Džanan Musa
Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,KK_Bosna
Re: Džanan Musa
Ma ker mrtvi ne treba ga vise ni prizivati ni zvati ko ga J**+ ko da je sta bitan uopste, jedan garza dodje iz bostona ovaj satro igrac raspalog dubaia smijesan
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Sasro se ocito i prije Bg. Malo je providan. Prvi put ti vjerujem, drugi put samo ako sam glup.
Eno ga odmah nekakve storye po IG postavlja. Supcic, ko ga yebe vise...
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
Marokanci58
- Kontakt:
Trebalo mu je oduzeti dokumente i državljanstvo onda kad je ko kokoš naletio na Mirzu Teletovića. MIRZA HALALI NAM NISMO ZNALI
BRATSTVO GRAČANiCA
Čovjek stavio sliku povrijeđenog koljena i opet vi lupate,pljujete fujjjjjjjjjj
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
-
Helemnejse
- Kontakt:
Odavno sam išao kontra večine i govorio da je mali šupak. Zna to onaj što ga je ovdje stalno branio i što je slinio na njega sve ove godine. Dino Konaković 2.0 verzija koja če se uhljebit negdje i koji ima potencijal kao i njegov prethodnik da prodaje šuplju.
Prekrižiti
Mene i dan danas stid svih ljudi koji su tad pljuvali i vrijedjali Mirzu zbog ovog prepotentnog i neotesanog djubreta.Marokanci58 je napisao/la: ↑23 jun 2026, 00:07Trebalo mu je oduzeti dokumente i državljanstvo onda kad je ko kokoš naletio na Mirzu Teletovića. MIRZA HALALI NAM NISMO ZNALI
Cim on kaci po IG slike, doticu ga prozovke i narusavanje imidza patriote. (Vjerujem da je dovoljno da javi selektoru da ne moze, eventualno posalje nalaze mailom na KS). Kakav pateticni pacenik.
Bravo djiberu, uceraj im do balcaka.
Trenutno korisnika/ca: Divos, TripleThreat i 7 gostiju.