ronaldo99 je napisao/la: ↑21 jun 2026, 11:02
Beduin je napisao/la: ↑21 jun 2026, 09:31
Koju formaciju preferira Amorim, sa 3 stopera?
Da, igrao je to u sportingu i unitedu.
Nego bude li istina ovo da su spremni uloziti kroz 2-3 iduce godine 700mil onda stvarno mozemo se nadati necemu. 3 godine uefine prismotre su prosle i to smo odradili. Sad mogu malo drugscije poslovati.
Nekako je jos uvijek sve u znaku svjetskog i malo se jos uvijek spominju imena. Uglavnom i dalje se pise da se nije odustalo od Kroschea i da se i dalje radi na njegocom dolasku. Iskreno se nadam da ce doci. Njega je i BVB htio dovesti ali nisu usojeli. Lik je cudo od Frankfurta napravio.
Odmah sam protiv njega
Ja bas prezirem tu formaciju, imam osjecaj da se najvise i forsira u Italiji.
Narocito sam protiv te formacije kad nemamo ni 1 kvalitetnog stopera, a kamoli 2 (pa da se treci prisljepa uz njih), nemamo wing bekove za prvih 11, nemamo napadace koji bi mogli igrati zajedno i da se kvalitetom nadopunjavaju, a ne isti profili. Uz sve to nemas nijednog veznjaka ofanzivnije orjentisanog, da ne govorim i o klupi.
Mi smo natrpali nekoliko veznih igraca skoro pa istog profila/karakteristika, manje-vise, uz to imamo i 2 kvalitetna krilna igraca kojih se moras rijesiti zbog te formacije (sto u biti i nije lose jer se mogu uzeti solidne pare i preusmjeriti makar na nesto produktivno).
U konacnici opet se mora praviti dosta rezova i dovodjenja igraca, uigravanje istih, i sve to nakon sto se SP zavrsi. Bas nisam optimistican i plasim se jos losije sezone od prethodne.
Prvo Ibru da su otjerali, kad vec Cardinale ne zeli otici, pa onda sve ostalo.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤