Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine na SP 2026
-
Hansestadt
- Kontakt:
Re: Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine na SP 2026
Ipak se bolje snalazimo na umjetnoj travi
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
ma vec je sad po pitanju promocije i iskoristavanja, bez obzira na rezultat, ovaj WC daleko ispred 2014.
puno, puno vise smo kapitalizirali odlazak i pojavljivanje
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
-
Mocvara1991
- Kontakt:
Ko kaze da nema Srbije na prvenstvu... Ploditelj srpskih starleta pruzio odlicnu partiju

Vodi računa da je utakmica 1/16 finala u kojoj Njemačka igra 29. 06. , a da trećeplasirani iz grupa F do L bi imale manje odmora nego ove iz A, B... jer im grupa završava kasnije (grupa L završava 27. 06.). . Grupe A i B završavaju 24. 06. što je opet pet dana za odmor, čisto sumnjam da bi FIFA dozvolila samo dva dana između utakmica. Mislim da je ipak kako ja tvrdim, al dobro. Znaće se sve za koji dan.Bordeaux433 je napisao/la: ↑21 jun 2026, 00:05Idemo na Njemacku samo u jednom slucaju, a to je ako svi treceplasirani od grupe F do L budu medju 8 najboljih treceplasiranih. To se nece desiti.
Glory Glory Man United
.
Zadnja izmjena: BobRock, dana/u 21 jun 2026, 14:30, ukupno mijenjano 1 put.
.
Zadnja izmjena: BobRock, dana/u 21 jun 2026, 14:31, ukupno mijenjano 1 put.
100%ultrasstyle_tz je napisao/la: ↑21 jun 2026, 09:47ma vec je sad po pitanju promocije i iskoristavanja, bez obzira na rezultat, ovaj WC daleko ispred 2014.
US je centar svijeta sve je u izlogu, Ameri odlicno prave pricu oko WC, znaju napraviti show, plus je era tehnoloski malih infividualnih reportera ne ovisi se o televizijskim broadcasterima kao tada. Osim toga Brazil je periferija, niti nasih ima tamo nit smo bili motivisani nesto da idemo, nit je paznja svijeta bila na istom nivou, oni su to organizovali na onaj stari nacin itd itd
Onda ide nam na ruku i ovo putovanje od grada do grada, tako da je super poveznica sa nasom dijasporom iz tih regija, ako budemo prosli dalje tekma sa Amerikom ce napokon i ocas posla objasniti Amerima da Baznia nije Boston
Ovde je bilo pozara po obliznjim brdima u SLC pa samim tim ima i dima koji se zadrzava u gradu. Ne znam kakve opcije imaju da odu prije u Seattle da treniraju.
Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...
ultrasstyle_tz je napisao/la: ↑21 jun 2026, 09:47ma vec je sad po pitanju promocije i iskoristavanja, bez obzira na rezultat, ovaj WC daleko ispred 2014.
I to u ključnom trenutku, kada se borimo za svako dijete koje vrijedi u svijetu.
Pochettino neće imati odgovor na otvaranje igre i neugodne napade BiH kad dodaju loptu Dediću i on stane na našoj polovini terena. Čovjek ispred njeg. Pogleda desno i lijevo. Pošalje dugu loptu i u skoku ili protivnički ili naš igrač je doda u noge njima i opet oni prisiljeni napadati.
Muharemović će biti odmoran i taj put će moći izdržati 40/40 situacija po utakmici u kojima se nađe da mora spašavati gol, intervenisati, očistiti iz peterca, dobiti duel, stići nekog. Neće pod tim opterećenjem popustiti poslije 70. minute kad uvedu svježe napadače.
Muharemović će biti odmoran i taj put će moći izdržati 40/40 situacija po utakmici u kojima se nađe da mora spašavati gol, intervenisati, očistiti iz peterca, dobiti duel, stići nekog. Neće pod tim opterećenjem popustiti poslije 70. minute kad uvedu svježe napadače.
- Beduin
- Kontakt:
Ovoga je rijetko ko svjestan. Cijeli svijet bruji o našim navijačima i emociji koja se osjetila na tribinama.ultrasstyle_tz je napisao/la: ↑21 jun 2026, 09:47ma vec je sad po pitanju promocije i iskoristavanja, bez obzira na rezultat, ovaj WC daleko ispred 2014.
Strani mediji, navijači, tik tokeri, Instagram bruji o nama, stranci se načuditi ne mogu koliko moćno izgledamo i sa koliko strasti navijamo, poljem se širi miris ljiljana nema da je nekoga ostavilo ravnodušnim.
Ja od jutros gledam klipove i reakcije, svaki put mi suze krenu, ne znam za vas. Zbog ovog na ulicama i na tribinama nas svi već smatraju pobjednicima, normalnim ljudima bez ikakvih incidenata, Švicarci na stadionu kad smo počeli pjevati zastadoše i načudit se ne mogu, na jednom klipu momak prestade jesti i gleda okolo zbunio se koliko moćno izgledamo, svi vadi telefone da snime atmosferu.
Toliko Srba i Hrvata, Crnogoraca i Makedonaca nam daju podršku i dive se našem. Ja sam preponosan da bih išta loše rekao protiv naših reprezentativaca kako god u srijedu završili. Oni su svoje odradili
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Zato bi bilo ekstra da prodjemo grupu i igramo bas protiv njih. Mislim ako pogledas svugdje su price o nasim navijacima po internetu. Dresovi su planulil i. Fucking addias nije bio ni blizu kao ovo danas. Onda euforija po ulicama, ljudi u dresovima na sve strane. Da ne pricamo o tome koliko ce savez pa cak i igraci profitirati od svega ovog.BobRock je napisao/la: ↑21 jun 2026, 13:42100%ultrasstyle_tz je napisao/la: ↑21 jun 2026, 09:47ma vec je sad po pitanju promocije i iskoristavanja, bez obzira na rezultat, ovaj WC daleko ispred 2014.
US je centar svijeta sve je u izlogu, Ameri odlicno prave pricu oko WC, znaju napraviti show, plus je era tehnoloski malih infividualnih reportera ne ovisi se o televizijskim broadcasterima kao tada. Osim toga Brazil je periferija, niti nasih ima tamo nit smo bili motivisani nesto da idemo, nit je paznja svijeta bila na istom nivou, oni su to organizovali na onaj stari nacin itd itd
Onda ide nam na ruku i ovo putovanje od grada do grada, tako da je super poveznica sa nasom dijasporom iz tih regija, ako budemo prosli dalje tekma sa Amerikom ce napokon i ocas posla objasniti Amerima da Baznia nije Boston![]()
Al bi nam se otvorilo ako bi Katar dobili jbt...
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Po ovoj projekciji, Kanada, tj. prvak naše grupe je predobro prošao. Ali kad se sve sabere i oduzme, nemamo pravo da nam bude krivo što nismo prvi kad nismo bili ni blizu. A SAD ima baš solidnu reprezentaciju trenutno plus domaći teren.
- BoixosNois1899
- Kontakt:
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
-
bordobijeli
- Kontakt:
Pa ici ce se i s 3 boda u drugi krug zato Skotska i Svedska imaju po ovom najvise šansi. Mi sa pobjedom i 4 boda smo u drugom krugu.
- ArtemisFowl
- Kontakt:
A ova 24% se odnosi na slučaj da igramo neriješeno
Škotska ima vec 3 boda a mi samo 1, tako da je logicno da imaju vece sanse od nas, jer mi imamo sansu samo ako pobjedimo, a oni mogu i s bodom dalje, a mogu vjerovatno i sa 3 ako im se poklope rezultati.
Trenutno korisnika/ca: bvsic, dariolovrinovic00, enobarca i 9 gostiju.