudbalski klub Rudar Prijedor stekao uslove za takmičenje u Premijer ligi BiH.
Stručni saradnik za sport u Opštini Prijedor Zdravko Ostojić juče je potvrdio da je počela prva faza rekonstrukcije tribina Gradskog stadiona, čija je vrijednost 300.000 maraka.
- Sredstva će u ovoj prvoj fazi rekonstrukcije većim dijelom obezbijediti opština Prijedor, tako što će se predvidjeti nova buyetska stavka - Gradski stadion, a očekuje se i pomoć mnogobrojnih ljubitelja sporta, posebno fudbala i prijedorskih "plavo-žutih" - rekao je Ostojić.
On je potvrdio da su radovi počeli na rekonstrukciji centralne tribine, tako što će biti postavljena montažna tribina sa 1.500 mjesta za sjedenje, uređena vip loža, svlačionice za igrače, kupatila i prostorije za sudije i delegate, kao i prolaz za igrače do terena.
Predsjednik Skupštine FK Rudar Prijedor Božo Grbić je potvrdio da su četiri prijedorska građevinska preduzeća "Niskogradnja", "Mozaik", "Unijat" i "Gradinvest" juče uvedeni u posao i da su radovi već počeli.
- U ovoj prvoj fazi planirano je da se dijelom za stajanje prilagodi i istočna tribina, mada će o njenom sređivanju biti govora kasnije - rekao je Grbić.
On je potvrdio da je završetak radova planiran za 20. jul, da će pomoć ovom prijedorskom premijerligašu pružiti donatori, prijatelji kluba, a očekuje se i razumijevanje izvođača radova.
- Nadamo se da ćemo zajedničkim snagama uspjeti da radove završimo na vrijeme te da će Komisija za sertifikaciju stadiona FS BiH verifikovati da je ovaj objekat spreman da ugosti fudbalske klubove iz Premijer lige BiH. Nadamo se da ćemo već prvu utakmicu u Premijer ligi BiH igrati na svom terenu, pred domaćom publikom - rekao je Grbić.
Prema Grbićevim riječima, u drugoj fazi najvjerovatnije sljedeće godine nastaviće se radovi na rekonstrukciji Gradskog stadiona, tako što će biti izgrađena i istočna tribina, na kojoj će biti obezbijeđeno još dodatnih 1.500 mjesta za sjedenje.
Niko nije tražio ispisnicu
Kada je u pitanju igrački kadar za novu sezonu, u klubu još uvijek niko nije zatražio ispisnicu:
- Za sada niko od igrača nije zatražio papire i u toku su razgovori sa njima da bi zadržali sve raspoložive snage. Naravno, pokušaćemo u granicama finansijskih mogućnosti i da se pojačamo. Šef stručnog štaba Darko Nestorović zakazao je prozivku za 25. jun, kada će početi pripreme - rekao je direktor kluba Mladen Zgonjanin.
ok. mahalac, dobio si odgovor na pitanje.
tema je FK Rudar Prijedor i sasvim lijepo je funkcionisala. nadam se da će i nastaviti.
tema je FK Rudar Prijedor i sasvim lijepo je funkcionisala. nadam se da će i nastaviti.
ok. shvatio sam necu vise o tome. iako nikad necu moci shvatiti da covjek umjesto zemlje u kojoj je rodjen i odrastao moze navijati za drugu. To je da sjedes i places. Samo toliko.............
- Приједорчанин
- Kontakt:
$ - $ $ $ " су ове $ на сјајан " ? ? " Прве ? ? & - $ " за прву сезону ? " $ на " у " ? ".
% ¥ % $ " " у 18 ¥ " " " $ се у $ " & " овог $ & " се " ".
- $ не ' у ? " " са " ' ? овај успјех, ? " у $ " Управе на ? са $ ? " не " " остајао у $. Оно % ' " & $ је & $ на " $ $ " у ' ' " је $ $ " $ старта првенства, јер - ' " ' ? $ $ & " $ " " " " су $ $ ? % "12. "" - ? је ".
У ? $ ? "$" $ " " " $ су $ у $ $ " по $ у 37 " " у ? " $ " & на $ терену ? " & 35 $ " $ " уз ? ? 106:10.
- За $ је " $ - нас " ? " $ " $ " " је " & " $. У ? $ нас " % ", " је " $ у " ?, а ' се " /, " ' $ " - & је $ ? $ ".
$ ", ? ? на " $ $, $ $ $ ? на ".
% ¥ % $ " " у 18 ¥ " " " $ се у $ " & " овог $ & " се " ".
- $ не ' у ? " " са " ' ? овај успјех, ? " у $ " Управе на ? са $ ? " не " " остајао у $. Оно % ' " & $ је & $ на " $ $ " у ' ' " је $ $ " $ старта првенства, јер - ' " ' ? $ $ & " $ " " " " су $ $ ? % "12. "" - ? је ".
У ? $ ? "$" $ " " " $ су $ у $ $ " по $ у 37 " " у ? " $ " & на $ терену ? " & 35 $ " $ " уз ? ? 106:10.
- За $ је " $ - нас " ? " $ " $ " " је " & " $. У ? $ нас " % ", " је " $ у " ?, а ' се " /, " ' $ " - & је $ ? $ ".
$ ", ? ? на " $ $, $ $ $ ? на ".
A šta mogu,kad sam i ja rodjen u Prijedoru pa se sve nadam da ce jednom i tamo početi navijati za svoju zemlju. To je jače od mene. Nadaču se dok sam živ. Barem to mogu........ 

znam brate, al' sta ces kad je ovako iako je zalosno. mozemo mi sami i bez njih, sjeti se to majstore jer nasa ljubav prema ovoj drzavi nikad ne umiremahalas je napisao/la:A šta mogu,kad sam i ja rodjen u Prijedoru pa se sve nadam da ce jednom i tamo početi navijati za svoju zemlju. To je jače od mene. Nadaču se dok sam živ. Barem to mogu........

- Приједорчанин
- Kontakt:
Bio sam na stadionu sto se poceo renovirati....boga mi nije sve samo na papiru,bice nesto!
5 Preduzeca rade na stadionu...

Hajde drug,lagano aparat ili mob pa nam nabaci slike te izgradnje.$ je napisao/la:Bio sam na stadionu sto se poceo renovirati....boga mi nije sve samo na papiru,bice nesto!![]()
![]()
p.s Dobro dosli u premijer ligu

- Приједорчанин
- Kontakt:
Oticu,oticu uslikati nesto....a jos jednom Tema je Rudar Prijedor.....
@prijedorčanin, u pravu si daj nam fotke da sjašemo sa teme
hh je.bo napraviili stadion ko Santiago Bernabeu
hahahha

hahahha
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
- Приједорчанин
- Kontakt:
Ma ja sam reko da od onakvog stadiona nema nista....ovaj stadion sto se poceo "graditi" ce primati 5-6000 ljudi i to je to.Planiraju se samo postaviti stolice,prekriti se tribine,i malo urediti Istocnu tribinu....a ovaj stadion sa makete ce mozda da bude za 15-20 godina.

PA stadion je totalno zenut za pravljenje i bilo bi pravo zaje.bano prifatit se posla
A jel vaa uprava dobra radil svoj posao kako treba

A jel vaa uprava dobra radil svoj posao kako treba

- F.G.R. HARMANI
- Kontakt:
a ja sam cuo da cete igrati u Bos.Novom. Jel to istina?
iskreno mi je drago sto je Rudar usao u PL. Steta sto nema i Jedinstva. Rudar, Jedinstvo, Borac Krajina bi gorila. Nadam se da se vidimo u neko skorije vrijeme. Vrijeme je da se i Krajina vrati na BH fudbalsku pozornicu.
iskreno mi je drago sto je Rudar usao u PL. Steta sto nema i Jedinstva. Rudar, Jedinstvo, Borac Krajina bi gorila. Nadam se da se vidimo u neko skorije vrijeme. Vrijeme je da se i Krajina vrati na BH fudbalsku pozornicu.
MENI MOJE, A VAMA VASE
- Приједорчанин
- Kontakt:
Pa uprava kolko ja znam ja odlicno obavila svoj posao....Nemamo nikakvih zamjerka.
Ma to nije istina da cemo igrati u Bos.Novom-nijdje veze!Bila je komisija i odredila zadatke upravi i ti zadatci ce se ispuniti u najkracem mogucem roku....i prva polu-sezona ce se igrati u Prijedoru,pa ce se jos nesto raditi,pa jos,pa jos....

Prijedor,Krajina..........

Ma to nije istina da cemo igrati u Bos.Novom-nijdje veze!Bila je komisija i odredila zadatke upravi i ti zadatci ce se ispuniti u najkracem mogucem roku....i prva polu-sezona ce se igrati u Prijedoru,pa ce se jos nesto raditi,pa jos,pa jos....

Prijedor,Krajina..........
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Amidzaa i 22 gosta.