FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- DoSmrtiOdani87
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
E nek je i ova ubleha otisla. Poceli smo liciti na ozbiljan klub tjeranjem ubleha.
OSNOVALA PARTIJA, PODRŽALA ČARŠIJA
- trunks1946
- Kontakt:
Svake godine ista priča neke nove ublehe se nadju ali eto… zato bolje mlađe igrače probavati negubis toliko kao sa Turkešom i sličnim ..DoSmrtiOdani87 je napisao/la: ↑23 jun 2026, 21:04E nek je i ova ubleha otisla. Poceli smo liciti na ozbiljan klub tjeranjem ubleha.
orde del male
Sretno Turkeš, hvala za golove u finalu kupa.
Još da si na derbiju zabio onaj zicer...
Očekivao sam više, nije se dalo jbg.
Doći će neko bolji.
Još da si na derbiju zabio onaj zicer...
Očekivao sam više, nije se dalo jbg.
Doći će neko bolji.
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
Znači raskidom ugovora sa ovim parmakom otvara se prostor da se dovede još jedan špic pored Barišića
Bravo Mamicu, nazalost morali smo platit ojebini raskid al ovo je prvi igrac kojeg smo morali platit da ode odkad je MAMIC TATA.
Turcin OUT uz doplatu nazalost
Renan out bez doplate
Bralic out bez doplate
Menal out bez doplate
Jular out bez doplate
Karlos out bez doplate
Mlin - prodali
Gulisa- prodali
Tako reci sad trenutno nemamo nijednu ojebinu u timu, naj slabi je rajf i musija.
Jesmol mi produzili KRDZALICA?
Renan out bez doplate
Bralic out bez doplate
Menal out bez doplate
Jular out bez doplate
Karlos out bez doplate
Mlin - prodali
Gulisa- prodali
Tako reci sad trenutno nemamo nijednu ojebinu u timu, naj slabi je rajf i musija.
Koliko znam nismo produžili sa KrdzalicemPitar6785 je napisao/la: ↑23 jun 2026, 21:26Bravo Mamicu, nazalost morali smo platit ojebini raskid al ovo je prvi igrac kojeg smo morali platit da ode odkad je MAMIC TATA.
Renan out bez doplate
Bralic out bez doplate
Menal out bez doplate
Jular out bez doplate
Karlos out bez doplate
Mlin - prodali
Gulisa- prodali
E vala da smo docekali da i ovaj ode jbt..
- muhamedhulk
- Kontakt:
ode jos jedan napadac, ristic.
to je 4. u ovom roku, nakon turkesa, carlosa i oliveire.
bukvalno smo u napadu sve otjerali i to mi samo znaci jedno - bacamo se na formaciju sa 1 napadacem, nadam se da ce kolumbijac biti taj a svakako jos jedan fali (zvanicno).
bukvalno smo u napadu sve otjerali i to mi samo znaci jedno - bacamo se na formaciju sa 1 napadacem, nadam se da ce kolumbijac biti taj a svakako jos jedan fali (zvanicno).
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Kad ti je u sezoni iza najbolji strijelac vezni igrač, onda ovo što si napisao je jedino logično riješenje.muhamedhulk je napisao/la: ↑23 jun 2026, 22:09ode jos jedan napadac, ristic.
Mamić je tata igrice.
Doktor za retardaciju.
PSIHIJATRIJSKA BOLNICA KANTONA SARAJEVO
PSIHIJATRIJSKA BOLNICA KANTONA SARAJEVO
- PeppermintSA
- Kontakt:
Super što smo se riješili škarta
Problem je što umjesto njega dovlačimo 2.hnl škart
- muhamedhulk
- Kontakt:
ovaj prst gore nije ironican, stvarno mislim da nijedan ne zasluzuje ostati u ekipi. najblizi tome je carlos, ali mislim da nije po cejfu ZZ Topu. ostali su skart roba.
kolumbijac je predikcija za prvih 11, mislim da se moze vuci po arabiji i uzimati novce ali sigurno hoce da se okusa u evropi. tako da...
kolumbijac je predikcija za prvih 11, mislim da se moze vuci po arabiji i uzimati novce ali sigurno hoce da se okusa u evropi. tako da...
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Dje onaj napadac sto smo ga oteli zvezdi ispred nosa
- GianlucaPagliuca71
- Kontakt:
Pusti dvojicu Zorana da rade i ne mudrujPeppermintSA je napisao/la: ↑23 jun 2026, 22:16Super što smo se riješili škarta
Svi u napad jedan je Hase!
ZZ !
ZZ !
Niko jos, od najboljih klubova nase lige, ne otkriva karte. Ocito se prate potezi, koga ko dovodi, top pojacanja se kriju do zadnjeg trena. Tako bar meni djeluje jer nemam mi logike da rascistimo sa svim pojacanjima a dovedemo jednog iz druge austrijske lige osim ako nemamo neko konkretno pojacanje ali se to jos cuva u tajnosti.
Carballo i Barišić su novi napadači ne brinite.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
A sta je konkretno pojacanje.? Jel konkretno pojacanje bio Turkes, Oliveira Menalo i sva velika imena u proteklom preriodu.? Pa sta vidjesmo od njih?ŠTA_JE je napisao/la: ↑23 jun 2026, 23:27Niko jos, od najboljih klubova nase lige, ne otkriva karte. Ocito se prate potezi, koga ko dovodi, top pojacanja se kriju do zadnjeg trena. Tako bar meni djeluje jer nemam mi logike da rascistimo sa svim pojacanjima a dovedemo jednog iz druge austrijske lige osim ako nemamo neko konkretno pojacanje ali se to jos cuva u tajnosti.
Kako ne shvatite vec jednom da imena ne igraju i da je teren jedino mjerilo. Mozda bas ovaj Barisic da 10 15 u prvoj sezoni.. Sa njima nema fule, nisu skupi a ako ih krene samo možeš zaraditi na takvim igracima.
Na ovim "imenima" ga samo pusis s platama bonusima raskidima...
Ovaj stoper Opouku, sto je veceras zaustavio Kejna i društvo, igra za Bašakšehir. Pored njega imaju još 4 igraca na SP 
Ma sta se ima ko nadati, ljudi su svemirski brod realno, odigrat na kosevu dobru teknu tamo sta Allah dadne
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Svakako ako prođemo u drugo pretkolo ideš bez ikakvog rezultatskog pritiska u dvomeč, naravno, izbjeći neku blamažu.
Na Koševu je prvi meč, iskoristiti da pokažemo koliko zayebani i glasni znamo biti, pa ko zna, možda i zaluta lopta u mrežu, a onda je sve otvoreno
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

.png)