Za sada dobro stojimo, samo treba pobjediti Katar. Valjda nece donijeti kofer, njihov kofer je najveci kofer, kofer svih kofera...Mexico da ne izgubi od Ceske.
Brazil da pobjedi Skotsku.
Paragvaj da pobjedi Australiju, nerijeseno isto pase u slucaju da mi dobijemo 2 razlike.
Njemacka da ne izgubi od Ekvadora.
Japan da pobijedi Svedsku.
Spanija da ne izgubi od Urugvaja.
Senegal je napolju.
Grupa Egipat, Iran, Belgija, Novi Zeland, ludnica.
Svjetsko prvenstvo 2026 - opšta tema
- Juventinisimo
- Kontakt:
Re: Svjetsko prvenstvo 2026 - opšta tema
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Poljem se siri miris LJILJANA!!!
⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Poljem se siri miris LJILJANA!!!
⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️
E vala ti je bas prognoza ono neocekivano, ljudi imaju toliku sirinu da su doveli svoje 3 ekipe svaka bi bila medju 5 glavnih favorita.eaglebvb09 je napisao/la: ↑23 jun 2026, 03:31Ja sam prije pocetka svjetskog prvenstva rekao da Francuska osvaja i da ce biti prvak svjeta
- akisarajevo92
- Kontakt:
Austrija - Alzir, novi siguran X u najavi
Don't believe the hype.
De uputi me:ima li kornjaca zlatnu loptu i Ligu prvaka a ijedan naslov domaceg prvaka van francuske,nesto mi je tu nejasno
Sad je bitna UCL jel?
Za nas odlično kako god da završi. Tako da bi u slučaju pobjede od dva razlike bili ispred ove grupe
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨
-
RobertHrkac555
- Kontakt:
Maniti su ako ne odigraju x, prvi ne mogu biti. Jedino Alžir ako želi 2.mj mora dobiti
Slikao se s Dilettom, svoje sam ostvario
- ArtemisFowl
- Kontakt:
Samo jedan slučaj se može desiti da ova grupa ima trećeplasiranog ispred BiH i to je da Alžir i Austrija igraju neriješeno i da Alžir ima više zabijenih golova od nas.
- GrbavicaHrammm
- Kontakt:
i meni se cini tako jer je nemoguce da budu ogromna iznenadjenja u zadnjem koluakisarajevo92 je napisao/la: ↑23 jun 2026, 03:27po trenutnom razvoju neko ili vise njih ce da prodje i sa 3 boda medju treceplasiranima, npr. nije nemoguce da to bude Urugvaj sa bodom protiv Spanije
Vrlo moguce da ce 2-3 repke proci sa 3 boda
I found freedom. Losing all hope was freedom.
oni igraju kao zadnji u grupnoj fazi, do njihove utakmice će se sve znati
bila bi prava ironija da baš ova dva tima odigraju neki rezultat koji oboma odgovara poslije onoga što su austrijanci napravili alžiru u gijonu 1982
- ArtemisFowl
- Kontakt:
norvežani su jedna od malog broja ekipa iz evrope koja je maksimalno iskoristila broj ulaznica za svoj sektor (još samo engleska, škotska, holandija i švabe, niko više). ok, kupovna moć je u norveškoj velika, ali ko da je u švedskoj ili švici puno lošija pa su opet pola karata vratili
- ArtemisFowl
- Kontakt:
kako mi stojimo?jestamaji je napisao/la: ↑23 jun 2026, 09:42norvežani su jedna od malog broja ekipa iz evrope koja je maksimalno iskoristila broj ulaznica za svoj sektor (još samo engleska, škotska, holandija i švabe, niko više). ok, kupovna moć je u norveškoj velika, ali ko da je u švedskoj ili švici puno lošija pa su opet pola karata vratili
-
Mocvara1991
- Kontakt:
Meni se cini da bi moglo biti nekoliko utakmica gdje ce X u zadnjem kolu voditi obje ekipe dalje?
Nabrojao sam sta sve mbappe nema,suludo je govoriti da je mbappe bolji od messija i to na temelju sto ce imati vise golova na SP,usporedi obe reprezentacije pa se javi
- Cassano2024
- Kontakt:
SP je vrlo dobro za sada. Ima odličnih utakmica, čak i one koje završe 0-0 dosta pružaju. Cabo Verde me oduševio.
Smeta mi samo što se Argentina opet gura. U dvije utakmice im je oprošteno 7-8 žutih kartona. Vidim već su povilenili ljubimci Messija. Ne pitaju se zašto u prvoj utakmici nije dobio crveni karton i koliko bi onda imao postignutih golova. Samo zbog tog favorizovanja želim im sve najgore (rezultatski) i navijam svim srcem da Mbappe postane rekorder po broju golova.
Drago mije što su sve svi pretendenti za najboljeg strijelca upalili od prvog kola (Mbappe, Kane, Halland, Messi) biće zanimljivo do kraja.
Večeras uz kockaste, sutra uz zmajeve. Kad već srba nema
.
Smeta mi samo što se Argentina opet gura. U dvije utakmice im je oprošteno 7-8 žutih kartona. Vidim već su povilenili ljubimci Messija. Ne pitaju se zašto u prvoj utakmici nije dobio crveni karton i koliko bi onda imao postignutih golova. Samo zbog tog favorizovanja želim im sve najgore (rezultatski) i navijam svim srcem da Mbappe postane rekorder po broju golova.
Drago mije što su sve svi pretendenti za najboljeg strijelca upalili od prvog kola (Mbappe, Kane, Halland, Messi) biće zanimljivo do kraja.
Večeras uz kockaste, sutra uz zmajeve. Kad već srba nema
Commando Ultrà Curva Sud
i mi smo dosta kategorije 1 i 2 ostavili (ovo se odnosi samo na navijačke sektore i prodaju koja je trajala ograničeno vrijeme). šta su raja kupovala mimo toga je teško rećiArtemisFowl je napisao/la: ↑23 jun 2026, 10:14kako mi stojimo?jestamaji je napisao/la: ↑23 jun 2026, 09:42norvežani su jedna od malog broja ekipa iz evrope koja je maksimalno iskoristila broj ulaznica za svoj sektor (još samo engleska, škotska, holandija i švabe, niko više). ok, kupovna moć je u norveškoj velika, ali ko da je u švedskoj ili švici puno lošija pa su opet pola karata vratili
Potjera se nastavljarossonero85 je napisao/la: ↑23 jun 2026, 03:19Messi Mbappe i Haaland za sada igraju luđačko prvenstvo. Tri velemajstora ove igre.![]()
Trenutno korisnika/ca: Burberry46, Confiance, ebi46, GG3, Google Adsense [Bot], GrbavicaHrammm, greenwood, Invincibles14, inzomni, MiranGlasnic, signalidunapark i 37 gostiju.