Svjetsko prvenstvo 2026 - opšta tema
Re: Svjetsko prvenstvo 2026 - opšta tema
Uzbekistan 0,i ja bi im dao 2-3 gola,ronaldo stoji kod gola i odlucio da stigne najveceg ikad,ali bezuspjesno.
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Ma onaj presing koji pokušavaju igrati kad Portugal ima loptu je nešto najsmješnije što sam vidio nakon dugo vremena. Kao da ih je neko sat vremena prije utakmice okupio po prvi put i rekao da idu igrati fudbal.sljivo je napisao/la: ↑23 jun 2026, 19:55nisu losi koliko su naivni, gledam 5, 6 igraca hladno bezglavo juri naprijed protiv portugalaBoixosNois1899 je napisao/la: ↑23 jun 2026, 19:54Uzbekistan mora da je najlošija ekipa na prvenstvu. Šta je ovo majko moja.
a kanavaro ako je imalo bio stoper, a jeste, trebao ih je bar nesto nauciti u odbrani
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
- signalidunapark
- Kontakt:
Barba bi ovdje složio dupli blok. Niko ne bi istrčao.BoixosNois1899 je napisao/la: ↑23 jun 2026, 20:00Ma onaj presing koji pokušavaju igrati kad Portugal ima loptu je nešto najsmješnije što sam vidio nakon dugo vremena. Kao da ih je neko sat vremena prije utakmice okupio po prvi put i rekao da idu igrati fudbal.sljivo je napisao/la: ↑23 jun 2026, 19:55nisu losi koliko su naivni, gledam 5, 6 igraca hladno bezglavo juri naprijed protiv portugalaBoixosNois1899 je napisao/la: ↑23 jun 2026, 19:54Uzbekistan mora da je najlošija ekipa na prvenstvu. Šta je ovo majko moja.
a kanavaro ako je imalo bio stoper, a jeste, trebao ih je bar nesto nauciti u odbrani
Ovo prosirenje broja ekipa koje ucestvuju na SP, ubilo je svaku draz.
Fakat ima ekipa koje ne pripadaju ovome.
Nekad je grupna faza na prvenstvu bila najzanimljviji dio.
Fakat ima ekipa koje ne pripadaju ovome.
Nekad je grupna faza na prvenstvu bila najzanimljviji dio.
problem je sto s namjerom stoji u ofsajdu da stekne prednost, jer ocigledno da ne moze sprintat u kontinuitetu, sto je i normalno za njegove godine, a to stajanje van linija i 0 presinga ce protivniku dati igraca vise u polju i organizaciji sto ce ove jace ekipe kaznit
- DinGospo21
- Kontakt:
- GrbavicaHrammm
- Kontakt:
Ne znam kakav ti fudbal gledas? kad ti je najzanimljivije gledati grupu a ne nokaut fazu. Zaluto si
Grupe su uvijek bile dosadne, vazda se znalo ko ide dalje a ko ide kuci, bar 95% se uvijek pogadjalo
Je li ima gluplje fan baze od navijaca Barcelone?? Tesko zaista.
Ronaldo i dan danas bolji finisher od Mbappea. Samo ga fizika izdala nazalost, okretan ko traktor.
Ronaldo i dan danas bolji finisher od Mbappea. Samo ga fizika izdala nazalost, okretan ko traktor.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
- Omerbavarac
- Kontakt:
Svi najbolji napadaci danasnjice su se aktivirali, bice ovo jako zanimljiva borba do samog kraja kada su individualne statistike u pitanju.
Vidjet cemo ko ce najbrze izgorjeti.
Vidjet cemo ko ce najbrze izgorjeti.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
grupna faza je najbolja za otići na SP, tad je najveći dernek dok su svi navijači tamo
najbolje i najlegendarnije utakmice su naravno u nokaut fazi
najbolje i najlegendarnije utakmice su naravno u nokaut fazi
-
RobijasiZenica1988
- Kontakt:
Joj kakva akcija
Kakve su ovo akcije, uzbekistan kasni 3 sekunde bukvalno ljudi nisu normalni
Neka se raspita kod Barbe kako se igra odbranasljivo je napisao/la: ↑23 jun 2026, 19:55nisu losi koliko su naivni, gledam 5, 6 igraca hladno bezglavo juri naprijed protiv portugalaBoixosNois1899 je napisao/la: ↑23 jun 2026, 19:54Uzbekistan mora da je najlošija ekipa na prvenstvu. Šta je ovo majko moja.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Prosirenja SP i EP su uslijedila nakon sto veliki su poceli izostajati sa isti
Ideja je uvijek postojala, a oni su se odupirali, sve dok se i sami nisu opekli
Ideja je uvijek postojala, a oni su se odupirali, sve dok se i sami nisu opekli
Za uspjeh je potrebno raditi drugacije od drugih, a ne truditi se uraditi to bolje
Glume Barcelonu s ovim dodavanjem pred golom, a mnogo grijese.sljivo je napisao/la: ↑23 jun 2026, 19:55nisu losi koliko su naivni, gledam 5, 6 igraca hladno bezglavo juri naprijed protiv portugalaBoixosNois1899 je napisao/la: ↑23 jun 2026, 19:54Uzbekistan mora da je najlošija ekipa na prvenstvu. Šta je ovo majko moja.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Italiji Bog dragi ne moze pomoci. Kad 3 puta ispusis SP, nije ni do koga drugog, nego do njih.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
jooj sta mu odbrani
-
FerdinandF
- Kontakt:
I meni je grupna faza zapravo mundijal, baš dok su svi tu. To je lijepo. Čim završi grupna, je se lagano gasim.
Pogledam eventualno komšije, i finale.
Trenutno korisnika/ca: Goalgetter, Kaunas, MaroonBjelave, StevieG8 i 23 gosta.