Ivan Bašić
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
Re: Ivan Bašić
Okretan ko traktor, sklon greskama i los defanzivno ali ima jedan kvalitet a to je dodavanje prema naprijed.
Navodno Frankfurt i Elće od klubova liga petice zainteresirani za njim.
Keep calm and say out loud MIA SAN MIA
Ne bih se slozio. Okretniji je i agilniji od sve i jednog igraca koji su mu konkurencija na toj poziciji
naprijed rejal
-
izdzezveubrazil
- Kontakt:
Htjedoh bas napisat, ako je on okretan ko traktor, Benjo je u najboljem slučaju dizelski kombajn
100% i agilniji i bolji s loptom u odnosu na Tahirovica. Za Benju stvarno stoji dosta toga ono sto @hurem pise, naspram njega Basic zna fino zaplivati u prazno ili ispasti. Ali nije to tolika razlika kolika je u minutazi. Da smo njega forsirali kao Benju mozda bi do sad i naucio bolje.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
Benjo puno bolje pokriva teren od Ivana..
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Kod Benje sve te neke nevidljive kvalitete. Pokriva teren, trci u prazno, najvise pasova u izmisljenim zonama terena i tako…
Ma Basic nema ni blizu kvalitet za ozbiljnu ligu, niti za top klubove iz srednjih liga. Igrac koji bi trebao letit sa spiska u sljedecoj godini ako zelimo postat ozbiljna ekipa.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
-
MiranGlasnic
- Kontakt:
-
izdzezveubrazil
- Kontakt:
Ne može on nikako da leti prije 4-5 drugih, uključujući prije svega Tahirovića.
Ma ne znam šta bi rekao i za te defanzivne karakteristike, realnost je da je odigrao 60 min protiv Kanade i da gol nismo primili, što automatski dovodi do nekog zaključka da nije bio totalna rupa kao što se predstavlja, i to je još bilo u kombinaciji sa Tahirovicem.
Ja opet napominjem da je on meni neka Temu verzija Medunjanina, tehnički je on sasvim solidan, ali opet ne na nekom Harisovom nivou koji je bio odličan, ali je defanzivno mnogo bolji od njega, što realno i nije teško.
Da me pitaš od svih veznih igrača kojeg bi izabrao da čuva loptu, birao bi njega.
Ja opet napominjem da je on meni neka Temu verzija Medunjanina, tehnički je on sasvim solidan, ali opet ne na nekom Harisovom nivou koji je bio odličan, ali je defanzivno mnogo bolji od njega, što realno i nije teško.
Da me pitaš od svih veznih igrača kojeg bi izabrao da čuva loptu, birao bi njega.
Ima stvarno dobar centaršut, ne izvodi on njih dzaba pored zivih Esmira i Kerima. A ranije smo se uvjerili i u to da šut ima dobar.
Sad mi nešto pada na pamet, imamo šutere stvarno dobre u zadnjih desetak godina, za razliku od nekih prijašnjih vremena kad su nam Ivica Grlić i Bruno Akrappvić bile glavne uzdanice heh.
Miske, Pjanić, Medunjanin, Sada ova trojica malaca, Benjo isto ima solidan šut, Bašić...
Sad mi nešto pada na pamet, imamo šutere stvarno dobre u zadnjih desetak godina, za razliku od nekih prijašnjih vremena kad su nam Ivica Grlić i Bruno Akrappvić bile glavne uzdanice heh.
Miske, Pjanić, Medunjanin, Sada ova trojica malaca, Benjo isto ima solidan šut, Bašić...
- signalidunapark
- Kontakt:
Hrgović, Muslimović...231983 je napisao/la: ↑23 jun 2026, 23:26Ima stvarno dobar centaršut, ne izvodi on njih dzaba pored zivih Esmira i Kerima. A ranije smo se uvjerili i u to da šut ima dobar.
Doduše, od današnjih i Hajradinović ima odličan šut.
Čovjek je izmislio fudbal za sveijednog našeg veznjaka, valjda vam je sad jasno zašto igra koliko igra bez obzira što igra u Kazahstanskoj ligi.
Ja za ovog momka vazim ima sto godina, ali mi dodje neki debil, vidi na rezultatima da igra za Astanu, kaže tjeraj ovo daj ovog daj onog.
Veliki ce iskorak napraviti aBd i tek onda kad dobije konstantu na većem nivou će to biti još bolje.
Veliki ce iskorak napraviti aBd i tek onda kad dobije konstantu na većem nivou će to biti još bolje.
Današnjom utakmicom je zaradio transfer u puno jači klub i ligu. Odlična utakmica
U sljedećoj mora biti u prvih 11.
U sljedećoj mora biti u prvih 11.
Ko ne voli Želju, jadna mu majka.
Top odigrao. Prolazi ispod radara. I bas su ga istukli fino.