NBA 2026-27 Offseason
Moderatori/ce: CashMan,KK_Bosna,kad_kako,Pasha
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Re: NBA 2026-27 Offseason
Upravo ovo sto @jose rece.BOS sad 100% ima problem Browna u svojoj svlacionici.Lik ionako komentarise i petlja se u sve zivo i sigurno da na njegov ego nije dobro sjela cinjenica da su ga otvoreno pokusavali trejdovati i to nakon odlicne sezone kakvu je imao.
Iskreno, nije mi ni jasno sta je BOS uopste htio sa Giannisom? Ti si vec ekipa sa dokazano sampionskim kosturom i 2 extra All NBA krila u prajmu.Jel se to smatra nedovoljnim za napad na titulu? Ne kontam. Napravio si sam sebi problem.
S druge strane, MIA je fakat dao dosta.3 pika 1.runde i swap.To je danas mnogo, ali su pametno odigrali i oni i MIL.Svi su pikovi od 30' pa navise sto MIA odgovara kratkorocno da imaju pik dok je Giannis tu, a MIL dugorocno, jer kad ovaj padne, pikovi ce biti kvalitetniji.Dato je i dosta igraca.Bukvalno kompletna rotacija, tako da ce sad Pat morati opet izvoditi magiju da se to popuni Sreca je pa dobise Portisa.
Sta reci za ovaj deal MIN? Ocigledno je bilo da je nesto puklo u POu.Hradise ljudi salary dump.Nista drugo.
Iskreno, nije mi ni jasno sta je BOS uopste htio sa Giannisom? Ti si vec ekipa sa dokazano sampionskim kosturom i 2 extra All NBA krila u prajmu.Jel se to smatra nedovoljnim za napad na titulu? Ne kontam. Napravio si sam sebi problem.
S druge strane, MIA je fakat dao dosta.3 pika 1.runde i swap.To je danas mnogo, ali su pametno odigrali i oni i MIL.Svi su pikovi od 30' pa navise sto MIA odgovara kratkorocno da imaju pik dok je Giannis tu, a MIL dugorocno, jer kad ovaj padne, pikovi ce biti kvalitetniji.Dato je i dosta igraca.Bukvalno kompletna rotacija, tako da ce sad Pat morati opet izvoditi magiju da se to popuni Sreca je pa dobise Portisa.
Sta reci za ovaj deal MIN? Ocigledno je bilo da je nesto puklo u POu.Hradise ljudi salary dump.Nista drugo.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Naravno da je nedovoljno, kad ispadne od Phile nakon što vodis 3-1 nešto se mora promijeniti, tolike godine se vrte oko ECF i 2 finala jedan prsten i to su morali idealno uslovi biti da napraviš jednu od najboljih petorki ikad, sa Brownom i Tatumom bez savršeno napravljenog tima vrlo male su šanse da se ide do kraja, pogotovo kad imaju 2 takve ekipe sa zapada SAS i OKC koji su znatno bolji od trenutne ekipe, a prozor se zatvara obojica ulaze u 30-teNEZALAGANJE je napisao/la: ↑23 jun 2026, 11:46Upravo ovo sto @jose rece.BOS sad 100% ima problem Browna u svojoj svlacionici.Lik ionako komentarise i petlja se u sve zivo i sigurno da na njegov ego nije dobro sjela cinjenica da su ga otvoreno pokusavali trejdovati i to nakon odlicne sezone kakvu je imao.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Ispadas od PHI jer nisi imao rijeseno pitanje C (taj se upgrade treba uraditi po meni) i jer Tatum nije jos uvijek bio u najboljoj formi.emir18 je napisao/la: ↑23 jun 2026, 12:32Naravno da je nedovoljno, kad ispadne od Phile nakon što vodis 3-1 nešto se mora promijeniti, tolike godine se vrte oko ECF i 2 finala jedan prsten i to su morali idealno uslovi biti da napraviš jednu od najboljih petorki ikad, sa Brownom i Tatumom bez savršeno napravljenog tima vrlo male su šanse da se ide do kraja, pogotovo kad imaju 2 takve ekipe sa zapada SAS i OKC koji su znatno bolji od trenutne ekipe, a prozor se zatvara obojica ulaze u 30-teNEZALAGANJE je napisao/la: ↑23 jun 2026, 11:46Upravo ovo sto @jose rece.BOS sad 100% ima problem Browna u svojoj svlacionici.Lik ionako komentarise i petlja se u sve zivo i sigurno da na njegov ego nije dobro sjela cinjenica da su ga otvoreno pokusavali trejdovati i to nakon odlicne sezone kakvu je imao.
Ti mislis da bi zamjena Giannis/Brown bila dovoljna da se preskoci talenat koji imaju OKC i SA? Tu odmah grijesis, jer ni ne znas hoce li ovaj biti zdrav, a i sa njim zdravim je to upitno.
I apsolutno se ne slazem da pricas o nekom zatvaranju prozora za titulu, a igraci u najboljim godinama.Zatvaras ga upravo dovodjenjem Giannisa, koji ima 32 godine i historiju povreda.
Ma meni je drago da mi nismo ovaj trejd odradili. Vise sam zato da Brown ostane nego da nam Giannis dodje. Mi trebamo rijesiti pitanje centra ili da Queta toliko napreduje da on bude taj i mi smo opet tu medju top 3-4 ekipe za prsten. Naravno pod predpostavkom da nam ostane i Derick i JB. Samo iskopati neki trejd za dobrog centra i mi smo na konju. Treba vidjeti sta bi Mini htjela za Goberta.
- TripleThreat
- Kontakt:
Ja opet mislim da sa onako čestom tvrdoglavo-zatucanom filozofijom u napadu koja se očituje dugim periodima spamanja trica, teško da mogu biti favoriti bez onakvog žestoko iznadprosječnog rostera kao iz 2023-24, a to je poprilično teško uz današnji CBA. Znam da svi upere prste u centarsku poziciju, ali već dva posljednja playoffa ispadaju dobrim dijelom i zbog navedenog razloga - prečeste jednodimenzionalnosti u napadu.
"Your favorite player's favorite player" - MB
Sve i da dosad tog centra, moraš žrtvovati Whitea, jer nekog solidnog C nećeš dobiti, onda imaš problem na 1 i 2, a i sa tim centrom nisi bolja ekipa od NYK, ko garantuje ako se nastavi ispadati rano da i Tatum neće zatražiti trade, jer nisam siguran da će biti kompetentni Istok jača, Orlando i Pistonsi pretenduju, uglavnom sa Giannisom bi dobio 2-3 godine da napadnes prsten ovako, po starom receptu max je finale konf.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑23 jun 2026, 14:16Ti mislis da bi zamjena Giannis/Brown bila dovoljna da se preskoci talenat koji imaju OKC i SA? Tu odmah grijesis, jer ni ne znas hoce li ovaj biti zdrav, a i sa njim zdravim je to upitno.
I apsolutno se ne slazem da pricas o nekom zatvaranju prozora za titulu, a igraci u najboljim godinama.Zatvaras ga upravo dovodjenjem Giannisa, koji ima 32 godine i historiju povreda.
Upravo to bi se probali riješit dolaskom Giannisa, morali bi promjeniti plan igre, meni se realno smucilo gledati da sutaju 3 ko ludi i nema plana B.TripleThreat je napisao/la: ↑23 jun 2026, 14:37Ja opet mislim da sa onako čestom tvrdoglavo-zatucanom filozofijom u napadu koja se očituje dugim periodima spamanja trica, teško da mogu biti favoriti bez onakvog žestoko iznadprosječnog rostera kao iz 2023-24, a to je poprilično teško uz današnji CBA. Znam da svi upere prste u centarsku poziciju, ali već dva posljednja playoffa ispadaju dobrim dijelom i zbog navedenog razloga - prečeste jednodimenzionalnosti u napadu.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
Shams Charania says there will be a fallout and hard conversations had about Jaylen Brown in Boston after the failed Giannis Antetokounmpo deal
His time may really be coming to an end
His time may really be coming to an end
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
- Slatinash_7
- Kontakt:
Meni isto sasvim ok sto Boston nije trejdao za Giannisa, imaju talenta,imaju poslozene pozicije, malo sreće sa povredama i oni bi i ove godine igrali finale konferencije ja mislim..Jb.g moraš imati i neku slabiju kariku,a to je u Bostonu centar,tu oni po meni trebaju tražiti drugačijeg samo igrača od Quete da imaju raznovrsnosti u napadu, Vučević im bukvalno nije donio ništa osim malo svađe ko će mu prepustiti dio svojih lopti da nabije statistiku iz Čikaga..
Slatina Bog i batina
Fukare Slatina i Modra blatina
Fukare Slatina i Modra blatina
Ma Vucevic samo uzeo minute Garzi koji je svaki put vise od njega pokazao. Da nisu to uradili i da je Garza vise igrao mozda bi se Phila i prosla haj ga znaj.Slatinash_7 je napisao/la: ↑23 jun 2026, 15:42Meni isto sasvim ok sto Boston nije trejdao za Giannisa, imaju talenta,imaju poslozene pozicije, malo sreće sa povredama i oni bi i ove godine igrali finale konferencije ja mislim..Jb.g moraš imati i neku slabiju kariku,a to je u Bostonu centar,tu oni po meni trebaju tražiti drugačijeg samo igrača od Quete da imaju raznovrsnosti u napadu, Vučević im bukvalno nije donio ništa osim malo svađe ko će mu prepustiti dio svojih lopti da nabije statistiku iz Čikaga..
Kako god i sta god ko prica, centarska pozicija je upitna, ostalo sve itekako imamo. Plus Hugo bi trebao imati vise minuta i vjerujem da ce itekako on napredovati iducu sezonu.
Ja se nadam da JB ostaje osim ako mogu neki ludi paket za njega dobiti.
Brown i White za Murray, CamJohnson i Turner, Denver dobije Whitea i Browna, MIL Hausera, Nnajia i Valanciunasa i pikove ove godine od DEN i BOSronaldo99 je napisao/la: ↑23 jun 2026, 16:00Ma Vucevic samo uzeo minute Garzi koji je svaki put vise od njega pokazao. Da nisu to uradili i da je Garza vise igrao mozda bi se Phila i prosla haj ga znaj.Slatinash_7 je napisao/la: ↑23 jun 2026, 15:42Meni isto sasvim ok sto Boston nije trejdao za Giannisa, imaju talenta,imaju poslozene pozicije, malo sreće sa povredama i oni bi i ove godine igrali finale konferencije ja mislim..Jb.g moraš imati i neku slabiju kariku,a to je u Bostonu centar,tu oni po meni trebaju tražiti drugačijeg samo igrača od Quete da imaju raznovrsnosti u napadu, Vučević im bukvalno nije donio ništa osim malo svađe ko će mu prepustiti dio svojih lopti da nabije statistiku iz Čikaga..
Kako god i sta god ko prica, centarska pozicija je upitna, ostalo sve itekako imamo. Plus Hugo bi trebao imati vise minuta i vjerujem da ce itekako on napredovati iducu sezonu.
Ja se nadam da JB ostaje osim ako mogu neki ludi paket za njega dobiti.
Ma nikad u zivotu, pa slabiji smo u tom slucaju i to dobro. Ne smijemo oba izgubiti, jedan ke vec previseJHam je napisao/la: ↑23 jun 2026, 16:11Brown i White za Murray, CamJohnson i Turner, Denver dobije Whitea i Browna, MIL Hausera, Nnajia i Valanciunasa i pikove ove godine od DEN i BOSronaldo99 je napisao/la: ↑23 jun 2026, 16:00Ma Vucevic samo uzeo minute Garzi koji je svaki put vise od njega pokazao. Da nisu to uradili i da je Garza vise igrao mozda bi se Phila i prosla haj ga znaj.Slatinash_7 je napisao/la: ↑23 jun 2026, 15:42Meni isto sasvim ok sto Boston nije trejdao za Giannisa, imaju talenta,imaju poslozene pozicije, malo sreće sa povredama i oni bi i ove godine igrali finale konferencije ja mislim..Jb.g moraš imati i neku slabiju kariku,a to je u Bostonu centar,tu oni po meni trebaju tražiti drugačijeg samo igrača od Quete da imaju raznovrsnosti u napadu, Vučević im bukvalno nije donio ništa osim malo svađe ko će mu prepustiti dio svojih lopti da nabije statistiku iz Čikaga..
Ja se nadam da JB ostaje osim ako mogu neki ludi paket za njega dobiti.![]()
al dobijete centra, ovde doduse MIL treba malo dodati, ili oduzeti vas pik, mozda neko umjesto Hausera da ide...pokusao sam naci nekog C da svi budu zadovoljni, a nekako mi se Turner najvise uklapa i mislim da ga je lakse dobiti od ostalihronaldo99 je napisao/la: ↑23 jun 2026, 16:21Ma nikad u zivotu, pa slabiji smo u tom slucaju i to dobro. Ne smijemo oba izgubiti, jedan ke vec previseJHam je napisao/la: ↑23 jun 2026, 16:11Brown i White za Murray, CamJohnson i Turner, Denver dobije Whitea i Browna, MIL Hausera, Nnajia i Valanciunasa i pikove ove godine od DEN i BOSronaldo99 je napisao/la: ↑23 jun 2026, 16:00
Ma Vucevic samo uzeo minute Garzi koji je svaki put vise od njega pokazao. Da nisu to uradili i da je Garza vise igrao mozda bi se Phila i prosla haj ga znaj.
Ja se nadam da JB ostaje osim ako mogu neki ludi paket za njega dobiti.![]()
![]()
Nisam nesto fan Turnera, radije bi ostao na Queti onda. Turner je meni onako mehh nista posebno.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Čak i da su prošli nekako Philu i drugoj rundi NYK ih čekao, tako da ne vidim tu kako bi igrali finale.Slatinash_7 je napisao/la: ↑23 jun 2026, 15:42Meni isto sasvim ok sto Boston nije trejdao za Giannisa, imaju talenta,imaju poslozene pozicije, malo sreće sa povredama i oni bi i ove godine igrali finale konferencije ja mislim..Jb.g moraš imati i neku slabiju kariku,a to je u Bostonu centar,tu oni po meni trebaju tražiti drugačijeg samo igrača od Quete da imaju raznovrsnosti u napadu, Vučević im bukvalno nije donio ništa osim malo svađe ko će mu prepustiti dio svojih lopti da nabije statistiku iz Čikaga..
-
Amirutah1988
- Kontakt:
Ainge odradio vrhunski posao, što sam ti i govorio prije par sezona kada je pustio Goberta i Dona, uspio je za Celticsima izvući maksimum, dobro mu ide za sada.
-
Amirutah1988
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.