Samo se kod nas bojimo neki zuti kartona za sledecu fazu a jos nismo ni prosli grupu.
24.06.2026: Bosna i Hercegovina - Katar
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
-
Edincapitano
- Kontakt:
Re: 24.06.2026: Bosna i Hercegovina - Katar
Dedic na klupi a Malic da igra od prve?
Samo se kod nas bojimo neki zuti kartona za sledecu fazu a jos nismo ni prosli grupu.
Negdje naletih da je 49.6% mogucnost za USA-BiH ...
-
Matterhorn22
- Kontakt:
A prolaz katara 51,4 ? Ili tipuju na remi pa da obje ispadnu ?Matterhorn22 je napisao/la: ↑23 jun 2026, 18:44da, ali ako mi pobijedimo Katar onda je 99.9%. To je vjerovatnoća da ćemo mi proći![]()
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
RadeljicGhuraba je napisao/la: ↑23 jun 2026, 16:51Portal reprezentacija..ba napisao da je rovit, a na slikama s jucerasnjeg treninga ga nigdje nisam vidio. Teoretski je moguce da ga nema na slikama iako je trenirao, ali kontam da ovi ipak nesto znaju jer imaju svoje novinare tamo. Volio bih da je dezinformacija...
Kaunas, znas li na koga pada odluka kad je u pitanju drugi stoper, Radeljic ili Hadzikadunic?
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
-
legendarnadruga
- Kontakt:
Stručnjaci kartoni se brišu po novom praviluMatterhorn22 je napisao/la: ↑23 jun 2026, 18:28nažalost tako je, 4-5 igrača se mora paziti, ali da je dobiti sutra pa nek igra i mujakić sa amerima
Ako nekoliko igraca dobije drugi zuti, a vec su ga dobili u prethodna dva kola, ide suspenzija jedan mec.legendarnadruga je napisao/la: ↑23 jun 2026, 19:01Stručnjaci kartoni se brišu po novom praviluMatterhorn22 je napisao/la: ↑23 jun 2026, 18:28nažalost tako je, 4-5 igrača se mora paziti, ali da je dobiti sutra pa nek igra i mujakić sa amerima
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Brisu se kartoni, ali ne i suspenzije koliko ja znam, neka mi ispravi neko ako grijesim. Dakle, od ove petorice sto vec imaju karton, ako ga neko i sutra dobije, nece igrat u 1/16 ako prodjemolegendarnadruga je napisao/la: ↑23 jun 2026, 19:01Stručnjaci kartoni se brišu po novom praviluMatterhorn22 je napisao/la: ↑23 jun 2026, 18:28nažalost tako je, 4-5 igrača se mora paziti, ali da je dobiti sutra pa nek igra i mujakić sa amerima
Željezničar über alles
-
MiranGlasnic
- Kontakt:
Brukaš se. Prestani. Dva akumulirana žuta kartona tokom grupne faze…suspenzija se prenosi na sljedeću utakmicu. Mi imamo 5 igrača koji se moraju paziti…evo direkt sa FIFA stranice..legendarnadruga je napisao/la: ↑23 jun 2026, 19:01Stručnjaci kartoni se brišu po novom praviluMatterhorn22 je napisao/la: ↑23 jun 2026, 18:28nažalost tako je, 4-5 igrača se mora paziti, ali da je dobiti sutra pa nek igra i mujakić sa amerima

Na treningu danas momci svi raspolozeni.
Esmir i Haris imaju face ebacemo im majku majčinu
Ermin isto
Esmir i Haris imaju face ebacemo im majku majčinu
Ermin isto
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
- Goalgetter
- Kontakt:
Dedica nema na slikama sa treninga, tako da izgleda otpada za ovaj mec.
Boga mi, nabrijano djeluje ovaj trojac na zadnjoj slici. Ja mislim da cemo sutra razbiti Katar.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Ovo je vrlo vazno, kakvi smo mi ne bi me cudilo da strucni stab ne zna za ovo pravilo. Valjalo bi da neko od novinara ovo napomene na pressu, za svaki slucajlakilone je napisao/la: ↑23 jun 2026, 19:03Brisu se kartoni, ali ne i suspenzije koliko ja znam, neka mi ispravi neko ako grijesim. Dakle, od ove petorice sto vec imaju karton, ako ga neko i sutra dobije, nece igrat u 1/16 ako prodjemolegendarnadruga je napisao/la: ↑23 jun 2026, 19:01Stručnjaci kartoni se brišu po novom praviluMatterhorn22 je napisao/la: ↑23 jun 2026, 18:28nažalost tako je, 4-5 igrača se mora paziti, ali da je dobiti sutra pa nek igra i mujakić sa amerima
A sto? Jel povreda ili?Goalgetter je napisao/la: ↑23 jun 2026, 19:29Dedica nema na slikama sa treninga, tako da izgleda otpada za ovaj mec.
Mozda nije uhvacen na slikama. Meni djeluje nerealno da sad odjednom izadje sastav bez njega, a niko ni rijeci o tome, nit je bila neka povreda na utakmici pa da mi notamo hoce li igrati ili ne.
Kao da mi igramo prijateljsku sutra, pa nebitno ima li ponajboljeg igraca ili ne.
Kao da mi igramo prijateljsku sutra, pa nebitno ima li ponajboljeg igraca ili ne.
Pa tesko bas da 2 dana nikako nije uhvacen na slikama.. plus rep.ba koja fkt ima neke insajderske info je jutros napisala da je rovit.. Veceras ce Barba rec sve na pressu.. pa cemo znat sta se desilo.. On je svakako sklon povredama, odigrao je previse minuta za klub i ovo mu je preopterecenje, uopste me ne iznenadjuje da mu 'nesto fali'..sigurno problemi s misicima..Kajzer10 je napisao/la: ↑23 jun 2026, 19:52Mozda nije uhvacen na slikama. Meni djeluje nerealno da sad odjednom izadje sastav bez njega, a niko ni rijeci o tome, nit je bila neka povreda na utakmici pa da mi notamo hoce li igrati ili ne.
-
rossonero85
- Kontakt:
Ništa, valja nam čekati presicu Barbareza u 2 ujutro 
Druzi, 999999 puta smo pisali i svaki dan azuriramo na forumu, koji rezultati nam se poklapaju do sad i sta ocekujemo u narednim danima
Samo vrati par stranica nazad i imas vise postova.
Edit:
Grupa I gdje je Senegal nam vise nije konkurencija na poredak 3-plasiranih. Ostalo je jos puno kombinacija ali nekako najrealnije: Alzir i Austrija mogu odigrati X zadnje kolo ali Alzir ima -2 gol razliku. Ekvador ide na Njemacku, ako uzme bod bit ce veliko iznenadjenje, kao i Skotska protiv Brazila...
Tamo će u 18,45 sati po lokalnom, (03,45 sati po našem) na stadionu Lumen Field, Sergej Barbarez u društvu jednog igrača održati press konferenciju.