AC Milan

Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

ronaldo99
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la ronaldo99 » 21 jun 2026, 11:02

Beduin je napisao/la:
21 jun 2026, 09:31
Koju formaciju preferira Amorim, sa 3 stopera?
Da, igrao je to u sportingu i unitedu.

Nego bude li istina ovo da su spremni uloziti kroz 2-3 iduce godine 700mil onda stvarno mozemo se nadati necemu. 3 godine uefine prismotre su prosle i to smo odradili. Sad mogu malo drugscije poslovati.

Nekako je jos uvijek sve u znaku svjetskog i malo se jos uvijek spominju imena. Uglavnom i dalje se pise da se nije odustalo od Kroschea i da se i dalje radi na njegocom dolasku. Iskreno se nadam da ce doci. Njega je i BVB htio dovesti ali nisu usojeli. Lik je cudo od Frankfurta napravio.

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 21 jun 2026, 11:14

Sve stoji al ako se Ibra bude i dalje pitao nema nama napretka
Il Club più titolato al mondo!

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 21 jun 2026, 21:22

ronaldo99 je napisao/la:
21 jun 2026, 11:02
Beduin je napisao/la:
21 jun 2026, 09:31
Koju formaciju preferira Amorim, sa 3 stopera?
Da, igrao je to u sportingu i unitedu.

Nego bude li istina ovo da su spremni uloziti kroz 2-3 iduce godine 700mil onda stvarno mozemo se nadati necemu. 3 godine uefine prismotre su prosle i to smo odradili. Sad mogu malo drugscije poslovati.

Nekako je jos uvijek sve u znaku svjetskog i malo se jos uvijek spominju imena. Uglavnom i dalje se pise da se nije odustalo od Kroschea i da se i dalje radi na njegocom dolasku. Iskreno se nadam da ce doci. Njega je i BVB htio dovesti ali nisu usojeli. Lik je cudo od Frankfurta napravio.
Odmah sam protiv njega :mrgreen:
Ja bas prezirem tu formaciju, imam osjecaj da se najvise i forsira u Italiji.
Narocito sam protiv te formacije kad nemamo ni 1 kvalitetnog stopera, a kamoli 2 (pa da se treci prisljepa uz njih), nemamo wing bekove za prvih 11, nemamo napadace koji bi mogli igrati zajedno i da se kvalitetom nadopunjavaju, a ne isti profili. Uz sve to nemas nijednog veznjaka ofanzivnije orjentisanog, da ne govorim i o klupi.
Mi smo natrpali nekoliko veznih igraca skoro pa istog profila/karakteristika, manje-vise, uz to imamo i 2 kvalitetna krilna igraca kojih se moras rijesiti zbog te formacije (sto u biti i nije lose jer se mogu uzeti solidne pare i preusmjeriti makar na nesto produktivno).

U konacnici opet se mora praviti dosta rezova i dovodjenja igraca, uigravanje istih, i sve to nakon sto se SP zavrsi. Bas nisam optimistican i plasim se jos losije sezone od prethodne.
Prvo Ibru da su otjerali, kad vec Cardinale ne zeli otici, pa onda sve ostalo.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 21 jun 2026, 21:24

Ne volim je ni ja al on ne igra 3-5-2 već 3-4-2-1 sa jednim klasičnim napadačem
Il Club più titolato al mondo!

celikmilan
Kontakt:

Post Postao/la celikmilan » 21 jun 2026, 22:52

Treba nam bar jedan vrhunski stoper, po jedan vrhunski bek, dva vrhunska igrača sredine, bar jedan ofanzivni veznjak i minimalno dva vrhunska napadača. Sve to sa budžetom od 35M je nedostižno.

Odgovori

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []