Juventus FC
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus FC
Tarik djeluje da ima taj winning style pogled na fudbal, a to je nekad krasilo juve stilo igrace. Zadnjih 4,5 godina mi takve igrace imamo mozda na prste jedne ruke.
Ma ne znam imamo li dvojicu takvih u timu.
Tarik to ima i bilo bi bas dobro da dodje
Ma ne znam imamo li dvojicu takvih u timu.
Tarik to ima i bilo bi bas dobro da dodje
-
UmjetnikZijad
- Kontakt:
Kenan vec par mjeseci ne lici na sebe, nadam se da ce se vratiti starim navikama nakon sto se odmori i oporavi. Da je on bio regularan nama vjerovatno Liga Prvaka ne bi dosla u pitanje. Dobro je pa smo doveli Bogu da ga se malo rastereti ali mozda i prekasno jer u prvom dijelu sezone nismo imali alternativu i mozda je momak izgorio.
Zijad po pedeseti put prica o Kenanu koji doslovno i kad ne zabija bude najbolji na terenu, ali doslovno. Cak i protiv Paragvaja, i pored 2 mjeseca kuburenja s povredom i pored toga sto su ga obje repke duplirale u svakom kontaktu je uspijevao odabrati ispravan potez, ofanzivni igrač koji vjerovatno najmanje gubi lopte u Evropi, medju najboljim sigurno. Ali Zijad i dalje vidi problem, ali nema problema kad Kanadjani okrecu Muharemovica kao janje i kad bude kriv za gol ili kad pravi crveni.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Ok, jasno je da nisi za Tarika da se vrati nazad. Ali za koga jesi, koga vidiš kao pojačanje u zadnjoj liniji, a da se može uklopiti u finansije kluba (da neće koštati preko 25-30 mil)? Stones, Lucumi?
Da klub nema para, jasno je kad gledaš koje su nam opcije za golmana i koja se imena spominju.
Što se tiče Yildiza, on nije svoj već par mjeseci. Vjerovatno zbog povrede koju vuče dugo, ali statistika najbolje pokazuje. Nije upisao gol ni asistenciju, od 21.03 i gola protiv Sassoula.
Onaj gol Kanade je golčina. Jednostavno je napadač sve uradio savršeno i nema tu braniča koji bi ga odbranio kad ti sve uspije na onaj način. Bezveze se proziva Muharemović koji sa Katićem u ekipi koja nema vezni red ni napred ni nazad čisti sve što se može. Nije lik savršen stoper,ali je najbolje što se nudi trenutno ako čemo već kupovati. Mi smo u očima tih pojačanja trenutno u rangu Borusie ili Notinghama i teško ćemo privući vrhunske igrače na ovaj način kako klub funkcioniše zadnjih godina. Jednostavno previše igrača imamo i tu smo zaglavili još njamanje 2 sezone tako da nam patnja ne gine još neko vrijeme.
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Ovo sam molio Boga da se desi da Turska odmah ispadne.
Sada neka Kenan odmori mora se to koljeno sanirati od Novembra ga muči.
Pripreme ubrzo počinju ja mislim 10. ili 13. Jula. Bolje nije moglo po nas.
Sada neka Kenan odmori mora se to koljeno sanirati od Novembra ga muči.
Pripreme ubrzo počinju ja mislim 10. ili 13. Jula. Bolje nije moglo po nas.
MANIJACI JUG 1987
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
-
UmjetnikZijad
- Kontakt:
Ja ne znam cim sam ja zasluzio ovoliku paznju dvorske lude ovog pdf-a 
Dibu jako blizu dolaska?
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Ma kakvi, Aston Vila traži 10-15 miliona odštete. Ima ugovor do 2029. puno je to za golmana od 34. godine.
MANIJACI JUG 1987
-
UmjetnikZijad
- Kontakt:
Ja vjerujem da je plan dovesti iskusnog golmana visokog kalibra po mogucnosti bez obestecenja ili za manju cifru. Da posluzi 1, 2 ili max 3 godine dok se ovaj mladic sto smo ga upravo otkupili okali.
Ma ja bih se odredio za te igrave sa pobjednickim mentalitetom, dibu sigurno jeste taj. **** 10-15 miliona.
Sta nam znace beskicmenjaci tipa openda david zegrova ljudi mentalne amebe. Trebaju nam pobjednici koji kad izadju na teren pojedu i teren i cremonese a ne obratno se desava yebo te sunce kalaisano vise kako ih nije sramota
Sta nam znace beskicmenjaci tipa openda david zegrova ljudi mentalne amebe. Trebaju nam pobjednici koji kad izadju na teren pojedu i teren i cremonese a ne obratno se desava yebo te sunce kalaisano vise kako ih nije sramota
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Ma za Dafaru piši propalo, ima 22. godine brani po trećoj ligi, dakle prodati i skupljati pare. Isto kao za Fatikantija, nakav talenat 22 godina, nema minute za seniorsku ekipu, prodati sve te italijanske "talente".UmjetnikZijad je napisao/la: ↑21 jun 2026, 21:19Ja vjerujem da je plan dovesti iskusnog golmana visokog kalibra po mogucnosti bez obestecenja ili za manju cifru. Da posluzi 1, 2 ili max 3 godine dok se ovaj mladic sto smo ga upravo otkupili okali.
Ako ne mogu dovesti Svilara iz Rome kojo treba 50 miliona do 1.7. da izravna knjige, neka dovedu Santijaga Beltrana iz Rivera odličan mladi golman
MANIJACI JUG 1987
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.