Ocemo li mu napisat asistenciju sto je dao mendesu da puca?PSV je napisao/la: ↑23 jun 2026, 19:19Al kad vidim ove curice/zene dodju na stadion i citavo vrijeme telefon u rukama, da snimaju za tiketoke i insta. Treba im zabraniti ulaz na nogomet. Svakako im je mesto u kuhinji.#CR7GOAT
Hejteri disat ne mogu, kakav timski igrac. Portugalija jako mocno izgleda.19vendetta87 je napisao/la: ↑23 jun 2026, 19:19Kakva nesebicnost GOATa, 60% je njegove zasluge za ovaj zgoditak iz slobodnog udarca.![]()
![]()
Svjetsko prvenstvo 2026 - opšta tema
Re: Svjetsko prvenstvo 2026 - opšta tema
Zamisljam finale Portugala i Argentine. Jos da ova dvojica najave kraj karijere nakog toga. Svijet bi stao na 90 minuta.
@bosniaboston bit ce tuzno kad se oproste jbg, necemo ovo vise gledat za nasih zivota. Slobodno probusit sve lopte kad dodje taj dan.
@bosniaboston bit ce tuzno kad se oproste jbg, necemo ovo vise gledat za nasih zivota. Slobodno probusit sve lopte kad dodje taj dan.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
-
RobijasiZenica1988
- Kontakt:
Plešu Portugalci nema sta
joj uzbekistana ne zna gdje udara, lafo igraju otvorenao, bice 3,4 za poluvrijeme
Bas tako bro. I Svetsko su mu nasiljili ali dojma sam da taj ni u Argentini nije najveci ikada.Marokanci58 je napisao/la: ↑23 jun 2026, 19:20Jedini pravi GOAT onaj kepec je crveni trebao dobiti i ostati na jednom usranom golu al dzaba kad je projekat FIFE.
Ne znam sto portugal nije kongo ovako razvalio, imaju kvaliteta gaće same spadaju kad izađeš protiv njih
Koliko znači za ekipu kada izbace smrdu Bernarda Silvu.
Bolesno koliko sputava bilo kakav napadački flow ekipe.
A odbrambeno i u duelu, užasan, jer nema fizicku snagu
Bolesno koliko sputava bilo kakav napadački flow ekipe.
A odbrambeno i u duelu, užasan, jer nema fizicku snagu
Koza zabio na 6 svjetskih prvenstava! 
- Na Rodi su pare! Život na Lazio! Lecce Juve! Bordeaoux Toulouse!
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
Sto mi ne bi ovako igrali sutra protiv Katara..
15.10.2013.
- GrbavicaHrammm
- Kontakt:
Uzbekistan definitivno zalutao ovde
Pade teorija i da unistava portugal i igra sam za sebe
Nestvaran podatak
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Zna li ko kolko ronaldo ima zlatni lopti a kolko messi,isto pitanje za zlatnu boginju,kad je rona govorio da mu je to san,pa kad je GOAT osvojio se.re da je to samo 7 utakmicaPSV je napisao/la: ↑23 jun 2026, 19:22Bas tako bro. I Svetsko su mu nasiljili ali dojma sam da taj ni u Argentini nije najveci ikada.Marokanci58 je napisao/la: ↑23 jun 2026, 19:20Jedini pravi GOAT onaj kepec je crveni trebao dobiti i ostati na jednom usranom golu al dzaba kad je projekat FIFE.![]()
-
zeljovac21
- Kontakt:
Pa nije da igra za Uzbekistan. Ipak igra u jednoj od najjacih ekipa svijeta.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Da Ronaldu nisu ponistili crveni protiv Irske ne bi igrao dvije utakmice na Svjetskom ali dzaba kad je projekat Fife, a bgmi i Uefe kao i jedan klub u kojem je igraoMarokanci58 je napisao/la: ↑23 jun 2026, 19:20Jedini pravi GOAT onaj kepec je crveni trebao dobiti i ostati na jednom usranom golu al dzaba kad je projekat FIFE.
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Jel moguće da hajpaju ovi Ronaldoseksualci gol protiv Uzbekistana

MANIJACI JUG 1987
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
-
RobijasiZenica1988
- Kontakt:
Da igra za Curacao nebitno je,poenta je ta koliko dugo traje i koliko dugo je ozbiljan igrač
Trenutno korisnika/ca: Burberry46, Confiance, ebi46, GG3, Google Adsense [Bot], GrbavicaHrammm, greenwood, Invincibles14, inzomni, MiranGlasnic, signalidunapark i 38 gostiju.