Sport i TV
- JayCatwright
- Kontakt:
Re: Sport i TV
Narkomančina Vedad pojma nema
Ovo večeras je veliki raspad Vede. Toliko se prosuo dok je radio ovaj meč. Baš mi ga je žao.
- Illmatic09
- Kontakt:
Tačno kad naša himna treba da ide, ovi iz arene opališe reklame.
Ni igrači nisu pošteđeni uticaja clickbait novinarstva iz BiH. Neko je izmislio da će biti 30 000 navijača BiH u Kanadi i to je toliko naraslo da je i Memić izjavio da je čuo da će biti više naših navijača nego Kanade a kanadski novinar je pitao selektora i kapitena Kanade da li su čuli nešto o tome.
Bave se time da pronađu izjave novinara i bivših igrača iz emisija koje tamo niko i ne gleda u kojima se u šaljivom tonu kaže da će BiH sigurno izgubiti kako bi stavili naslove "Pogledajte kako ponižavaju Bosnu i Hercegovinu". Pitaju Muharemovića i Jurkasa šta misle o tome što nas protivnici ponižavaju. Kad bi neko tako prenosio šta se kod nas priča mi bi ispali najviše bahati i arogantni. Kakve je sve šale na račun Italije i Kanade pričao Nikola Nikić. Niko nije pitao igrače Kanade "Bivši fudbaler iz BiH je izjavio da je znao da Kanada ima reprezentaciju u hokeju ali nije znao da ima u fudbalu i da su prekomandovali pet hokejaša u fudbalsku reprezentaciju. Šta mislite o tom podcjenjivanju"
Bave se time da pronađu izjave novinara i bivših igrača iz emisija koje tamo niko i ne gleda u kojima se u šaljivom tonu kaže da će BiH sigurno izgubiti kako bi stavili naslove "Pogledajte kako ponižavaju Bosnu i Hercegovinu". Pitaju Muharemovića i Jurkasa šta misle o tome što nas protivnici ponižavaju. Kad bi neko tako prenosio šta se kod nas priča mi bi ispali najviše bahati i arogantni. Kakve je sve šale na račun Italije i Kanade pričao Nikola Nikić. Niko nije pitao igrače Kanade "Bivši fudbaler iz BiH je izjavio da je znao da Kanada ima reprezentaciju u hokeju ali nije znao da ima u fudbalu i da su prekomandovali pet hokejaša u fudbalsku reprezentaciju. Šta mislite o tom podcjenjivanju"
šta se događa s kanalima arene sport na moja TV?
hajde što sinoć u toku utakmice nije bilo signala, nego evo ni jutros nema
hajde što sinoć u toku utakmice nije bilo signala, nego evo ni jutros nema
BALL DON'T LIE
Nije samo na mojaTV, ne rade nikome u cijelom regionu. Pisao je Erceg na X i nekidan.
R.I.P. Edin Avdić (1979. - ∞)
-
RobertHrkac555
- Kontakt:
Katastrofa, valjda prorade danas do utakmica na SPu
Slikao se s Dilettom, svoje sam ostvario
Proradilo je već, havarija u Beogradu bila.RobertHrkac555 je napisao/la: ↑30 jun 2026, 09:38Katastrofa, valjda prorade danas do utakmica na SPu
R.I.P. Edin Avdić (1979. - ∞)
Mogu misliti kako će im se psovati da se desi u vrujeme naše utakmice.FKSzuti je napisao/la: ↑30 jun 2026, 09:45Proradilo je već, havarija u Beogradu bila.RobertHrkac555 je napisao/la: ↑30 jun 2026, 09:38Katastrofa, valjda prorade danas do utakmica na SPu
Telekom Srbija kupuje SK u HR i SI. Znaci i tamo se SK gasi.
Je li se vama dešava na Areni tokom tekme da se odjednom poremete pikseli na 1-2s i onda sve bude normalno?
-
ELDIABLO20
- Kontakt:
- Maroon1946
- Kontakt:
Ako propadne akvizicija hoće li nestati Arene sa Telemacha?
Nece. Onda fakticki ne bi imali sporta.Maroon1946 je napisao/la: ↑18 jul 2026, 10:52Ako propadne akvizicija hoće li nestati Arene sa Telemacha?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.