Znaci ti mislis da nije bilo publike radi cijene karata i sad ce radi 20-30 maraka razlike biti duplo vise?
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Nece odmah biti duplo vise nego ce se vremenom povecavati,ako igra bude na nivou,sami ce dolaziti jer je prosla sezona bas bila losa,poluprazan stadion. PS danas igra inter turku ko ima vremena da isprati igraju u 6, i da nam baci neku strucnu analizu.samoSA je napisao/la: ↑23 jun 2026, 07:39Znaci ti mislis da nije bilo publike radi cijene karata i sad ce radi 20-30 maraka razlike biti duplo vise?
Odličan potez Mirvića, prebacio je loptu na nas. Ako smo mogli da (opravdano) bojkotujemo sezonske zbog bezobraznih cijena sada moramo da ovo poguramo jer su cijene više nego povoljne, čak i bez ovih 10% popusta.
-
SamoTi4000
- Kontakt:
Poluprazan je kad je 15 hiljada na njemuAdo_77 je napisao/la: ↑23 jun 2026, 09:56Nece odmah biti duplo vise nego ce se vremenom povecavati,ako igra bude na nivou,sami ce dolaziti jer je prosla sezona bas bila losa,poluprazan stadion. PS danas igra inter turku ko ima vremena da isprati igraju u 6, i da nam baci neku strucnu analizu.![]()
Nisu raja bojkotovala samo zbog cijena. I ima i do toga, ali nisu to bili glavni razlozi. I ako su cijene bolje, slazem se, ali ovo ce posjetu dici mozda 15% do 20% u vrh glave.
Slažem se brate da je to samo jedan od razloga ali u svakom slučaju korak u dobrom smjeru. Razumijem da je lakše spustiti cijene sezonskih nego promijeniti kompletan način razmišljanja, shvatanja i funkcioniranja kluba. To je dosta dublji problem i potrebno je više i vremena i volje da se riješi.
Nama je prosjek bio tri do cetiri hiljade,to je samo tacka na stadionu.SamoTi4000 je napisao/la: ↑23 jun 2026, 10:05Poluprazan je kad je 15 hiljada na njemu![]()
Amin, mora da se pokazao na ovih par treninga
Na Koševu se sprema novi raskid saradnje.
Prema informacijama Faktora, dres bordo klub u narednoj sezoni neće nositi Aldin Turkeš.
Turkeš je dogovorio raskid saradnje i sve će biti ozvaničeno do kraja sedmice. Iskusni napadač stigao je na Koševo kao veliko pojačanje iz Švicarske krajem 2024. godine, ali nije se naigrao.
Prvobitno nije ni dobio pravu šansu, a zatim se odlučio na odlazak na posudbu u Ujedinjene Arapske Emirate, tačnije Al Ittifaq.
Na Koševu je u protekloj sezoni upisao tek 12 nastupa u tri takmičenja i dodao jednu asistenciju
Kakva je to ubleha od igraca, Turkes. Boze me sacuvaj. Samo idi...molim te, idiiiii..idiiiiii...idi!
- FKS -
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Ikakva informacija oko ove utakmice sa Veležom, termin, ulaz, prenos...???
Doktor za retardaciju.
PSIHIJATRIJSKA BOLNICA KANTONA SARAJEVO
Računaj da neće biti mogućnost gledanja uživo sa tribina, moguće video prenos.DoktorXabaras je napisao/la: ↑23 jun 2026, 12:53Ikakva informacija oko ove utakmice sa Veležom, termin, ulaz, prenos...???
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Zar nije rečeno otvorena, u smislu da će pustiti tribine.H8Z7 je napisao/la: ↑23 jun 2026, 13:04Računaj da neće biti mogućnost gledanja uživo sa tribina, moguće video prenos.DoktorXabaras je napisao/la: ↑23 jun 2026, 12:53Ikakva informacija oko ove utakmice sa Veležom, termin, ulaz, prenos...???
-
johntravolta123
- Kontakt:
Suprotno, utakmica ce biti sa publikom to je i ZZ potvrdioH8Z7 je napisao/la: ↑23 jun 2026, 13:04Računaj da neće biti mogućnost gledanja uživo sa tribina, moguće video prenos.DoktorXabaras je napisao/la: ↑23 jun 2026, 12:53Ikakva informacija oko ove utakmice sa Veležom, termin, ulaz, prenos...???
Posjeta neće biti ništa bolja, jednostavno smo mi takvi navijači.samoSA je napisao/la: ↑23 jun 2026, 07:39Znaci ti mislis da nije bilo publike radi cijene karata i sad ce radi 20-30 maraka razlike biti duplo vise?
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Rekao je Zekić da će biti otvorenog tipa, doduše to je bilo par dana nakon što je došao i nije mu baš to bilo drago.
Možda se nešto u međuvremenu promjenilo, mada ne znam ako će biti prenos zašto onda zatvoren za publiku.?
Hajd samo nek rade kakva god odluka bila.
Možda se nešto u međuvremenu promjenilo, mada ne znam ako će biti prenos zašto onda zatvoren za publiku.?
Hajd samo nek rade kakva god odluka bila.
Doktor za retardaciju.
-
KarloIvandic
- Kontakt:
Euro za žene do 19 godina. Eto šta je razlog. Nadam se da griješim.GalileoGalilei je napisao/la: ↑23 jun 2026, 13:08Zar nije rečeno otvorena, u smislu da će pustiti tribine.H8Z7 je napisao/la: ↑23 jun 2026, 13:04Računaj da neće biti mogućnost gledanja uživo sa tribina, moguće video prenos.DoktorXabaras je napisao/la: ↑23 jun 2026, 12:53Ikakva informacija oko ove utakmice sa Veležom, termin, ulaz, prenos...???
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
L'otavo re di Roma F.T.
-
rimljanin90
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot], misstianopenaldo i 29 gostiju.

.png)