24.06.2026: Bosna i Hercegovina - Katar
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
Re: 24.06.2026: Bosna i Hercegovina - Katar
Mi cemo njih ili rasuti ili kiksati, nema tu sredine.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Evo zbog cega sam pesimistican. Ne mislim da ce se katar otvoriti. Nego ce braniti kazneni sa 11 igraca i cekati sanse na kontru, to je i jedino sto znaju igrati. A nama minus dedica fale brze igrace i bas smo losi braniti to protiv koga god da igramo. Tako da cak mislim da katar ima bolje sanse da dobije tekmu nego mi.
Ovo sto se neko nada da cemo konacno poigrati ne pije vode. Prati se neki trend na osnovu pokazanog, i koliko god da ih branim i probam izvuci nege pozitivne stvari iz svake utakmice moramo jednostavno biti realni da absolutno nista nismo pokazali, ofanzovno ni defanzivno. Trebali smo popiti 4 komada pritiv kanade i pukom srecom samo smo jedan primili. I to iz igre. Kod nas je sve to na muku. Znaci nema govora o nekoj el cholo atletico madrid igri.
Ako sutra bude kao sto ocekujem treba se, uz respekt sto su se kvalifikovali i borili, zestoko kritikovati ovaj kukavicki stil igre(ne defanzivni vec kukavicki) . Jer je ovo zapravo trend igre koji se vuce jos od lige nacija. A ako je ovaj SP slucajno dosao, a fokus je na EP, ne kontam sto igramo na rezultat kao da smo se usrali. Koliko god da smo limitirani opet nisu nam igraci neki treceligasi.
Nadam se da ovo se fulim sto pricam i da mi se sutra popisaju u usta, prerado bi prihvatio.
Ovo sto se neko nada da cemo konacno poigrati ne pije vode. Prati se neki trend na osnovu pokazanog, i koliko god da ih branim i probam izvuci nege pozitivne stvari iz svake utakmice moramo jednostavno biti realni da absolutno nista nismo pokazali, ofanzovno ni defanzivno. Trebali smo popiti 4 komada pritiv kanade i pukom srecom samo smo jedan primili. I to iz igre. Kod nas je sve to na muku. Znaci nema govora o nekoj el cholo atletico madrid igri.
Ako sutra bude kao sto ocekujem treba se, uz respekt sto su se kvalifikovali i borili, zestoko kritikovati ovaj kukavicki stil igre(ne defanzivni vec kukavicki) . Jer je ovo zapravo trend igre koji se vuce jos od lige nacija. A ako je ovaj SP slucajno dosao, a fokus je na EP, ne kontam sto igramo na rezultat kao da smo se usrali. Koliko god da smo limitirani opet nisu nam igraci neki treceligasi.
Nadam se da ovo se fulim sto pricam i da mi se sutra popisaju u usta, prerado bi prihvatio.
- signalidunapark
- Kontakt:
Ako sjednu golmanu u krilo, tek ćemo ih onda raznijeti.dena24 je napisao/la: ↑23 jun 2026, 22:56Evo zbog cega sam pesimistican. Ne mislim da ce se katar otvoriti. Nego ce braniti kazneni sa 11 igraca i cekati sanse na kontru, to je i jedino sto znaju igrati. A nama minus dedica fale brze igrace i bas smo losi braniti to protiv koga god da igramo. Tako da cak mislim da katar ima bolje sanse da dobije tekmu nego mi.
Mi smo najbolji u bunarenju u centaršutevima.
Ako nemogne Dedic, mislim da ima mogucnost da igramo u 3-5-2, ofanzivnija varijanta od 5-3-2 koju Sergej igra. Dakle kod nas je samo 4-4-2 ili 5-3-2, mislim da nece biti taj 4-5-1/4-2-3-1 sto neki od nas traze. Ipak radije bi ta 3-5-2 nego da upadne Malic u 4-4-2 pa da se opet napatimo u tom sistemu.
-
nastrojeni21
- Kontakt:
Sutra cemo vidjeti ko ima muda i kvalitet kad se lomi i kad si favorit, kad treba preuzet odgovornost. Nadam se da ce se neko Dzeki pridruziti koji sigurno nece razocarati u tom pogledu, ponajvise ocekujem od Alajbegovica koji je u Velsu pokazao da to ima u sebi. Demirovic i Tahirovic su dosad pokazali da to nisu, pa valjda neki inat i u njima proradi, pogotovo u Demirovicu.
Samo hrabro za razliku od prve dvije utakmice pa sta bude. Bez previse alibi igre i igre prvom do sebe, time necemo nista uraditi. Sretno nam.
Samo hrabro za razliku od prve dvije utakmice pa sta bude. Bez previse alibi igre i igre prvom do sebe, time necemo nista uraditi. Sretno nam.
Benjamin 'daj ja ću prvi' Tahirović
Da dobri smo. Kao sto sam rekao nadam se da ce dati gol. Ali imas 90 minuta da pobijedis a svaki odbijeni cenrarsut ti otvara sansu za kontru.signalidunapark je napisao/la: ↑23 jun 2026, 22:59Ako sjednu golmanu u krilo, tek ćemo ih onda raznijeti.dena24 je napisao/la: ↑23 jun 2026, 22:56Evo zbog cega sam pesimistican. Ne mislim da ce se katar otvoriti. Nego ce braniti kazneni sa 11 igraca i cekati sanse na kontru, to je i jedino sto znaju igrati. A nama minus dedica fale brze igrace i bas smo losi braniti to protiv koga god da igramo. Tako da cak mislim da katar ima bolje sanse da dobije tekmu nego mi.
Mi smo najbolji u bunarenju u centaršutevima.
- GrbavicaHrammm
- Kontakt:
Da nema ovog foruma nebi ljudi znali koliko ljudi koji se naziva Bosancem i Hercegovcem mrzi vlastitu zemlju i zeli joj neuspjeh
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Igra se sa jbenim Qatarom, haloo ljudiii. Opustite se molim vas. Uostalom uspjeh je sama kvalifikacija a prolazak dalje ne bi slavio kao prolaz protiv Italije.
- ArtemisFowl
- Kontakt:
Dobar indikator je da pada koeficijent na pobjedu Bosne i Hercegovine.
Ovo je ekipa koja se gradi tek nešto duže od godinu dana.. Većina naših najboljih 11 imaju manje od 20 nastupa za reprezentaciju. Imaju još puno sazrijevanja pred sobom. Ovo prvenstvo im je golema stvar za budućnost.
Ako sutra ostvare pobjedu, imat će priliku ući u fazu turnira u koji nijedna ekipa Bosne i Hercegovine još nije imala priliku. Ništa ne može dići samopouzdanje za sve buduće kvalifikacije i turnire koliko to može.
Ako sutra ostvare pobjedu, imat će priliku ući u fazu turnira u koji nijedna ekipa Bosne i Hercegovine još nije imala priliku. Ništa ne može dići samopouzdanje za sve buduće kvalifikacije i turnire koliko to može.
- ArtVandelay
- Kontakt:
Mi ako nismo u stanju dobiti jedan katar, džaba smo dolazili.
Zar ćeš vjeru i naciju
pogazit k’o staru modu,
zar ćeš rađat’ tamo negdje
dušmanine svome rodu?
Nemoj sestro, ja te molim
ne daj da ti ponos gaze,
nemoj gledat’ kratkoročno
razmišljaj na duge staze!
pogazit k’o staru modu,
zar ćeš rađat’ tamo negdje
dušmanine svome rodu?
Nemoj sestro, ja te molim
ne daj da ti ponos gaze,
nemoj gledat’ kratkoročno
razmišljaj na duge staze!
Joj što mrzim ovu glupu priču gdje se svaka kritika shvata kao mržnja.
Pojedini forumaši imaju očigledno ograničene mentalne sposobnosti koje im ne dozvoljavaju da shvate da u životu ne postoje samo dva ekstrema ili slijepo voliš nešto ili nešto ne podnosiš.
U stanju smo dobiti katar kao spanija sto je u stanju dobiti kap verdeArtVandelay je napisao/la: ↑24 jun 2026, 00:03Mi ako nismo u stanju dobiti jedan katar, džaba smo dolazili.
Prije tri sedmice ste pisali kako ce mo razvalti kanadske hokejase a sada vas strah degeneka od Qatra.
Ima bolesnika puno na forumu koji su bili tu nakon Austrije, nakon Kipra, nakon prvog poluvremena protiv Walesa, nakon Svicarske, a sutra kada dobijemo ih nece biti, nego ce doci kad ispadnemo s Mundijala da prosipaju svoje frustracije. Previse ih je na forumuAppollon je napisao/la: ↑24 jun 2026, 00:05Joj što mrzim ovu glupu priču gdje se svaka kritika shvata kao mržnja.
Pojedini forumaši imaju očigledno ograničene mentalne sposobnosti koje im ne dozvoljavaju da shvate da u životu ne postoje samo dva ekstrema ili slijepo voliš nešto ili nešto ne podnosiš.
- Pensioner26
- Kontakt:
Joj što kenjaju sa ovom frazom “odlična taktička postavka Gane”, koja je bunkerisala kao i dosta ekipa do sad. Samo nekad te ljudi i sa niskom blokovima poderu 3:0, a nekad se zaneda pa ostane 0:0, 1:1. Onda ispadne maestralno.
Isto mislim. Valjalo bi kad bi i Švicarci razbili Kanadu
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
Trenutno korisnika/ca: Beduin, Bing [Bot], cutura, Edbh21, emir79, General505, prijeratni mangup, sidras i 59 gostiju.