FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
- MisterBlue
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Jedan Željin igrač bi mogao poslušati navijače i upisat fax dok nije kasno. Budemo vidjeli u narednim danima.
-
Marokanci58
- Kontakt:
Dritan Cemaj stigao u Sarajevo ponovo, na Grbavici je. Eto neka neki medij ili novinar provjeri. Drži se u tajnosti zato što želi Mirivć odjednom predstaviti top 5 pojačanja. Eto ko je blizu Grbavice neka ode ispred su auta parkirana. Ima crni luksuzni mercedes koji je speeda vozio, to je Mirvić osigurao za igrače Želje sa strane. Moj kum vozač. Trenutno su tu. 2 reprezentativca Crne gore će Željo imati u prvih XI. Čeka se Mirvić da dodje u Sa pa će predstaviti se sve šta se uradilo, pojačanja i pozicije unutar uprave i kluba. Lože vas da je stanje loše.
BRATSTVO GRAČANiCA
- dubioza144
- Kontakt:
Da smo mu bogdom od pocetka placali stipendiju za neki faks lakse smo ga tako mogli isprofilisat pa da bude nesto u klubu, nego sto smo fudbalera od njega htjeli napravit, sad je mogo bit umjesto Slate 
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
dzaba eno pisu tamo da tjeraju Mirvica pojedini iz skupstine, navodno neki sastanak ima opet.
"Odlazim i gotovo je... Ono jedino što mogu da učinim za taj grad pa da se i vi sjetite da sam se rodio u Sarajevu, a znate šta se dešava"
J*** ti ja svu familiju za laganjeMarokanci58 je napisao/la: ↑22 jun 2026, 10:58Dritan Cemaj stigao u Sarajevo ponovo, na Grbavici je. Eto neka neki medij ili novinar provjeri. Drži se u tajnosti zato što želi Mirivć odjednom predstaviti top 5 pojačanja. Eto ko je blizu Grbavice neka ode ispred su auta parkirana. Ima crni luksuzni mercedes koji je speeda vozio, to je Mirvić osigurao za igrače Želje sa strane. Moj kum vozač. Trenutno su tu. 2 reprezentativca Crne gore će Željo imati u prvih XI. Čeka se Mirvić da dodje u Sa pa će predstaviti se sve šta se uradilo, pojačanja i pozicije unutar uprave i kluba. Lože vas da je stanje loše.
-
Marokanci58
- Kontakt:
Koliko ste plaćeni da širite negativu oko Želje?ultra1987 je napisao/la: ↑22 jun 2026, 14:16**** ti ja svu familiju za laganjeMarokanci58 je napisao/la: ↑22 jun 2026, 10:58Dritan Cemaj stigao u Sarajevo ponovo, na Grbavici je. Eto neka neki medij ili novinar provjeri. Drži se u tajnosti zato što želi Mirivć odjednom predstaviti top 5 pojačanja. Eto ko je blizu Grbavice neka ode ispred su auta parkirana. Ima crni luksuzni mercedes koji je speeda vozio, to je Mirvić osigurao za igrače Želje sa strane. Moj kum vozač. Trenutno su tu. 2 reprezentativca Crne gore će Željo imati u prvih XI. Čeka se Mirvić da dodje u Sa pa će predstaviti se sve šta se uradilo, pojačanja i pozicije unutar uprave i kluba. Lože vas da je stanje loše.
BRATSTVO GRAČANiCA
Koliko znam da sve ide u najboljem toku i da su izuzetno efikasna i provjerena imena bar na papiru.Sve ce se predstaviti odjednom,a koliko znam da je Slato otisao jer Sanin nije zadovoljan.Ovi ato pokusavaju nemaju snage nizasta i uskoro ce biti bivsi kad se statut usvoji,a blizu je usvajanja
Kad ce trener biti hairli?
- MisterBlue
- Kontakt:
Tanka je linija između Barcelone i Željezničara.
Igrac koji je igrao u velikim klubovima i u svakom bio haos los.
Simpatizer najtrofejnijeg kluba u drzavi
Furam se na renana oliveiru ne smijem kod frizera ici
Furam se na renana oliveiru ne smijem kod frizera ici
A da malo prestanete čitat onaj debilni ** forum i poštedite nas gluposti 
- MisterBlue
- Kontakt:
Ja nisam nigdje rekao da nam dolazi taj vječiti talenat samo sam rekao da je tanka linija između la lige i bh lige. Al opet nije ni nemoguće. Prvo nema klub, drugo hrvat je moguće da će ga moliti Marić i Prelec da dođe, treće propao je, četvrto učinak mu ko u Koningsa, peto bez ambicija je, dakle ima sve preduslove da završi kod nas.
hahah vrhhhMisterBlue je napisao/la: ↑22 jun 2026, 16:30Ja nisam nigdje rekao da nam dolazi taj vječiti talenat samo sam rekao da je tanka linija između la lige i bh lige. Al opet nije ni nemoguće. Prvo nema klub, drugo hrvat je moguće da će ga moliti Marić i Prelec da dođe, treće propao je, četvrto učinak mu ko u Koningsa, peto bez ambicija je, dakle ima sve preduslove da završi kod nas.
- WeekendOffender
- Kontakt:
-
Manijakdokraja9
- Kontakt:
Siroko mu polje, rinaka od igraca
-
ELDIABLO20
- Kontakt:
Nikakva prevaga a uzima mjesto stranca u ekipi.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 51 gost.