Balijanderu moj dragi, ocito si lud ako mislis da ijedan Hrvat koji je odrastao u Zagrebu i Dinamu ne sanja igrat za Hrvatsku....samo balija moze tako nesto i pomisliti...Anel je Bosnjak i njemu Bosna mora biti svetinja taman da je u Tunguziji rodjen....Anel je balijica kao i tidoki48 je napisao/la: ↑21 jun 2026, 17:35U pravu si balijice nisu, samo su lijepo rekli da čekaju poziv Hrvatske, i Anel je rodjen u Švedskoj pa opet je zaigrao za nas. Da ne bude zabune nikad ga ne bih zvao al’ mojne dvostrukih arsina.
Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
-
izdzezveubrazil
- Kontakt:
Tarik Karić potpisao za Rakow.
Lošiji je golman nego je Kovačević bio u momentu potpisa za Rakow, ali i dvije godine mlađi. S druge strane, sigurno je bolji i kompletniji nego što je bio Muhamed Šahinović.
Kovačević je dobacio do Sportinga, nije se na kraju tamo nametnuo, ali je ispao prosječan/solidan golman i svakako bi bio na spisku, čak možda i opcija da bude ispred Vasilja ovisno o formi u narednoj sezoni, da nije budala. Dosta solidno brani u Championshipu.
Ja se nadam da Karić može krenuti sličnim stopama, ma zapravo, da može i bolje, jer je dvije godine mlađi.
Lošiji je golman nego je Kovačević bio u momentu potpisa za Rakow, ali i dvije godine mlađi. S druge strane, sigurno je bolji i kompletniji nego što je bio Muhamed Šahinović.
Kovačević je dobacio do Sportinga, nije se na kraju tamo nametnuo, ali je ispao prosječan/solidan golman i svakako bi bio na spisku, čak možda i opcija da bude ispred Vasilja ovisno o formi u narednoj sezoni, da nije budala. Dosta solidno brani u Championshipu.
Ja se nadam da Karić može krenuti sličnim stopama, ma zapravo, da može i bolje, jer je dvije godine mlađi.
-
adrenaline323
- Kontakt:
Valjda Jurkas napravi kakav transfer nakon prvenstva bolji je od karica a 2 godine mladji.izdzezveubrazil je napisao/la: ↑22 jun 2026, 12:15Tarik Karić potpisao za Rakow.
-
izdzezveubrazil
- Kontakt:
Ne bih ja bio tako siguran u supertalente Borca, bilo ih je dosta dosad i svi su propali ili nisu dostigli neki nivo. Od Danilovića, Đorđa Milojevića, Save Šušića, Marka Kujundžića, sve se to guralo i kroz mladu reprezentaciju i sve je propalo, jer nije imalo kvalitet. Možda Jurkas ima, vidjet ćemo.
Rakow detaljno skautira ovo podneblje, pogotovo kad su golmani u pitanju, ovo je već treći kojeg su doveli u pet godina. Vjerovatno postoji razlog što su procijenili da je Karić bolja opcija od Jurkasa.
Rakow detaljno skautira ovo podneblje, pogotovo kad su golmani u pitanju, ovo je već treći kojeg su doveli u pet godina. Vjerovatno postoji razlog što su procijenili da je Karić bolja opcija od Jurkasa.
- PeppermintSA
- Kontakt:
Jurkas je vrhunski golman.izdzezveubrazil je napisao/la: ↑22 jun 2026, 12:30Ne bih ja bio tako siguran u supertalente Borca, bilo ih je dosta dosad i svi su propali ili nisu dostigli neki nivo. Od Danilovića, Đorđa Milojevića, Save Šušića, Marka Kujundžića, sve se to guralo i kroz mladu reprezentaciju i sve je propalo, jer nije imalo kvalitet. Možda Jurkas ima, vidjet ćemo.
-
Coolpanda24
- Kontakt:
-
napapijri1987
- Kontakt:
Vidimo li na slici rjesenje svih nasih problema u veznom redu?
Zna li se ista kod njega,kao sto se Deket bio nasao sa Spahicem
Trenutno korisnika/ca: FerdinandF, invincible1921, Wolffire i 59 gostiju.