Je.batam im inace sve po spisku za ove glupe clickbait naslove, al ovdje su me upecali iza sna, nasmijao sam se i potpisao kapitulaciju. Reko gledaj Zelje jes se uozbiljio
Premijer liga BiH - aktuelno
- tutankamon1905
- Kontakt:
-
Anegdota89
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Barem jednu sezonu će biti tako, a po svemu izglednom dogodine cemo jednog od ta dva kluba gledati u nižem rangu. Tragedija, ali neminovno.KONTRASVIH je napisao/la: ↑10 jun 2026, 09:32Bice zanimljiva nova sezona za taj vrh po posjeti. Glavna borba logicno vodit ce se izmedju Zelje i Celika, sto ovu pricu nakon dugo vremena cini zanimljivom. Realno dok Celika nije bilo u ligi borba za vrh po posjeti nije ni bila pretjerano interesantna.
Sigurno ce iskoristiti euforiju povratka i taj pocetni hajp, pa ocekujem da ce barem do polusezone imati odlicne brojke i dobro puniti Bilino polje.
Iza njih vjerovatno Sarajevo i ta dosta manja i skromnija baza navijaca.
Kakav danak neiskustvututankamon1905 je napisao/la: ↑23 jun 2026, 18:35Je.batam im inace sve po spisku za ove glupe clickbait naslove, al ovdje su me upecali iza sna, nasmijao sam se i potpisao kapitulaciju. Reko gledaj Zelje jes se uozbiljio
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Zato ćeš u petak da se posipaš pepelom.tutankamon1905 je napisao/la: ↑23 jun 2026, 18:35Je.batam im inace sve po spisku za ove glupe clickbait naslove, al ovdje su me upecali iza sna, nasmijao sam se i potpisao kapitulaciju. Reko gledaj Zelje jes se uozbiljio
Doktor za retardaciju.
PSIHIJATRIJSKA BOLNICA KANTONA SARAJEVO
Kakav zeljkan. Oni kad dovedu necije otpatke ovi novinari naprave naslove i pricu kao da su doveli Ronalda i Mesija zajedno.tutankamon1905 je napisao/la: ↑23 jun 2026, 18:35Je.batam im inace sve po spisku za ove glupe clickbait naslove, al ovdje su me upecali iza sna, nasmijao sam se i potpisao kapitulaciju. Reko gledaj Zelje jes se uozbiljio
Mozes mislit tribina ti se zove Halid Beslic. Ni sam rahmetli Halid se nebi slozio sa ovom idejom..
Mozda bolje da se zove cetiri mladica idu s Trebevica, Fazla ha

Joj ja papaka ha ha
Mozda bolje da se zove cetiri mladica idu s Trebevica, Fazla ha
Joj ja papaka ha ha
@DoktorXabaras mislim da je vrijeme da se u zenici otvori poslovnica, ko ce trpiti ovo a sezona nije ni blizu pocetka
-
NajvecaRadosti
- Kontakt:
Eto vam Turkes samo bez svadje nemojte se otimat
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Doktor za retardaciju.
-
Marokanci58
- Kontakt:
Pa i iz druge lige su najgledaniji klubovi kakve veze ima što će Željo ispasti kad uz Čelik ima najviše navijača u državi i opet će biti najgledaniji !Anegdota89 je napisao/la: ↑23 jun 2026, 18:37Barem jednu sezonu će biti tako, a po svemu izglednom dogodine cemo jednog od ta dva kluba gledati u nižem rangu. Tragedija, ali neminovno.KONTRASVIH je napisao/la: ↑10 jun 2026, 09:32Bice zanimljiva nova sezona za taj vrh po posjeti. Glavna borba logicno vodit ce se izmedju Zelje i Celika, sto ovu pricu nakon dugo vremena cini zanimljivom. Realno dok Celika nije bilo u ligi borba za vrh po posjeti nije ni bila pretjerano interesantna.
Sigurno ce iskoristiti euforiju povratka i taj pocetni hajp, pa ocekujem da ce barem do polusezone imati odlicne brojke i dobro puniti Bilino polje.

BRATSTVO GRAČANiCA
Šta znaju papci, da smo u kantonalnoj biće nas više nego njih na lavoru, još im cijene sezonskih jeftinije nego kurave prije 10 godinaMarokanci58 je napisao/la: ↑23 jun 2026, 19:28Pa i iz druge lige su najgledaniji klubovi kakve veze ima što će Željo ispasti kad uz Čelik ima najviše navijača u državi i opet će biti najgledaniji !Anegdota89 je napisao/la: ↑23 jun 2026, 18:37Barem jednu sezonu će biti tako, a po svemu izglednom dogodine cemo jednog od ta dva kluba gledati u nižem rangu. Tragedija, ali neminovno.KONTRASVIH je napisao/la: ↑10 jun 2026, 09:32Bice zanimljiva nova sezona za taj vrh po posjeti. Glavna borba logicno vodit ce se izmedju Zelje i Celika, sto ovu pricu nakon dugo vremena cini zanimljivom. Realno dok Celika nije bilo u ligi borba za vrh po posjeti nije ni bila pretjerano interesantna.
![]()
-
RobijaNicaze1945
- Kontakt:
Na koncertu najpoznatijeg zenićanina mirse seika iz nemile
Ide u BSK pa kad prodamo Deketa u Real na polusezoni prebacice ga u Borac.
Ne znam za njega, debilna vam je prepirka, meni je samo zanimljiv taj natpis iza "oslobodimo institucije od homofobije"
@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
-
ludilompredozirani
- Kontakt:
Pa moraju sezonske bit jeftine ko ce doc na onaj lavor gledat 11 bordo levata

On, Dzeko, Berisha, Halilovic, Stevanovic... pa niko im nista nece moci !!!
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Ložionička bb uzima maha.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Trenutno korisnika/ca: Giuseppe1, Noke995, Paromlinac i 9 gostiju.

.png)