A ja se ponadao da ce ovi amateri zauvijek napustiti ELPOTPUNI ZAOKRET: Asvel će da ima TOP 3 najveća budžeta u Evroligi!
Asvel je prošle sezone platio penale jer nije imao minimalni budžet koji je propisala Evroliga, dok će sledeće sezone “otvoriti banku”.
Već u u Vilerbanu potpisali Armonija Bruksa pošto su ponudili više od Partizana koji je Amerikancu nudio ugovor na 2 miliona godišnje, a poslali su ponude i Timoti Luvavuu, Frenku Nilikini i Silvanu Francisku.
Očekuje se da će sledeće sezone samo na plate Asvel potrošiti 25 miliona evra.
To će prema nekim projekcijama biti treći budžet u Evroligi. Veći e da imaju samo grčki klubovi – Panatinaikos sa 27 miliona i Olimpijakos koji ima oko 25 miliona.
Euroliga 2025/26
Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,KK_Bosna
- kraljttbvb
- Kontakt:
Re: Euroliga 2025/26
U skoli tražio da mu posudim olovku. Pa tražio da prepisuje od mene. Sad traži da glasam za njega. Pa dokle vise...
Ma neka ih ako ce ulagati u ekipu. Lijepo je kad neko novi bude malo u vrhu. Ono kad upisu 3 pobjede u sezoni je uzas. Tako komotno moze igrati i Krka u EL.kraljttbvb je napisao/la: ↑29 maj 2026, 14:18A ja se ponadao da ce ovi amateri zauvijek napustiti ELPOTPUNI ZAOKRET: Asvel će da ima TOP 3 najveća budžeta u Evroligi!
Asvel je prošle sezone platio penale jer nije imao minimalni budžet koji je propisala Evroliga, dok će sledeće sezone “otvoriti banku”.
Već u u Vilerbanu potpisali Armonija Bruksa pošto su ponudili više od Partizana koji je Amerikancu nudio ugovor na 2 miliona godišnje, a poslali su ponude i Timoti Luvavuu, Frenku Nilikini i Silvanu Francisku.
To će prema nekim projekcijama biti treći budžet u Evroligi. Veći e da imaju samo grčki klubovi – Panatinaikos sa 27 miliona i Olimpijakos koji ima oko 25 miliona.![]()
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- kraljttbvb
- Kontakt:
Oni su mi uvijek bili bezveze ekipa. Takodje i Monako i njihova dvoranica sa onim nekim likom sto vodi ono neko glupo navijanjeDamirT je napisao/la: ↑29 maj 2026, 14:23Ma neka ih ako ce ulagati u ekipu. Lijepo je kad neko novi bude malo u vrhu. Ono kad upisu 3 pobjede u sezoni je uzas. Tako komotno moze igrati i Krka u EL.kraljttbvb je napisao/la: ↑29 maj 2026, 14:18A ja se ponadao da ce ovi amateri zauvijek napustiti ELPOTPUNI ZAOKRET: Asvel će da ima TOP 3 najveća budžeta u Evroligi!
To će prema nekim projekcijama biti treći budžet u Evroligi. Veći e da imaju samo grčki klubovi – Panatinaikos sa 27 miliona i Olimpijakos koji ima oko 25 miliona.![]()
Daj Galatu, Besiktasa, ekipe iz Grcke, tamo gdje sve gori kad je utakmica. Ove NBA "clap your hands" ekipe treba maknuti iz EL
U skoli tražio da mu posudim olovku. Pa tražio da prepisuje od mene. Sad traži da glasam za njega. Pa dokle vise...
- kraljttbvb
- Kontakt:
Ovoga su u Hrvatskoj bili digli do nebesa, haman bio novi Petrovic.
Sad kad se podvuce crta, nista posebno nije napravio.
Negdje naletih na podatak da je zadnju sezonu samo 5 utakmica odigrao u NBA
Sad kad se podvuce crta, nista posebno nije napravio.
Negdje naletih na podatak da je zadnju sezonu samo 5 utakmica odigrao u NBA
- kraljttbvb
- Kontakt:
Iduce godine u Grckoj:
Obradovic
Bartzokas
Spanoulis
Trinchieri

Obradovic
Bartzokas
Spanoulis
Trinchieri
-
Amirutah1988
- Kontakt:
Hvala Bogu pa je ono tursko
otislo iz kluba,napokon se moj san ostvario, veliki Zeljko Obradovic vraca se u svoj dom,da vodi nase zelene ka novim titulama u Grčkoj i Evropi
-
Amirutah1988
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.