Uživajte ljudi, manite se taktike, Tahirovića i Barbareza.
Danas idemo po istoriju, zato pokušajte uživati.
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
Ne igra
We will see
Mene zanima jesu li te karte pustene u prodaju? Ako jesu onda ce to ameri sve pokupovati. Sa navijacke strane steta sto (aBd) igramo s njima jer bi inace to sigurno bila najbrutalnija invazija nasih svih vremena.jestamaji je napisao/la: ↑24 jun 2026, 08:41FIFA je skontala da bi mi mogli vrlo lako biti ti koji igraju sa amerima Match 81 u šesnaaestini pa su znajući kolika nam je kupovna moć malkice "popravili" cijene, da ne bi zafalilo!![]()
Bilo je za kategorije 4,3,2,1 ovako: 185/240/500/665 a sada je ovako: 500/620/1290/1535![]()
![]()
Aj neka uzmu Ameri karte halal im bilo svakako im se tu zavrsava SP, a za nas ima jos utakmica.Sindikat12 je napisao/la: ↑24 jun 2026, 09:12Mene zanima jesu li te karte pustene u prodaju? Ako jesu onda ce to ameri sve pokupovati. Sa navijacke strane steta sto (aBd) igramo s njima jer bi inace to sigurno bila najbrutalnija invazija nasih svih vremena.jestamaji je napisao/la: ↑24 jun 2026, 08:41FIFA je skontala da bi mi mogli vrlo lako biti ti koji igraju sa amerima Match 81 u šesnaaestini pa su znajući kolika nam je kupovna moć malkice "popravili" cijene, da ne bi zafalilo!![]()
Bilo je za kategorije 4,3,2,1 ovako: 185/240/500/665 a sada je ovako: 500/620/1290/1535![]()
![]()
Citam ovo i tako zvuci nevjerovarno! Mozemo mi pricati lagana grupa, i ostale stvari. Ali smo zasluzili nakon baraza i najgoreg moguceg protivnika. Tako malo nas dijeli od velike ludnice. Pokusavam zamisliti koliko bi neutralnih ljudi navijalo za nas u utakmici protiv Amera.ultrasstyle_tz je napisao/la: ↑24 jun 2026, 09:09docekao sam dan da mi reprezentacija igra za prolazak u drugi krug na Svjetskom prvenstvu
aaaa![]()
![]()
Ooo boze koliko nepismeni...koliko puta jos, posle grupe sve iz nova. Ne prenosis kartone u KO fazu!!!!
Ako niko od ovih nabrojanih ne dobije karton večeras, njihovi kartoni se brišu.
Ne prenosiš kartone ali moraš odraditi suspenziju ako je fasuješ u grupi. Dakle ako igrač završi grupu s jednim kartonom - briše se pred knockout fazu. Ali ako neko od ove petorke dobije žuti protiv Katara, nema ga protiv Amerike.
Trenutno korisnika/ca: 313, DanijelTZ, Iceplayer, invincible1921, Semrush [Bot], signalidunapark i 70 gostiju.