Legla je jedna
Ermin Mahmić
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
- invincible1921
- Kontakt:
Re: Ermin Mahmić
Nije da sam pro igrac, ali imam sati i sati odigranih...nez da sam se u zivotu vise patio nego ovo kad s namaUnofficialpage je napisao/la: ↑19 jun 2026, 15:19Nemoguće išta odigrati, pošto igram na tim default postavkama jer ne igram fifu često a i mrsko mi to išta dirati.invincible1921 je napisao/la: ↑19 jun 2026, 12:25Ne znam igras li fife, ako igras uzmi nas i nemoj dirat ovu formaciju koja dodje koja je u sustini ovo sto igramo u stvarnom zivotu. Znaci dobacit loptu do krila ili napadaca, misano imenicaVirtu4l je napisao/la: ↑19 jun 2026, 12:22
Zato što su nam linije previše udaljene jedna od druge i to svi vide osim nas.
Sinoć su ljudi na Areni prije utakmice sve u detalj izanalizirali i rekli kako će biti, nego su bili blagi, neće da nas pljuju vjerovatno jer bi mi digli kuku i motiku na Arena Sport pa su to upakovali.
Kad nas hvale samo spominju borbenost i zajedništvo jer ništa drugo osim toga nemaju za pohvaliti.![]()
Sa 4-4-2 gdje Mahmić igra uz Šunjića ili Benju bukvalno ništa dobiti nećemo jer će i Mahmić biti ugašen a i on nije taj tip igrača.
igram
=\_1921_/=
FK Željezničar
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Imam osjećaj da će ga Barba nagraditi startom protiv Qatara.
On je naš

On je naš
Jedino kod njeg se vidi pass prema naprijed,a ne prema Vasilju..i ne znam zasto mu nije Barbarez dao sansu umjesto jednog veznog ili Demirovica protiv Svicarske i prije 70 min ipak ovaj njegov talenat se vidi i na treningu nije on dzaba 2.5 mil €
-
rossonero85
- Kontakt:
Letit će ponovo 
u Qatar ali ne Iranske, Krajiške 

Nadam se samo da ga neće gurati na neko lazno krilo.
Najmladji strijelci u historiji A reprezentacije BiH u zvanicnim utakmicama
1. Alajbegovic (17)
2. Salihamidzic (19)
3.Pjanic (20)
4.Dedic (20)
5.Bajraktarevic (20)
6.Dzeko (21)
7.Mahmic (21)
1. Alajbegovic (17)
2. Salihamidzic (19)
3.Pjanic (20)
4.Dedic (20)
5.Bajraktarevic (20)
6.Dzeko (21)
7.Mahmic (21)
FK Željezničar
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
-
Edincapitano
- Kontakt:
Da hoce vise biti u prvih 11 da raja prestane pisati kao da je novi Pjanic, tako se pisalo i o Tahirovicu a vidi sada. 99 posto nije pogledao 90 minuta Mahmica ali sad je on nas kljuc
jer je uradio jedan dobar pas protiv Makedonije. Svaka cast za gol kako god.
Sad se cak krenulo pljuvati na Dedica, smijesno.
-
ZmajOdBosne33
- Kontakt:
Mi uvijek previse ocekujemo i kad ne bude onako kako bi zeljeli, bacamo i drvlje i kamenje. Tako ce biti isto i sa malim, cim ne odigra utakmicu kako treba. Da ga treba gurati malo vise i da igra, treba vala. Ali treba dati vremena i njemu i ostalim momcima. Jer ekipa se gradi, ne moze nista na brzinu.
On je svakako nas kljuc, evo ja ti kazem koji sam gledao Mahmica dok je bio druga liga AustrijeEdincapitano je napisao/la: ↑23 jun 2026, 18:26Da hoce vise biti u prvih 11 da raja prestane pisati kao da je novi Pjanic, tako se pisalo i o Tahirovicu a vidi sada. 99 posto nije pogledao 90 minuta Mahmica ali sad je on nas kljuc
Mislim necemo sad postati Brazil s njim, ali igrac po igrac i napredovacemo. Vezni red je ubjedljivo naslabija karika ove reprezentacije i tu treba dosta mijenjati. Vidjeces u ligi nacija Mahmic, Djuric, Busuladzic i ko vec , uglavnom puno ce bolje biti nego sad
FK Željezničar
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
-
Edincapitano
- Kontakt:
Ja ga nisam gledao osim to sto je igrao za repku ali mislim da ljudi malo pretjeruju.NoDi80 je napisao/la: ↑23 jun 2026, 19:05On je svakako nas kljuc, evo ja ti kazem koji sam gledao Mahmica dok je bio druga liga AustrijeEdincapitano je napisao/la: ↑23 jun 2026, 18:26Da hoce vise biti u prvih 11 da raja prestane pisati kao da je novi Pjanic, tako se pisalo i o Tahirovicu a vidi sada. 99 posto nije pogledao 90 minuta Mahmica ali sad je on nas kljuc
Mislim necemo sad postati Brazil s njim, ali igrac po igrac i napredovacemo
Pusti momka nek radi, pa tek onda cemo vidjeti, ako krene u prvih 11 protiv Katara odma ce biti da mora igrati kao Pjanic inace je prevara.
-
MostarNeretva
- Kontakt:
Mali ce okrenut cijeli nas sistem kada zaigra
zivi bili pa vidjeli
-
nebeskasila
- Kontakt:
Tako dizemo sve i jednog koji uputi dobar par, pa nakon dvije utakmice psujemo sve redomEdincapitano je napisao/la: ↑23 jun 2026, 19:08Ja ga nisam gledao osim to sto je igrao za repku ali mislim da ljudi malo pretjeruju.NoDi80 je napisao/la: ↑23 jun 2026, 19:05On je svakako nas kljuc, evo ja ti kazem koji sam gledao Mahmica dok je bio druga liga AustrijeEdincapitano je napisao/la: ↑23 jun 2026, 18:26Da hoce vise biti u prvih 11 da raja prestane pisati kao da je novi Pjanic, tako se pisalo i o Tahirovicu a vidi sada. 99 posto nije pogledao 90 minuta Mahmica ali sad je on nas kljuc
Mislim necemo sad postati Brazil s njim, ali igrac po igrac i napredovacemo
Pusti momka nek radi, pa tek onda cemo vidjeti, ako krene u prvih 11 protiv Katara odma ce biti da mora igrati kao Pjanic inace je prevara.
Razbijamo sutra Qatar a ovaj će sigurno još jednu bombu da pošalje kada bude ušao naknadno.
-
zeljovac21
- Kontakt:
Ok je, samo stavi demirovica false nine kao sto i treba bitiinvincible1921 je napisao/la: ↑19 jun 2026, 18:59Nije da sam pro igrac, ali imam sati i sati odigranih...nez da sam se u zivotu vise patio nego ovo kad s namaUnofficialpage je napisao/la: ↑19 jun 2026, 15:19Nemoguće išta odigrati, pošto igram na tim default postavkama jer ne igram fifu često a i mrsko mi to išta dirati.invincible1921 je napisao/la: ↑19 jun 2026, 12:25
Ne znam igras li fife, ako igras uzmi nas i nemoj dirat ovu formaciju koja dodje koja je u sustini ovo sto igramo u stvarnom zivotu. Znaci dobacit loptu do krila ili napadaca, misano imenica![]()
Sa 4-4-2 gdje Mahmić igra uz Šunjića ili Benju bukvalno ništa dobiti nećemo jer će i Mahmić biti ugašen a i on nije taj tip igrača.
igram![]()
- Principatus
- Kontakt:
Zna stati na loptu, odigrati pas, i zabiti iz drugog reda. Nadam se da ce krenuti protiv Katara i povezati Kerima i Esmira. Idemo ionako maksimalno ofanzivno.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Trenutno korisnika/ca: Beduin, edvaE2, General505, Google Adsense [Bot], Principatus, Proximic, Tracy3McGrady i 24 gosta.