FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
- Ferroviere1987
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Graovac slobodan, on mi je ostao u pamcenju kao jedan od fizickih najjacih stopera u ligi ikada. Ogromno iskustvo stekao, ma da ima 32 godine moze on jos "vani" uzet novca. Al bi bio ogromno pojacanje svakako, bolja opcija od Teofila po meni.
-
12tiigrac21
- Kontakt:
A HolanDŽani idu li, zna li se šta?
-
ELDIABLO20
- Kontakt:
To bi bio odlican potez kluba. Hajde jos par raskida i onda daj objave za novu sezonuFerroviere1987 je napisao/la: ↑22 jun 2026, 22:43Graovac slobodan, on mi je ostao u pamcenju kao jedan od fizickih najjacih stopera u ligi ikada. Ogromno iskustvo stekao, ma da ima 32 godine moze on jos "vani" uzet novca. Al bi bio ogromno pojacanje svakako, bolja opcija od Teofila po meni.
- Ferroviere1987
- Kontakt:
Bas sam gledo igrace bez kluba ima bas ozbiljnih imena, al ono sto se kaze dzaba je najskuplje cesto takvi igraci podbace. Ne sjecam se koga smo zadnjeg uboli od transfera mozda Cveta i Madzid, a to je bilo bas davno.ELDIABLO20 je napisao/la: ↑22 jun 2026, 23:45To bi bio odlican potez kluba. Hajde jos par raskida i onda daj objave za novu sezonuFerroviere1987 je napisao/la: ↑22 jun 2026, 22:43Graovac slobodan, on mi je ostao u pamcenju kao jedan od fizickih najjacih stopera u ligi ikada. Ogromno iskustvo stekao, ma da ima 32 godine moze on jos "vani" uzet novca. Al bi bio ogromno pojacanje svakako, bolja opcija od Teofila po meni.![]()
Ferroviere1987 je napisao/la: ↑23 jun 2026, 00:20Bas sam gledo igrace bez kluba ima bas ozbiljnih imena, al ono sto se kaze dzaba je najskuplje cesto takvi igraci podbace. Ne sjecam se koga smo zadnjeg uboli od transfera mozda Cveta i Madzid, a to je bilo bas davno.ELDIABLO20 je napisao/la: ↑22 jun 2026, 23:45To bi bio odlican potez kluba. Hajde jos par raskida i onda daj objave za novu sezonuFerroviere1987 je napisao/la: ↑22 jun 2026, 22:43Graovac slobodan, on mi je ostao u pamcenju kao jedan od fizickih najjacih stopera u ligi ikada. Ogromno iskustvo stekao, ma da ima 32 godine moze on jos "vani" uzet novca. Al bi bio ogromno pojacanje svakako, bolja opcija od Teofila po meni.![]()

željo i hajduk
- BiHSportman
- Kontakt:
Da li će produžiti ugovor?f16 je napisao/la: ↑23 jun 2026, 01:09Ferroviere1987 je napisao/la: ↑23 jun 2026, 00:20Bas sam gledo igrace bez kluba ima bas ozbiljnih imena, al ono sto se kaze dzaba je najskuplje cesto takvi igraci podbace. Ne sjecam se koga smo zadnjeg uboli od transfera mozda Cveta i Madzid, a to je bilo bas davno.ELDIABLO20 je napisao/la: ↑22 jun 2026, 23:45
To bi bio odlican potez kluba. Hajde jos par raskida i onda daj objave za novu sezonu![]()
![]()
-
12tiigrac21
- Kontakt:
U petak definitivno znamo na čemu smo. Ako budu ove najave tačne da se u tišini radilo, onda svaka čast, imamo se čemu nadati. Ako ne bude ništa od toga, onda Sanin je ubleha i uzbuna za alarm.
- dubioza144
- Kontakt:
Klub koji nista nije objavio ni kad pocinju pripreme, ni gdje, ni ko ce radit s ekipom, ni nista je smijesan i amaterski klub.
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
dubioza144 je napisao/la: ↑23 jun 2026, 12:55Klub koji nista nije objavio ni kad pocinju pripreme, ni gdje, ni ko ce radit s ekipom, ni nista je smijesan i amaterski klub.
Brko iz druge galaksije!
- dubioza144
- Kontakt:
Pa bas je smijesno na sta je klub spao, il mozda krijemo gdje su pripreme i kad da nam neko ne otme termin u hotelu il termin pocetka priprema 
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
dubioza144 je napisao/la: ↑23 jun 2026, 13:13Pa bas je smijesno na sta je klub spao, il mozda krijemo gdje su pripreme i kad da nam neko ne otme termin u hotelu il termin pocetka priprema![]()
Brko iz druge galaksije!
Kralju ti rece Huskovic noga a? Gdje taj raskid ugovora? Cekam evo mjesec dana kako si najavio1921boy je napisao/la: ↑23 jun 2026, 13:17dubioza144 je napisao/la: ↑23 jun 2026, 13:13Pa bas je smijesno na sta je klub spao, il mozda krijemo gdje su pripreme i kad da nam neko ne otme termin u hotelu il termin pocetka priprema![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Bgm si dosadan više s Huskovićem i da ostane bit će treća opcija u napadu prije će Rakić dobiti šansuHazre je napisao/la: ↑23 jun 2026, 13:26Kralju ti rece Huskovic noga a? Gdje taj raskid ugovora? Cekam evo mjesec dana kako si najavio1921boy je napisao/la: ↑23 jun 2026, 13:17dubioza144 je napisao/la: ↑23 jun 2026, 13:13Pa bas je smijesno na sta je klub spao, il mozda krijemo gdje su pripreme i kad da nam neko ne otme termin u hotelu il termin pocetka priprema![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Uvijek uz tebe i ti to dobro znaš!
I sta ti znači petak kad u svakom slučaju moras imenovati trenera. Ne postoji klub na svijetu sigurno bez trenera. Apsolutno nista ne znači to sto pises.12tiigrac21 je napisao/la: ↑23 jun 2026, 11:51U petak definitivno znamo na čemu smo. Ako budu ove najave tačne da se u tišini radilo, onda svaka čast, imamo se čemu nadati. Ako ne bude ništa od toga, onda Sanin je ubleha i uzbuna za alarm.
-
Helemnejse
- Kontakt:
Ima li koga na pipiju I kahvi?
- dubioza144
- Kontakt:
Dino Hotic
-
Helemnejse
- Kontakt:
**** ih ti puzi sporaci, daj gazela
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.