Pa dobro eto, ko je ako nije Messi? Ko je najveci svih vremena?DinGospo21 je napisao/la: ↑22 jun 2026, 21:18Kad mi kažu najveći ikad, shvatim koliko su ljudi zapravo retardirani.JoeBleck je napisao/la: ↑22 jun 2026, 21:16Ma druze opusti se.Izadji na zrak,ima zivot i nakon Messija.DinGospo21 je napisao/la: ↑22 jun 2026, 21:12
Koliko puta si danas bacio na njega, pitam za druga? **** vas on da vas ****, izvadi mu malo qurac iz usta.
Uzivaj kao svaki iole razuman fan ove igre u predstavama unikata kakav se sigurno nece ponoviti za nasih zivota.Nema potrebe da si gnjevan,nije ti lik nista lose uradio.Sjedi,uzivaj,gledaj,zapazaj.Uzivaj u masterclassu najveceg ovog sporta,kako sa 39 godina nosi tim koji je osrednjeg kvaliteta.
Svjetsko prvenstvo 2026 - opšta tema
Re: Svjetsko prvenstvo 2026 - opšta tema
Sad ce reci Ronaldo
mene zanima je li ovdje mahom djeca pisu ili sta je ovo jbt
Fali šmug ovdje.Neko ko ce iscjepati 30m i lagano je bocnuti.Argentina ima ogromno srce, ali vidno fali kvalitet.Pogba je napisao/la: ↑22 jun 2026, 21:18Argentina nece dobiti ove top evropske repke, limitirani su prilicno, nema klasa kao Di Maria, Aguero, Higuain, Tevez itd, ovo je neka radnička Argentina koja ima 2 istinske zvijezde; Messi i Alvarez. Zato uživati u magijama Messia jos malo, ali ne vidim apsolutno da mogu dici pehar.
Niko ne voli igrati protiv njih,razlog je jasan.
Jedan prosjecan dan Messija i u opasnosti su pakovanja kofera.
Jahači Ronine kite žao mi je, sad je stvarno gotovo
Rona je gospodin za ovog misa
- DinGospo21
- Kontakt:
De ti meni navedi što je ovaj tkzv najveći svih vremena. Jer svi znaju da pola zlatni lopti nije zaslužio, e sad što ćete vi reći da on ako prne na terenu da treba da dobije zlatnu loptu.JoeBleck je napisao/la: ↑22 jun 2026, 21:20Pa dobro eto, ko je ako nije Messi? Ko je najveci svih vremena?DinGospo21 je napisao/la: ↑22 jun 2026, 21:18Kad mi kažu najveći ikad, shvatim koliko su ljudi zapravo retardirani.JoeBleck je napisao/la: ↑22 jun 2026, 21:16
Ma druze opusti se.Izadji na zrak,ima zivot i nakon Messija.
Uzivaj kao svaki iole razuman fan ove igre u predstavama unikata kakav se sigurno nece ponoviti za nasih zivota.Nema potrebe da si gnjevan,nije ti lik nista lose uradio.Sjedi,uzivaj,gledaj,zapazaj.Uzivaj u masterclassu najveceg ovog sporta,kako sa 39 godina nosi tim koji je osrednjeg kvaliteta.
Valjda Rona zabije, pa da se dečko smiri.Wilshere10 je napisao/la: ↑22 jun 2026, 21:19Plasim se za momka. Leo bi ga mogao poslati na kardiologiju.Invincibles14 je napisao/la: ↑22 jun 2026, 21:16Koji psihobolesnik je ovaj dinqurac ahhaahahah
Stae ovo dan te nece![]()
Austrija debelo oštećena kod 1-0 no znamo od ranije da za rasiste vrijede druga pravila
- Na Rodi su pare! Život na Lazio! Lecce Juve! Bordeaoux Toulouse!
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- Wilshere10
- Kontakt:
Pa dobro, Rona je u top10 svih vremena. Naravno da je dinGospo
Vi ste svoju nafaku posrkali, sad je na nas red.
- DinGospo21
- Kontakt:
Jedna Austrija ce ispasti a Bosna ce proci, to je ta ljepota fudbala!
I da izgubite sve, zauvijek: za svoje Zmajeve!!!
Za one kojima je sve ovo malo, nikad im do Bosne nije ni bilo stalo!!!
Za one kojima je sve ovo malo, nikad im do Bosne nije ni bilo stalo!!!
Covjek sve zive rekorde oborio, uzeo ne znam koliko Zlatnih lopti, SP uzeo (mada je to najveca mrlja). Ne znam sta hoces vise? Po tvom stilu pisanja, ja cisto sumnjam da ti imas vise od 16 godina.DinGospo21 je napisao/la: ↑22 jun 2026, 21:28De ti meni navedi što je ovaj tkzv najveći svih vremena. Jer svi znaju da pola zlatni lopti nije zaslužio, e sad što ćete vi reći da on ako prne na terenu da treba da dobije zlatnu loptu.JoeBleck je napisao/la: ↑22 jun 2026, 21:20Pa dobro eto, ko je ako nije Messi? Ko je najveci svih vremena?DinGospo21 je napisao/la: ↑22 jun 2026, 21:18
Kad mi kažu najveći ikad, shvatim koliko su ljudi zapravo retardirani.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
A brat najjači.DinGospo21 je napisao/la: ↑22 jun 2026, 21:28De ti meni navedi što je ovaj tkzv najveći svih vremena. Jer svi znaju da pola zlatni lopti nije zaslužio, e sad što ćete vi reći da on ako prne na terenu da treba da dobije zlatnu loptu.JoeBleck je napisao/la: ↑22 jun 2026, 21:20Pa dobro eto, ko je ako nije Messi? Ko je najveci svih vremena?DinGospo21 je napisao/la: ↑22 jun 2026, 21:18
Kad mi kažu najveći ikad, shvatim koliko su ljudi zapravo retardirani.
- DinGospo21
- Kontakt:
Još Austrija pokradena od strane Fife i Messija cif.uta. Uzas.
- DinGospo21
- Kontakt:
Eto samo on ima Svjetsko prvenstvo, niko više. I ne treba ni komentarisati kako su došli do toga, kad jedan Modrić u lice sudijama kaže, da je krađa, ja sam tu nebitan. Čim sve žive rekorde oborio, ma nemoj mi reći, samo jesul ti rekordi vezani za LP, Copa Americu, reprezentaciju, šta tačno?DamirT je napisao/la: ↑22 jun 2026, 21:31Covjek sve zive rekorde oborio, uzeo ne znam koliko Zlatnih lopti, SP uzeo (mada je to najveca mrlja). Ne znam sta hoces vise? Po tvom stilu pisanja, ja cisto sumnjam da ti imas vise od 16 godina.DinGospo21 je napisao/la: ↑22 jun 2026, 21:28De ti meni navedi što je ovaj tkzv najveći svih vremena. Jer svi znaju da pola zlatni lopti nije zaslužio, e sad što ćete vi reći da on ako prne na terenu da treba da dobije zlatnu loptu.
-
Sindikat12
- Kontakt:
CR mi je drazi (navijam za United) ali realno Messi je druga dimenzija…
Loše sam se izrazio. Pokazali smo se najlošije dosad. Imamo po snazi ekipu od 30. do 40. mjesta, ali to nismo dokazali ničim.DamirT je napisao/la: ↑22 jun 2026, 01:26Nismo sigurno. Jedino nas zeza sto imamo los stil fudbala, gdje se vecinom branimo. A mi itekako znamo igrati, sto smo pokazali protiv Italije i to prije crvenog kartona. Bolji smo od ovih arapskih ekipa, Tunisa, Juzne Afrike i slicnih. Rekao bi cak i od Ceske. Oni jos gori fudbal igraju od nas. Objektivno, pripadamo od negdje 35-36 mjesta, pa do 40-41.Querty je napisao/la: ↑22 jun 2026, 01:17Realno, mi smo vjerovatno i najslabija ekipa na turniru.Edincapitano je napisao/la: ↑22 jun 2026, 00:37Ovaj Kap Verde je 5 puta boljih od nas, kako se samo trci, jaki tehnicki, strasna odbrana.
Mi ako prodjemo centar 5 puta u toku tekme, to je uspjeh![]()
- DinGospo21
- Kontakt:
Nisi kreativan, de nešto novo, promijeni ploču malo.jasmin10 je napisao/la: ↑22 jun 2026, 21:32A brat najjači.DinGospo21 je napisao/la: ↑22 jun 2026, 21:28De ti meni navedi što je ovaj tkzv najveći svih vremena. Jer svi znaju da pola zlatni lopti nije zaslužio, e sad što ćete vi reći da on ako prne na terenu da treba da dobije zlatnu loptu.![]()
Trenutno korisnika/ca: AmorVincitOmnia, bvsic, Edincapitano, Godfather, Google Adsense [Bot], greenwood, haklamas, Helemnejse, Invincibles14, inzomni, Kaunas, Lavcina, Marokanci58, napapijri1987, Rauber33, rio_Ferdy88, soccerfan, THEC, tuzlanskinacin, VivaLaLiberta, zemuntrg i 91 gost.